Відгуки покупців про Універсальний мережевий подовжувач RZTK Tower Wireless + 3 USB-A + 1 USB-C Black (TWB7) 1.8 м
- AI аналіз відгуків200 відгуків: 74% позитивних, 15% нейтральних, 11% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Аркадий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Гарная якість
- Переваги:
- Компактний, бездротова зарядка
- Недоліки:
- Без світла не працює(
Представник брендуВітаємо Вас, Аркадію! Щиро раді, що Ви обрали універсальний мережевий подовжувач RZTK та високо оцінили його функціонал. Вдячні за Ваш відгук та фото. Бажаємо тривалого користування!
- Oleg V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Качественная сборка, выглядит очень стильно, замечательно вписался в интерьер комнаты.
- Переваги:
- Компактный, стильный, качественный материл.
- Недоліки:
- Устройство неспособно выгулять вашу собачку!
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі мережевого подовжувача. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Олейник И***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Так и не решился купить. Удлинитель просто огонь по своему форм фактору, но очень слабый. Беспроводная всего 5 ватт, можно вечность заряжать, на мой взгляд нужно делать как минимум 10 ватт и резиновое покрытие сверху, все же стрёмно, если смарт упадёт даже с такой маленькой высоты... По USB тоже маловато ампер на все гнёзда, разве что заряжать одним type-c. Я готов заплатить больше, но была бы она мощнее
- Переваги:
- Её форм фактор
- Недоліки:
- Малая мощность
Представник брендуВітаємо Вас, Ігоре! Дякуємо за інтерес до бренду RZTK. Шкода, що Вам не вдалося випробувати цю модель мережевого подовжувача. Думка кожного клієнта важлива для нас, ми врахуємо моменти на які Ви вказали, для удосконалення функціоналу продукту. Бажаємо гарних вражень!
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
В армії на ппд витримував повне навантаження на протязі трьох місяців , коли всі хто приходив на перезмінку заряджали все що могли... після того вже два роки в побуті заряджає телефони, павербанки, витримує фен і обігрівач інколи
- Переваги:
- Надійність
- Недоліки:
- Короткий шнур
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Товаром задоволений!
Все працює добре,- Недоліки:
- Хотілось би щоб безпровідна зарядка була швидкою
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви задоволені перевагами універсального мережевого подовжувача даної моделі. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Класний, якісний подовжувач, багато отворів, все одразу можна заряджати, напочатку трохи важко заходили розетки
- Переваги:
- Якісний, функціональний
- Недоліки:
- Важко заходили в отвори розктки
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ДаниилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Наверное самый удобный сетевой фильтр-удлинитель который я когда либо встречал (удлиняет конечно скромно, всего пару метров шнура, но в целом и так норм)
Безпроводной зарядкой по сути не пользовались из-за ненадобности, но работает нормально даже спустя год
Хотелось бы еще версию с шнуром 5 или хотя бы 3 метра
А так вещь топ, сейчас заказываю 2ю такую же только для супруги- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Не заметил
Представник брендуВітаємо, Даниїле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Чудовий універсальний подовжувач: зручний у використанні, надійно працює. Має достатню кількість розеток 2 USB 1 Type-C. Вдале співвідношення ціни та якості — рекомендую.
- Переваги:
- Компактний та зручний.
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Товар дуже якісний відповідає опису набагато кращий чим стандартий подовжувач або мережевий фільтир. Користуюсь більше чотирьох місяців
- Переваги:
- Ціна-якісьть, стильний, зручний
- Недоліки:
- Невиявив
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
непоганий подовжувач, в користуванні вже десь пів року. працює справно
- Переваги:
- бездротова зарядка
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Серйозний апарат, для підключення дійсно багатьох пристроїв. Зручний тумблер з індикацією.
- Переваги:
- Багато розеток, оптимальна довжина кабеля
- Недоліки:
- Це не зовсім недолік але цей виріб досить габаритний. Більший ніж може здатися по фото.
Представник брендуВітаємо, Павле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Дуже гарний і оригінальний мережевий подовжувач, окремий бонус , бездротова зарядка для пристроїв.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Все працює.Дуже зручно.Покупкою остався задоволений.
Представник брендуВітаємо, Леоніде! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Муляр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Ставлю загалом 4.6, якісні матеріали, товстий кабель. Основний плюс це 7 розеток по периметру та захист від перевантажень. Але за таку ціну хоча б usb виходи могли бути потужнішими, вже не кажу за безпровідну, вона тут аби була 5В 1А.
- Переваги:
- Якісні матеріали, захист, 7 розеток.
- Недоліки:
- Дуже слабкі usb виходи, 5В 2.4, та бзпровідна 5В 1А
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Насправді дуже якісна , компактна та корисна річ!!!
- Переваги:
- Якість , ціна
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Чудовий мережевий фільтр! На фоні звичайний довгих він неймовірний. Якість гарна, на столі виглядає приємно. Бездротова зарядка працює, але нажаль немає підтримки magsafe щоб фіксувало телефон, якщо покласти не рівно не буде заряджати. Також дуже вагомій мінус це тільки один роз'єм Type C. В сучасному світі він використовується частіше ніж звичайний Type A. А так супер подовжувач, однозначно можу рекомендувати!
- Переваги:
- Стильний дизайн, зручний, бездротова зарядка та вбудовані usb порти
- Недоліки:
- Тільки один USB Type C та досить незручна бездротова зарядка
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо, що обрали продукцію бренду RZTK та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби переваги універсального мережевого подовжувача даної моделі. Тривалого користування та приємних вражень!
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Внешний вид и пластик хороший, кнопочка так себе, самая дешёвая. На удивление все работает и заряжает и даже беспроводная работает. Нет Быстрой зарядки для устройств которые ее поддерживают
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Нет быстрой зарядки на юсб портах
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Ми раді, що Ви високо оцінили переваги універсального мережевого подовжувача даної моделі. Зауважимо, товари нашого бренду виготовлені з якісних матеріалів, тож Ви можете не сумніватись у своєму виборі. Також додамо, вбудований запобіжник не передбачений для мануального увімкнення. Він повністю автоматичний та спрацьовує під час стрибків напруги. При перевищенні допустимого навантаження запобіжник автоматично вимикає мережевий подовжувач і таким чином запобігає пошкодженню підключених пристроїв. Сподіваємось, ми змогли Вам допомогти. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Телефон і павербанк заряджає добре. Дуже товстий дріт, багато розеток. Після його придбання, прибрала всі подовжувачі, на столі тепер місця більше вільного з'явилося. Недоліки: короткий дріт
Представник брендуВітаємо Вас, Маріє! Дякуємо за відгук та високу оцінку техніки RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Отличный удлинитель
- Переваги:
- практичный, компактный, удобный, та ще i працюе :)), дякую
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Очень хорошая штука , выручает со всеми зарядками и плюс экономит место
- Переваги:
- все удобно и компактно
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Кременецький М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Якісний, стійкий до температурних перепадів це те що потрібно в наш час, зручний у користуванні, відповідає опису,
- Переваги:
- ціна, захист пристроїв від перевантаження.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Займає мало місця, багато розеток і розʼємів. Один цей подовжувач закриває всі потреби у кімнаті
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
В користуванні більше 3 років, хороший подовжувач, рекомендую до покупки
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Стоїть чудово вже два тижні і жодного разу не було ніяких казусів. До фільтру підключений компютер з потужністю в 650вт, монітор, зарядка до телефону, зарядка до годинника, роутер і ще одна зарядка. Брав бо переїхав на місце де сумнівна розетка і хотілося якось забезбечити комп щоб не згорів. Раджу до покупки.
- Переваги:
- Працює відмінно, дорікань немає.
- Недоліки:
- В розетку вилка туго заходить, але то таке.
Представник брендуДобрий день, Назаре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
З першого погляду викликає довіру , будемо побачити наскільки тривалою залишиться якість даного виробу
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
- Переваги:
- Зручний, компактний
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
2 роки користуюсь нею. Дуже зручна і ніяких проблем
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Мар'яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Чудовий та стильний подовжувач.Має багато виходів,що завжди дуже потрібно.Працює справно.Швидка доставка
- Переваги:
- Стильний,багато виходів що є виходи USB
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Мар'яно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Коломієць Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Сподобалася концепція - 7 розеток, ще й захист від дітей є. Поставив біля ліжка для всіх девайсів - телефон, годинник, книга, навушники і тд. Стильний прилад. Швидка доставка.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Купив майже тиждень назад, провірив порти юсб...трохи там набрехали з контролером але буду ще тестити (не критично для людей які не шарять ...але пріорітет зарядки юсб працює криво, якщо конкретно то більше видає на той порт який перший підключив)...ще буду тестити чисто для себе)
А так за свою ціну лише мінус в тому що купив перед знижкою і потратив на 100 грн більше) Якщо без жартів то мінус в безпровідній зарядці на якій банально нема ризини і він високий, я б не ризикував туди ставити свої навушники (чи телефон якщо хтось має з безпровідкою)- Переваги:
- Має захист від дітей(внутрі розетки шторки щоб пальці не пхали), Захист ІР20 від вологи, Вибивний запобіжник, 7 розеток і доп зарядки + стандарт на 16а замість 10як в простих фільтрах (більше можна ввімкнути, не згорить) І ціна!
- Недоліки:
- Не прорезинена безпровідка, ненайкращий контролер під юсб (але вони всюди такі в подібних продуктах незалежно від ціни)
Представник брендуДобрий день, Михайло! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Ми раді, що загалом Ви задоволені покупкою. Найближчим часом ми не плануємо змінювати конструкцію панелі для бездротової зарядки, проте думка клієнтів важлива для нас. Можливо, при виробництві наступної партії подовжувачів ми врахуємо Ваше зауваження щодо бездротової зарядки. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Користуюсь уже 4 місяці, повністю задоволений, дуже зручний подовжувач, хоча і бездротова зарядка 14 айфон не заряджає більше 5-10 хв.
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Також хотіли б додати, описана ситуація з бездротовою зарядкою непритаманна для функціоналу даного пристрою. Можливо, у Вас виникли проблеми з експлуатацією. Радимо звернутись до авторизованого сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Детальніша інформація за посиланням: посилання. При виникненні додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Леонид К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Покупаю уже второй такой удлинитель. Качество и эргономичность на высоте,так же довольно симпатично выглядит. По акции тем более надо брать!)
Представник брендуДобрий день, Леоніде! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Вам до вподоби якість та функціонал універсального мережевого подовжувача даної моделі. Тривалого користування та приємних вражень!
- Байталюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Виглядає надійно, матеріали якісні. В цілому дизайн і реалізація вдалі.
Представник брендуДоброго дня, Вікторе! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені придбанням універсального мережевого подовжувача RZTK цієї моделі. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Кроль Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Пользуюсь недели две, заряжает подключенные приборы хорошо, хотя, я бы не сказал, что как - то быстро. Пользуюсь на полную, пока никаких проблем не возникало.
Представник брендуВітаємо Вас, Данило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та відгук. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування і гарних вражень!
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Товаром задоволена, відповідає опису
- Переваги:
- Компактний, зручний
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Хороший подовжувач, рекомендую
Представник брендуВітаємо, Іване! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!