- AI аналіз відгуків370 відгуків: приблизно 72% позитивних, 18% нейтральних, 10% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже Задоволений.
Співвідношення ціна-якість, 5 із 5
Рекомендую.- Переваги:
- Мощне поглинання пилу.
Легкість в обслуговуванні.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук про пилосос RZTK. Бажаємо Вам тривалого, надійного та винятково приємного користування технікою RZTK, яка щодня допомагатиме створювати ідеальний затишок і чистоту у Вашому домі! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо Вашому вибору та за те, що залишили відгук про пилосос без мішка RZTK. Ми раді дізнатися, що з Вашим пристроєм усе гаразд, і сподіваємося, що він надійно допомагатиме Вам у підтриманні ідеальної чистоти під час сухого прибирання Вашої оселі. Бажаємо Вам легкого, приємного та довговічного користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий за свої гроші.
Тягне гарно
На одну дві кімнати без перегріву- Переваги:
- Недоліки:
- На великі площі не розрахований
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам винятково приємного, легкого та комфортного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Минулий пилосос, попередньої моделі, протримався 3,5 роки. Це дуже непогано для такого простого та делікатного виробу. Тому як тільки нарешті зламалося кріплення щітки у контейнері для пилу, я відразу купив новий, такий же самий.
Виявилося, що виробник не втрачав час і зробив висновки, значно покращивши найбільш критичні вузли:
1) кріплення подовжувача ручки тепер має цілих ДВА фіксатори, тому що у попередньої моделі фіксаторів не було зовсім і ручка час від часу просто висмикувалася;
2) принципово змінений вузол кріплення фільтра НЕРА, за рахунок чого виявився непотрібним фільтр захисту двигуна, котрий виходив з ладу самим першим, тому що був спроектований та виготовлений п'яними китайцями у підвалах Шанхаю на початку минулого сторіччя. Новий вузол дуже надійно фіксує фільтр НЕРА, молодці;
3) також змінилася архітектура вентиляційних отворів охолодження двигуна, що має призвести до значно кращого температурного режиму. Двигун сам по собі дуже гріється, бо є досить потужним для своїх невеликих розмірів та й, чесно скажімо, має дуже просту та дешеву конструкцію;
4) і ще один приємний сюрприз - принципово змінено спосіб кріплення змінних щіток. Якщо раніше то був окремий, крихкий (як виявилося) і дуже делікатний вузол у контейнері для пилу - то зараз це є одним цілим з самим контейнером і виглядає значно надійніше, ніж раніше.
Відчувається, що зворотній зв'язок між покупцями та виробником працює гарно.- Переваги:
- Проста конструкція, більш ніж розумна ціна, невеликі розміри, довгий шнур, відносно тиха робота двигуна.
- Недоліки:
- Основні недоліки є логічним продовженням переваг цього виробу))
Представник брендуДобрий день, Юрію! Щиро дякуємо за Ваш такий детальний, ґрунтовний та аналітичний відгук про пилосос RZTK. Бажаємо Вам винятково приємного, легкого та комфортного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно працює, замість віника
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та чудовий лаконічний зворотний зв’язок. Бажаємо, щоб цей компактний помічник і надалі надійно слугував Вам та забезпечував ідеальну чистоту у Вашому домі! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Євген А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
К самому пылесосу ноль претензий. Он легкий, удобный, и очень мощный для своих небольших габаритов. Легко разбирается-собирается. Шнур длинный, есть доп насадки - за такую смешную цену полностью доволен
- Переваги:
- Мощный пылесос, хоть и выглядит как малютка
- Недоліки:
- Где фильтры в продаже, розетка?
Представник брендуДобрий день, Євгене! Дякуємо за Ваш детальний відгук. Нам надзвичайно приємно, що Ви повністю задоволені роботою самого пристрою, його потужністю, легкістю, довгою шнура та комплектацією додаткових насадок. Раді, що за таку доступну ціну пилосос виправдав Ваші очікування та став надійним помічником у прибиранні. Щодо Вашого запитання про наявність розхідних матеріалів: змінні фільтри для цієї моделі періодично з'являються у продажу. Щоб не пропустити їхнє надходження, Ви можете знайти сторінку потрібного фільтра на сайті та скористатися зручною функцією «Повідомити, коли з'явиться». У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не плохо за свої кошти
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок. Бажаємо Вам легкого прибирання та довговічного користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Наталя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримала пилосос і дуже вдячна, що замовлення прийшло швидко. Мені подобається пилосос тим, що легкий в користуванні.
Представник брендуДобрий день, Наталю! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо пилососа RZTK. Бажаємо Вам приємного, швидкого та довговічного прибирання. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре. Мощний. Зручний.
- Переваги:
- Мощний
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо пилососа RZTK. Надзвичайно раді, що Ви задоволені покупкою, і пристрій повністю виправдав Ваші очікування, демонструючи відмінну роботу, високу потужність та зручність у щоденному використанні без жодних нарікань. Бажаємо Вам легкого, швидкого та довговічного прибирання з Вашим новим помічником. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ВладаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Враження після двох днів користування:
1 - дешевий. Тобто він дешевий у всьому. Повністю з ламкого пластику, погано тримається вертикально (завалюється на бік), насадки погано входять в паз, апарат сильно і швидко нагрівається, і до того ж гуде так само гучно, як великий напольний пилосос.
2 - є і переваги. Легкий, непогана тяга, маневрений. Довжелезний кабель, мабуть метрів п'ять. Доволі великий контейнер, і легко знімається.
Отже, для щоденного дрібного прибирання - за свою ціну норм. Хоча навряд чи він прослужить довго- Переваги:
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Владо! Дякуємо за Ваш детальний відгук та зворотний зв’язок щодо пилососа RZTK. Нам надзвичайно важливо знати Ваші враження після перших днів користування пристроєм. Раді, що Ви відзначили такі переваги моделі, як легка вага, хороша сила всмоктування, маневреність, місткий контейнер, а також довгий 5-метровий мережевий кабель, що робить його зручним для щоденного швидкого прибирання за свою доступну ціну. Водночас нам прикро, що якість матеріалів та особливості конструкції викликали у Вас зауваження. Хочемо зауважити, що для виготовлення корпусу та деталей використовуються сертифіковані пластикові матеріали, які проходять перевірку на міцність. Щодо відчутного нагрівання та рівня шуму — через високу потужність мотора у компактному корпусі повітряний потік виходить досить інтенсивно, що є нормою для портативних моделей, проте пристрій оснащений захистом від перегріву. Стосовно фіксації насадок та стійкості у вертикальному положенні, ми обов'язково передамо Ваш відгук до технічного відділу для оптимізації конструктивних елементів майбутніх партій. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для підлоги без килимів, супер. Швидке прибирання без напруги для спини.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо пилососа RZTK. Бажаємо Вам легкого прибирання та довговічного користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав і задоволеній на 100500%
Бруд з паркету прибирає на відмінно, компактний
За такі гроші - це ідеальна техніка- Переваги:
- Ціна, потужність, компактність
- Недоліки:
- Ручка трошки туговата
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Дякуємо за Ваш емоційний відгук та таку високу оцінку пилососа RZTK. Бажаємо Вам легкого прибирання та довговічного користування нашою технікою! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пилосос за смішну ціну,високі килими не потягне,а плитку,ламінат і дрібний ворс запросто
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо пилососа RZTK. Бажаємо Вам легкого прибирання та довговічного користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Аліна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легкий класний потужний дякую розетці за такі класні речі компактний все чудово
- Переваги:
- Легкий і потужний
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Аліно! Щиро дякуємо Вам не лише за такий чудовий і позитивний відгук та додану фотографію пилососа RZTK, адже Ваші реальні знімки дуже допомагають іншим покупцям зробити правильний вибір. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Илья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На заміну стандартного пилососа підходить
- Переваги:
- Легкий, дуже довгий провід
- Недоліки:
- Треба іноді чистити
Представник брендуДобрий день, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо пилососа RZTK. Бажаємо Вам легкого прибирання та довговічного користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволений. Користуюсь місяць. Прибираю підлогу без килима
- Переваги:
- Потужний, може самостійно стояти, пластик без запаху. Наразі все працює
- Недоліки:
- Треба бути обережним з довгою ручкою
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку пилососа RZTK. Бажаємо Вам легкого прибирання, бездоганної чистоти та довговічної роботи Вашої техніки. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пилосос за свою ціну. Тягне добре, компактний. Для авто просто знахідка. Мої рекомендації!
Представник брендуДобрий день, Антоніно! Дякуємо за Ваш відгук, високу оцінку та рекомендацію пилососа RZTK. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені ціною та компактністю нашого пристрою, а його висока потужність всмоктування стала для Вас справжньою знахідкою під час прибирання в автомобілі. Бажаємо Вам легкого користування, бездоганної чистоти та довговічної роботи Вашої техніки. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користувався перший раз даним пилососом, перші враження топ! Коли на підлозі не має ковра взагалі гарно підходе даний пристрій. Тяга норм, маленький, зручний!!!!! Це топ за свої кошти!!!!!
- Переваги:
- Ціна, тягне пил норм, легенький, займає мало місця.
- Недоліки:
- Поки не має, але пластик так собі, треба користуватися обережно
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та таку емоційну оцінку пилососа RZTK. Бажаємо Вам легкого прибирання, тривалого користування Вашою технікою та лише позитивних емоцій. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює, за таку ціну пилосос гарний, дякую за швидку доставку!
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки що немає
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку пилососа RZTK. Бажаємо Вам легкого прибирання та лише приємних вражень від подальшого користування Вашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Альона О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маю попередню модель вже декілька років. Пилосос пережив навіть ремонт . Тому взяла батькам цю модель. Звісно не самий потужний,але вистачає для низьких коврів. Добре ,що можна помити фільтр .
- Переваги:
- Маневреність, довгий кабель
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Альоно! Дякуємо за покупку, детальний відгук та додані фотографії. Нам неймовірно приємно, що Ви вже не перший рік довіряєте нашому бренду і вирішили обрати цей пилосос як корисний подарунок для батьків, оцінивши його маневреність, довжину кабелю та зручність у догляді за фільтром. Нехай нова модель слугує Вашим батькам так само надійно, довго та впевнено, забезпечуючи легкість і комфорт під час кожного прибирання, а якщо виникнуть будь-які запитання щодо експлуатації, ми завжди раді допомогти за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарно пилесосить. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Довгий шнур
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку пилососа RZTK. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені якістю прибирання та довгою довжиною шнура. Окрема подяка за додані фотографії, адже вони обов'язково допоможуть іншим покупцям зробити свій вибір. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре і легенький.
- Недоліки:
- Поки немає.
Представник брендуДобрий день, Надіє! Дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку пилососа RZTK. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені покупкою, а наш пристрій радує Вас своєю ефективною роботою та легкою вагою, забезпечуючи комфортне прибирання. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ельвіра Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мала попередню модель.два роки пропрацював.за таку ціну вважаю,достойно.Новий потужніший,але не стійкий,треба обережно користуватися
Представник брендуДобрий день, Ельвіро! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що Ви залишаєтеся з нами, обравши оновлену модель пилососа RZTK. Нам дуже приємно знати, що попередня модель продемонструвала гідну та тривалу роботу за свою вартість, і що в новому пристрої Ви відзначили вищу потужність. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший компактний, зручний потужний пилосос - такий спосіб електровіник. Задоволені покупкою!
- Переваги:
- Добре втягує бруд та пил, мало займає місця!
- Недоліки:
- Невиявив
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку пилососа RZTK. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Лариса Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навіть не думала, що ця досить хлипка конструкція буде мати таку потужність) Від плитки інколи треба з зусиллям відривати.
Працює, справляється. Загалом задоволена.- Переваги:
- Потужний, легенький
- Недоліки:
- Є ймовірність обламування защіпок на ємності для сміття, затонка ручка.
Представник брендуДобрий день, Ларисо! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання пилососа RZTK. Нам приємно знати, що Ви загалом задоволені покупкою, оцінили легкість конструкції та були приємно вражені високою потужністю всмоктування пристрою під час прибирання. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка доставка , товар сподобався все чудово прибирає .з моїми домашніми тваринами гарно прибирає
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Поки що не виявила
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якщо використовувати для підлоги без доріжок , то в принципі ще можна… прибрати забруднення з доріжки до чиста за допомогою даного апарату неможна
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Слабенький
Представник брендуДобрий день, Юліє! Шкода, що Вам не вдалося оцінити переваг цього пристрою. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер все працює.
- Недоліки:
- Недоліків немає
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання нашого пилососа RZTK. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
в холодну погоду, напевно, можна використовувати, як обігрівач. фото з термометром прикладаю, це за неповні 5 хв роботи.
- Переваги:
- працює, маленький та зручний для щоденного використання
- Недоліки:
- 1 - дуже сильно гріється, навіть за короткий час роботи. 2 - незручний контейнер для сміття - знімати потрібно тільки над мусорним пакетом.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук із детальним описом досвіду використання пилососа RZTK та за додане фото. Нам приємно знати, що Ви оцінили його компактність і зручність для щоденного прибирання, проте ми хочемо прокоментувати Ваші зауваження щодо нагрівання та очищення контейнера. Оскільки ця модель має високу потужність всмоктування при компактних розмірах корпусу, вихідне повітря під час роботи двигуна дійсно може відчутно нагріватися, що є нормальною специфікою роботи багатьох циклонних пилососів, проте якщо нагрівання здається Вам надмірним, рекомендуємо обов'язково перевірити та ретельно промити або очистити всі фільтри, оскільки їхнє забруднення значно підвищує навантаження на мотор і прискорює його нагрівання. Що стосується контейнера, то його конструкція розроблена для максимально швидкого та безконтактного спустошення, тому відкривати кришку пилозбірника дійсно найкраще безпосередньо всередині відра або пакета для сміття, щоб уникнути розлітання дрібного пилу. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре,гарна потужність. Є розуміння що сам пластик чи ручка можуть бути крихкі, але за свою ціну це абсолютно нормально. Буду з обережністю користуватися. По відгукам відразу на фільтр одягла капроновий носок)) так легче чистити після прибирання. В цілому рекомендую.
- Переваги:
- Потужність, ціна.
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені потужністю нашого пилососа. Що стосується матеріалів корпусу, ми використовуємо якісні складники для цієї цінової категорії, проте Ваша обережність у користуванні допоможе пристрою служити ще довше. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Виктор К***
Дякую за лайфхак з носком. Метод працює на 100%!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює, все добре.
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що пилосос працює належним чином і Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В целом нормальный, быстрая уборка. Но после 1,5 года отломилась ручка. Это слабое место изделия(((
Представник брендуДобрий день, Олесю! Дякуємо за Ваш відгук. Шкода, що виникла ця ситуація. У разі виникнення необхідності в отриманні додаткових елементів комплекту постачання до техніки нашого бренду та для формування запиту щодо наявності, телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкой довольна
- Переваги:
- Удобный, легкий, мощный.
- Недоліки:
- Шнур хотелось би длиннее
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені покупкою та оцінили потужність, легкість і зручність пристрою у використанні. Ваше зауваження щодо довжини шнура ми передали у відповідний відділ для врахування при розробці майбутніх моделей. Бажаємо Вам приємного користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався цей пилосос. Замовила собі, потім батькам. Потужний та зручний
- Переваги:
- Хороший пилосос, недорогий
- Недоліки:
- Не виявила
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили потужність та зручність нашого пилососа, і що обрали техніку RZTK не лише для себе, а й для Ваших батьків. Бажаємо Вам та Вашим близьким лише приємних вражень від користування нашими пристроями. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Ілона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже близько півроку користуюся цим помічником!
Зручний, комфортний, потужний!
Гарно збирає сміття.
Перед прибиранням обгортаю фільтр вологою серветкою. Під час прибирання 80 квадратів доводиться змінювати 2-3 серветки, в залежності від ступеню забруднення.
Серветка полегшує процес очищення фільтру. На неї "налипає" сміття, знімаю, і фільтр залишається досить чистим.
Пилососом задоволена!
Дякую Розетці за швидку доставку!- Переваги:
- Досить потужний! Зручний! Компактний!
- Недоліки:
- Не виявила
Представник брендуДобрий день, Ілоно! Дякуємо за Ваш позитивний відгук та такий тривалий досвід використання нашого пилососа. Нам приємно знати, що Ви задоволені потужністю та компактністю моделі. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся 3 місяці. Нарікань нема. Головне-це легкість і швидкість прибирання. Компактний розмір, мінімальна затрата сил! Для людей у віці-знахідка. Фільтр краще витрусити сухим, бо вода забиває гофру, важко відмити навіть щіткою, можна поламати. Дуже задоволена
- Переваги:
- Компактний, легкий, добре тягне
- Недоліки:
- Обережність з фільтром
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш змістовний відгук та корисні поради щодо догляду за фільтром, які допоможуть іншим користувачам у правильній експлуатації пилососа. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені легкістю, потужністю всмоктування та компактністю нашої моделі, і вона стала для Вас справжньою знахідкою для швидкого прибирання. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.