- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Котику не дуже сподобалось. Та і мені не дуже. Запах норм, але консистенція якась не дуже і якісь "включення" там не зрозумілі.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися відгуком! Вологий корм Savory для кошенят — це повнораціонний паштет з індичкою, розроблений за холістичним підходом. "Включення", які ви помітили, можуть бути натуральними шматочками м’яса чи печінки, що є джерелом поживних речовин і вітамінів. Сподіваємось, серед широкого асортименту Savory знайдеться улюблений смак і для вашого маленького гурмана.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Рекомендую, качество очень хорошее и быстро доставили товар.
Представник постачальникаДякуємо за рекомендацію та відгук. Нехай кожен прийом їжі з Savory приносить улюбленцям користь і справжнє задоволення.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дякую.
Представник постачальникаЩиро дякуємо, що обираєте Savory!
Кошеня в вахваті
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися! Нехай кожна порція смакує з користю та задоволенням маленькому гурману.
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Доволі непогано їла , з апетитом я би сказала
Представник постачальникаДякуємо за фотофідбек! Нехай кожна порція Savory буде хвостикам на користь і в задоволення!
Кошинятко обожнює
Представник постачальникаДякуємо, що поділились! Хай смакує на здоров’я маленькому гурману!
Кошеня в захваті
Представник постачальникаЦінуємо вашу довіру! Нехай росте здоровим та щасливим хвостиком разом із Savory!
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Цей корм з задоволенням їдять не тільки кошенята ,а і дорослі вибаглеві коти.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Savory для кошенят — це ніжна текстура, відбірні натуральні інгредієнти та смак, перед яким не встоять навіть дорослі хвостики. Нехай смакує!
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Два найдениша їдять, аж за вухами трещіть. А ще сподобалось дорослому коту, дуже вибагливому.
- Переваги:
- якість
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Якісний корм. Кошеня їсть, що за вухами тріщить!
- Билоус А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Сталось те чого я боялась.
Моє кошеня з притулку цей паштет загрібає лапою як наче після туалету, ну ви зрозуміли цей інстинкт. Куди тепер 5 банок паштету, не розумію. В притулок не повезу бо там кормлять 4 лапи.
Тому коментатори Полтавці можу поділитися.- Вікторія Г***
кошенята так «загрібають» коли стараються заховати їжу на потім) це їх інстинкт не залишати їжу, щоб хтось інший не знайшов і не зʼїв
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Замовляла разів 5 цей паштет, все було добре. Кошенята їли із задоволенням. Але останній раз коли отримала замовлення геть відмовились його їсти. У однієї киці почались проблеми з травленням саме після останнього замовлення цього корму
Тому дуже розчарована - Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Одна упаковка була без етикетки. Чи нормально те, що я побачила при відкритті? Раніше таких включень не було.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Купую вже не вперше. Кошеняті подобається. У паштета приємний запах, щільна консистенція. Гарний натуральний склад. Шубка у киці блискуча та шовковиста, розладу травлення після нього немає.
- Переваги:
- Натуральний склад, киця після нього гарно виглядає.
- Недоліки:
- Не помітила
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Кошеня їсть добре, до цього брали Бріт в желе то там багато води і ходило в туалет часто. Зараз рідше. Кал не пахне як після кормів на базік гов'ядини. Нам подобається
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Корм очень нравится моему котенку. Состав хороший, запах у паштета натуральный.
- Переваги:
- Состав
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Кіт їсть із задоволенням (але він росте і їсть усе і багато)
- Недоліки:
- Романченко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Почитала багато відгуків і вирішила замовити своїй кішечці,але не знаю що не так- вона їсти його не хоче,понюхала і пішла,,,пробувала посипати зверху сухим Роялем,так трішки з'їдає,,,не знаю в чому справа,на вигляд і запах корм не поганий
- Переваги:
- Недоліки:
- Не підійшов
- Мария Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Котик дуже задоволений. Сподобався.
- Олексій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Котенку понравилось
- Переваги:
- Вкусно
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Котенок бенгал 4 месяца ест с удовольствием!
- Олександра Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Мої кошенята їдять цей корм, коли я купую його в іншому магазині. Я взяла два блоки у Розетки і вони трясуть на нього лапкою і не їдять. Це вуличні коти, які їдять все. Він точно не палений? Я реакцію перевірила два рази.
- Лена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Паштет хороший на вид и запах. Кошке нравится)
- Переваги:
- Консистенция и запах приятный
- Недоліки:
- Пока нет
- Маргарита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Купили цей корм після роял каніну. Якість - топ, одразу відчувається різниця. На вигляд і запах як класний паштет, чоловік сам хотів з"їсти
- Переваги:
- Хороша якість
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Съели нормально. Смущала облепиха, ягоды. Но очень неплохо пошла консерва.
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
В доповнення до сухого корму цієї ж фірми, вирішила спробувати своїй прямовухій, капризній шотландці паштет. Коли відкриваєш банку, то запах приємний і киця їсть з задоволенням. Шерсть у нас блискуча, з туалетом проблем також немає.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Беру уже втретє, киця обожнює цей корм, плюс у нього гарний склад. Баночки на 200 гр вистачає на два рази
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Берём второй раз уже. Кошке нравится, запах приятный, кушает с удовольствием.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
ветеринари кажуть шо корм гарної якості, але наша киця його не дуже любить
- Переваги:
- кажуть, що корм гарної якості
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Паштетиком можна замінювати один прийом їжі, а на день залишати необхідну порцію сухого корму, якщо кошеня його більше уподобає. Також спробуйте годувати кошеня після активних ігор для кращого апетиту. Варто зауважити, що коли спекотно (влітку чи взимку від опалювальних приладів), чи якщо улюбленець мало активний, та витрачає небагато калорій, він може їсти трохи менше звичайного.
Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
- AgВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чувствуется запах мяса, котенок есть с большим удовольствием! Этот паштет нравится котенку на много больше, чем ультра нежный мусс от рояла канина, да и тут состав на много лучше, а ценовая категория одинаковая. Хотя роял это "супер-премиум", а это холистик. Будем брать еще :)
- Переваги:
- Хороший состав, кроме лигноцеллюлозы. Она не несет никакой ценности
- Недоліки:
- Попадаются кусочки "чего-то" и прожилки которые котенок не может пережевать
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Ми дуже раді, що вашому улюбленцю добре смакує паштетик для кошенят. Лігноцелюлоза - рослинна клітковина, котра необхідна для комфорту травлення улюбленця. У випадку, якщо кошеня харчується лише паштетами без клітковини ніяк не обійтись.
- Святослав Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Котёнку очень понравился, ест с аппетитом. Приятный запах, хорошая консистенция для котят самое то.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Savory! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Баночка полная,запах аппетитный,плотная консистенция, коту понравился,собака стояла в очереди и себе попробовать. Понравился обоим.
- Переваги:
- Отличная расфасовка по весу
- Шерий Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Наш котейка лопает этот корм с огромным удовольствием. Спасибо производителю и Розетке за возможность угостить животное качественным кормом.
- Переваги:
- Настоящее мясо, аппетитный аромат, выгодная расфасовка
- Недоліки:
- Не увидели
- Надежда Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Моей кошке не понравился. Хотя сухой корм этой фирмы ест с удовольствием.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Можливо киці просто не подобається паштет з індичкою. З шести місяців кошенятам можна поступово пропонувати вологий корм для дорослих. Можливо паштетик з рибкою чи ягням їй сподобається більше.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Состав написан хороший, хоть попадаются куски жил, шкурок и ещё чего-то.
Запах действительно мясной.
Кошка ест с периодичностью, видимо что-то её смущает и отталкивает.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Окрім індички у паштеті можуть траплятися шматочки печінки, журавлини та обліпихи, вони необхідні для балансування раціону за макро- та мікроелементами, вітамінами, що роблять вологий корм повноцінним харчуванням.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Корм кошечка оценила с удовольствием. Имеет аромат естественного мяса.Побочных реакций нет, будем брать еще.
- Переваги:
- Цена по промокоду отличная,
- Недоліки:
- Не обнаружено