Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Підлогова стійка для телевізора похильна Sector T10 37" - 70" Black (T10 Black)

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Валерий Ч***

Очень удобно и мобильно!

Переваги:
    Отлично
  • Слюсаренко Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Я разочарован, болты не соответствуют отверстиям, ну вы берете за восемь планок около ста долларов, ну не одели нельзя сделать все так что бы соответствовало одно другому. Ну почему покупаешь китайское и все стреляет… не рекомендую… краска по прикосновении отпадает… ну неужели нельзя нормально сделать?

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Бачу негативні відгуки. Мабуть мені просто пощастило. Мені дуже зайшло. Розібрався, зібрав. Все норм. ТВ 55`, знизу розташував на ПК. Річ добротна. Куплю ще одну.

• Тимофей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отверстия пришлось пересверливать, низ кривой, 3 колеса едут, одно летает в воздухе

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

для 55 явно хочеться міцнішу стійку. загалом погано продумана конструкція. але якщо брати менший ТВ то свою функцію виконає на ура. в комплекті не прислали гайки, вимушений був бігати в магазин

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    не достатня міцність
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Оглянув стійку в пункті видачі. Начеб-то все ОК, забрав.
    Розпакував для збірки і почалось.

1. За таку вартість, можна надрукувати інструкцію більш чіткішу і якіснішу.
    Не зрозуміло які гвинти і шурупи підходять до якого отвору (прийшлось підбирати "методом тику")
    2. Отвори в "Ногах стійки" які кріпляться до колес не співпадають з отворами на перкладині колес. Прийшлось сверлити більші отвори для кріплення.
    Можна було б повернути обратно стійку, але коли нанизав "ноги" на перекладину вона так щільно зайшла, що поцарапала краску.
    3. Те що стійка у вигляді телескопу - це "+", але ж!!!! Виробники, зробіть пластмасову накладку більшою. Витягали тоншу частину зі стійки 2 кремезних чоловіки і з 3 разу тільки вийшло.
    4. Навіщо така широка перекладина з отворами для кріплення для кронштейну??? Якщо вона кріпиться тільки на внутрішні отвори і ширина стійок не дозволяє закріпити цю планку на ширшій відстані???

НЕ РЕКОМЕНДУЮ БРАТИ ЦЕЙ ТОВАР на ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ!

Недоліки:
    Вартість, збірка
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Все устраивает, но видимо полку или ее крепление вложили от другой модели.
    Инструкция напечатана нечетко, как копия с копии.

Переваги:
    Надежная,легкая в сборке
    Недоліки:
    Ушки для крепления полки не совпадают с отверстиями в полке(см. фото), плохое качество печати инструкции
  • Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Среднее качнство. Но свои функции выполняет

• Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Загалом хороша стійка. Брав для ТВ 65‘.
    Єдине, що не сподобалося те, що інструкція і т.д. на мові окупанта
    Також надщербнута була поличка та усі колесика поцарапані.

Переваги:
    Вартість, якість збірки, важка