- AI аналіз відгуків503 відгуки: позитивний: 75%, нейтральний: 15%, негативний: 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
я мерзкляк еще тот, сплю под 2 одеялами, этого одеяла мне хватает спать с открытым окном и не мерзнуть, очень легкое и приятное, плюс хорошо для аллергиков
- Переваги:
- Теплое
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Ковдра відмінна.
- Переваги:
- Тепла, велика, дуже легка.
- Недоліки:
- Вказан розмір 220, а насправді 212. Я про це дізналася, коли пошила підковдру. Несподівано лишився зайвий простір. Але це дрібниця.
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Согревает за минуту, когда в квартире холодноМягкое, теплое, приятное, лёгкое и воздушное. Кошка в первый же день начала по нему топтаться и мурчать, а это очень верный показатель качества
- Переваги:
- Лёгкое
Теплое
Мягкое
Воздушное
Красивое - Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, Анна. Благодарим Вас за покупку и оценку. Нам очень приятно, что Вы оценили качество нашей продукции. Всегда рады будем снова видеть ваш заказ!
- Констянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Тепла ковдра, приємна на дотик. Стара була товще, але ця така ж тепла. Достатньо місця на двох людей, головне щоб жінка не відбирала. Прошито добре, упаковано добре, висока якість, не стаж комкуватим, тримає форму. Завжди затримуюсь з коментарями щоб описати з часом. Недоліків не знайшов. Якщо вдома відносно тепло то при холодах її достатньо
- Переваги:
- Тепла відносно товщини, хороша упаковка і прошивка, не збивається з часом через прошивку
- Недоліки:
- Дівчина забирає і укутується як гусінь. Тоді холодно
Представник постачальникаДобрий вечір, Костянтине! Щиро вдячні за розгорнуте враження і Вашу оцінку! Дуже раді, що Вам сподобалась якість нашої продукції. Відгуки згодом - найцінніші для тих, хто лише робить свій вибір!
Щодо недоліків - що тут сказати?! З нашої практики спілкування з клієнтами - Ви не єдиний у такій халепі. Але рішення є. 175*210 - український формат двоспальної ковдри. Він зберігся ще з часів совєтів, коли все було трішки кострубатим. А от вже євро розмір 200*220 - дозволяє парі спокійно спати вночі, аби на ранок не наводити наклеп одне на одного)))), хто кого розкривав та хто переміг у змаганні: відбери ковдру в партнера.
Якщо ж Ви переймаєтесь, що і його буде замало - ідеальним стане рішення - кожному своя у сімейних комплектах.
Ще раз дякуємо за враження! Будемо раді бачити знову! Не сердьтесь на дівчину, вкутуйтесь разом))!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Нам з котіком сподобалось,переваги ціна та якість
- Переваги:
- Дуже легеньке та тепленьке
- Недоліки:
- Тоненьке
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Очень теплое и легкое . Жаль что осталось в оккупации …
- Переваги:
- Уютное
- Алина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
У користуванні місяць. Ще не випробувала у сильні морози, але як сильна мерзлячка, все ж можу сказати,що ковдра дуже тепла. М'яка та дуже легка, майже невагома. Особисто для мене величезний плюс її в тому, що завдяки зовнішньому матовому матеріалу вона не комкається в підодіяльнику, що дуже зручно,куточки на місці, як не крутись))
- Переваги:
- Ціна/якість, легка, м'ягенька, завдяки чому приймає форму по тілу.
- Недоліки:
- Поки що немає
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Ковдра дійсно тепла, але але але. Поняття "тепло" у кожного індивідуальні і начитавшись коментів може скластися хибне враження щодо товару. Вона досить тонка (половина товщини звичайної радянської ватної ковдри) і легка але якщо вам дійсно треба дуже тепла ковдра то мабуть треба щось шукати інше. Можливо треба орієнтуватись саме на вагу ковдри і брати з таким самим наповнювачем але важчу.
- Переваги:
- При 19 градусах в кімнаті ковдра справляється.
Представник постачальникаДобрий вечір, Олегу! Дякуємо Вам за покупку, за конструктивний підхід до написання враження і високу оцінку! Будемо раді бачити знову! Користуйтесь з задоволенням!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Шикарное одеяло для двоих. Очень теплое и легкое одновременно. Нам очень понравилось. Рекомендуем.
- Переваги:
- Очень теплое
- Киселева А***
котик шикарен
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Отличное одеяло, а по такой цене вообще фантастически крутое
- Переваги:
- Тонкое и в тоже время теплое, очень удобно
Представник постачальникаЩиро вдячні Вам за гарну оцінку і теплі слова. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість нашої продукції. Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити знову!
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Одеялом остались очень довольны. Я страшный мерзляк, но под одеялом совершенно комфортно, очень тепло и не душно. После стирки наполнитель не сбивается, одеяло отлично держит форму. Брали ребёнку, себе планирую купить такое же.
- Переваги:
- Тёплое, лёгкое, отлично переносит стирку.
- Недоліки:
- По утрам сложно расстаться с ним, слишком комфортно.
Представитель компанииДобрый день, Дарья. Благодарим Вас за оценку и отзыв. Мы искренни рады, что вы остались довольны товаром нашего производства. Всегда рады снова видеть ваши заказы. Приятных Вам покупок.
- АлександрПродавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Очень доволен. Первое одеяло, которое нравится ребенку, и он перестал раскрываться ночью.
- Переваги:
- Теплое, легкое, не парит
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Легка, дуже тепла ковдра. Спали під нею всю зиму, в квартирі було +18-21, не більше. Ковдру рекомендую, гарна.
- Переваги:
- Ковдра легка, тепла, м*яка.
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Так на вид ковдра здається такою яка не взмозі забезпечити тепло під час сну. Але на практиці виявилося, що дуже навіть здатна. Легка, тонка, але комфортно тепла. Зроблена якісно. Рекомендую до покупки і використання.
- Переваги:
- Легка, тепла, гарна
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Замовила рік тому. Хочу залишити відгук бо дуже задоволена якістю!!
- Переваги:
- Легка, м'яка, тепла
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- rostyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Мерзляк на зв'язку.
Доповідаю: ковдра тепла.- Переваги:
- тепла
- Недоліки:
- збирає купу статичної електрики поки запихую в підодіяльник
- Цибенко І***Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Вопрос к розетке/протзводителю.
В описании и в характеристиках не указано на какой сезон подходит это одеялко.
Заранее спасибо.- d4k4
Указана плотность 300, для меня это зима.
Ориентируйтесь по себе.
- Клименко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Дуже довго вагалась купляти чи не цю ковдру. Читала багато відгуків на цей повелась. Ковдра за декілька днів додається в об'ємі і вона дуже тепла не дивлячись на те що вона легка. Рекомендую
- Переваги:
- Ковдра дуже гарна.Тепла
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Леонід П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
річ дуже зручна , повністю міняє уявлення про ковдри , абсолютно не вимагає підодіяльника тому що легко переться у пральній машині і швидко сохне(у літній час за пів дня точно ) ,над легке і починає гріти тіло прямо зразу , не куйовдиться і нитки прострочки не висмикуються ! у військовий час при мінімальному опаленні і навіть при його відсутності буде то що потрібно ! дочекаюсь знижки куплю ще одне :))))
- Переваги:
- дуже тепле !
- Недоліки:
- 0.
Представник постачальникаДоброго дня, Леонід. Щиро дякуємо Вам за покупку та приємний відгук. Нам дуже приємно, що Ви придбали ковдру нашого виробництва і залишилися задоволені. Раді будемо знову бачити Ваше замовлення. Приємних і вдалих вам покупок!
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Замовив на бонуси.
Одіяло легеньке, але, ніби, тепле, спимо пару днів, не відчуваю дискомфорту, дихає. - Маряна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Дуже класна ковдра. Мякесенька, тепла і легенька. Брала для донечки 4рочки.
- Переваги:
- Тільки плюси.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Тепла ковдра, легенька, за майже рік використання не збилася. Рекомендую, під нею спати вільно, за рахунок ваги))))
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- ----
- Алёна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Брала,ориентируясь на отзывы.При получении была просто в шоке- одеяло не то ,что тонкое,а очень тонкое.Была разочарована. Как раз похолодало и я решила его испытать.Впечатление,что накрываешся простынёй,до того оно лёгкое,просто невесомое.НО, при этом оно очень теплое.Даже не верится,что такое тоненькое одеяло может быть таким теплым .Спасибо всем за отзывы. Однозначно рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Лёгкое, теплое
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук! Чудово, що Ви залишились задоволені покупкою, сподіваємось Вас і надалі радувати хорошим обслуговуванням та приємними знижками! Вам гарного користування.
- Анатолий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
ніштяк
- Переваги:
- тепло, м'яко
- Недоліки:
- коту теж подобається, спить на неї, а коли я вкриваюсь - будить мене
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Не вперше купую цю ковдру, бо дуже подобається її якість. Цього разу купила на подарунок. Дякую!
- Переваги:
- Якісний пошив, легка, але дуже тепла ковдра
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Шамилова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
покупала два года назад, за это время с ним ничего не случилось, не сбилось ничего не испортилось. Ничего от него не ожидала, думала будет жиденькое одеялко на один год. Но!! оно такое теплое и одновременно легкое прямо удовольствие. Пришлось купить еще одно, в подарок, так как реально классное
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Гарна ковдра. Легесенька та тепла!
- Переваги:
- Легка, тепла
Представник постачальникаДобрий вечір, Тетяно! Дякуємо Вам за покупку. Ми дуже стараємось, щоб наша продукція приносила Вам тільки задоволення і комфорт. Користуйтесь товаром з задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Ковдра чудова, наче добре гріє, взимку вже точний відгук можна буде дати
Представник постачальникаДобрий день, Оксано! Дякуємо, що знайшли час лишити враження та оцінити товар! Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову!
- lesyaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
качеством довольны, хотим еще ,но..
- Переваги:
- качество отличное,
- Недоліки:
- сделайте пожалуйста 2спалку -175-180 шир, постельное такое есть ,а у вас размеров нет таких
- Илья Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Отличное одеяло, беру не первый раз.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий вечір! Щиро вдячні за Ваш вибір, оцінку і враження! Користуйтесь з задоволенням!
- Ильченко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Ковдра чудова, легенька, якісно прошита. Це вже мое друге замовлення, своєю ковдрою користуюсь рік, а цю взяла на подарунок. Рекомендую
- Переваги:
- Якісне, приємне на дотик
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Вам гарного користування та піднесеного настрою.
- Клименко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Довольно давно один немецкий журнал прислал мне, как клиенту, в подарок такое же полуторное одеялко. Тогда еще в Розетке их не было. То старое прослужило очень долго, без изъянов. Надеюсь это будет таким же. Теперь, по акции кстати, приобрела чудное большое одеяло уже в Розетке. Недостаток один: даже в идеальном доме - немного маркое. Хотелось бы хоть какого-то рисунка или цвета. Старенькое было в лилиях.
Сервис Розетки, как всегда, на высоте! За чудо-одеяло Большое Спасибо!- Переваги:
- Теплое, воздушное, настоящая находка для осени
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Оооочень теплое одеяло. Даже слишком. Отлично на осень-весну, когда нет отопления. А с горячими батареями под ним жарко. Просыпаешься мокрый. Для мерзляков подойдет. Легкое, хорошо пошито, нитки не торчат, все аккуратно.
- Переваги:
- Легкое, теплое, качественный пошив
- Недоліки:
- Не нашла
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Заказывала в октябре 19-го года. Все это время одеяло в использовании еженочно. Зимой отказалась от дополнительного пледика (мерзляк еще тот), когда было холодно, под ним очень комфортно с приоткрытым окном, прохладным летом не жарко. Просто панацея какая-то, а не одеяло...
- Переваги:
- Легкая, зимой не холодно с открытым окном, прохладным летом не жарко
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, Ольга. Благодарим Вас за покупку и оценку. Мы очень рады тому, что Вам понравилось одеяло нашего производства. Надеемся, и в дальнейшем, у Вас будут только приятные впечатления. Всегда рады будем снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок
- Olha D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Знакомые говорят, что будет скатываться, слишком дешевое. Пока мне нравится. Достаточно теплое, не сильно тяжелое.
- Переваги:
- Хорошее одеяло за хорошую цену (брала по акции за 540)
- Недоліки:
- Пока нет
- ДжанковичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Нормальна ковдра,тільки в скутера не влазить
- Переваги:
- Тепла
- Недоліки:
- Не влазить у скутера
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку.
- Олексій Б***
А навіщо пхати ковдру у скутер?) Цікаво просто)