Відгуки покупців про Ковдра Sei Design всесезонна євро 200x220 см штучний лебединий пух SoftDreams (4820227287666)
- AI аналіз відгуків180 відгуків: Позитивний – 90%, нейтральний – 8%, негативний – 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Беремо вже не першу таку ковдру. Що можна додати? Сховайте ваші старі ватні ковдри. Нарешті поспіть як людина)))
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Немає. Недорого та якісно
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Ковдра бомбезна брав собі 220х240,ковдра дуже тепла при відключені світла під ковдрою навіть жарко,докупив ще 2ш дітям,рекомендую
- Переваги:
- Тепла
- Зоя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Всегда была благодарна людям за отзывы, на которые полагаешься) Не смогла устоять перед соблазном высказать благодарность производителю!
Одеяло просто СУПЕР! Лёгкое (но не слишком), тёплое, качественная строчка. Просто спишь под ним и наслаждаешься!) Кажется, что прям внутри лебяжий пух!
Купили 2-хспальное, а потом ещё и евро размер, обновились и без сожаления заменили свои не оч старые одеяла на это суперовское)
А по скидочной цене вообще огонь!
Однозначно, рекомендую!
Отдельное спасибо любимой Розетке за быструю и качественную доставку- Переваги:
- Лёгкое и теплющее
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Мар'я П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Ковдра тепла. Особливо зацінили коти, їм м'яко і тепло
- Переваги:
- Тепла, легка
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Отримавши своє замовлення, хочу подякувати, ковдра бомбезна ,тепленька,гарненька та приємна на дотик,легесенька,донька побачила,теж буде замовляти, бо дійсно класна,гарного Вам дня та хороших клієнтів, мирного неба
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Вітаю!Сьогодні отримала ковдру. Якість тканини відмінна, наповнювач рівномірний.
- Переваги:
- Приємна ціна . Швидка доставка
- Недоліки:
- Відсутність вибору кольору
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Отримавши, була здивована,наскільки вона легка та тонка,подумала,що гроші на вітер,бо ця ковдра не нагріє. Але вона насправді неймовірна! Під нею дуже тепло,навіть жарко.Тепер вона моя улюблена)
- Переваги:
- Лише переваги
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Настоящее облако тепла для самых холодных ночей!
Я всегда мерзну, и найти по-настоящему теплое, но при этом не тяжелое одеяло было целой проблемой. Но эта модель от Sei Design — просто чудо! С первой же ночи я понял, что это любовь.
Оно невероятно легкое и воздушное, словно укрываешься пушистым облаком. Но не позволяйте этой легкости себя обмануть — оно греет просто моментально! Наполнитель "искусственный лебяжий пух" создает ощущение уюта и буквально окутывает теплом со всех сторон. Даже когда в квартире прохладно, под ним абсолютно комфортно, нет ни малейшего намека на холод.
Оно не парит, под ним не потеешь, тело "дышит", но при этом сохраняется идеальная температура для сна. Забудьте о двух одеялах или теплых пижамах. С Sei Design SoftDreams зима точно будет теплой и уютной. Однозначно лучшая покупка для комфортного сна!- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Чудова якість за малі гроші! РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- Якість прошивки
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- ОлександрВалерійович М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Хто такий мерзляка, як я, то щиро раджу цю ковдру: дуже тепла. Легка, повітряна , гарне пошиття.
- Переваги:
- Дуже легка і тепла ковдра
- Анжела М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Забрала одеяло, оно просто не весомое, отлично отшито, швы идеальные, ниток нет все обрезано, ткань белоснежная . Я рекомендую это одеяло, размер я брала 155/210.
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Одеяло - огонь. Мягкое, лёгкое и главное, что тёплое. Доволен как слон.
- Переваги:
- Тёплое
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Тепла ковдра, я постійно мерзну та навіть мені під нею досить жарко) Гарне співвідношення ціни та якості. Враховуйте, що вона менша по ширині та довжині за вказані розміри, особисто в моєму випадку це так, я міряла після отримання через те, що читала про це до покупки у інших відгуках. А так то рекомендую)
- Переваги:
- Тепла приємна ковдра
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Я в захваті! Купила, бо холодно і блекаути в Києві змусили шукати нових рішень. Вона дуже приємна, легка і мега тепла! Дуже рекомендую!
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Одеяло супер несмотря на то что она тонкая такое ощущение что у нас подогревом
- Переваги:
- Цена по акции очень хорошая и одеяло нежное и классное
- Недоліки:
- Недостатков вообще не ощутил
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Очень ннжное, мягкое одеяло. Насколько теплое, еще не знаю, не укрывалась. Но вот что меня удивило, это запаковка одеяла в пакет, как туба получилось. Удивительно. Вобще прикольно так и компактно нести было
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Ковдра чудова! Дуже дякую!
- Переваги:
- Дуже тепла та легка.
- Александра Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
За эту цену отличное качество, как зефир, лёгкое и теплое к этому одеялу взяла той же фирмы подушки, класс!
- Переваги:
- Лёгкое и теплое
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Проживаю в Испании, и здесь одеяла либо очень дорогие, либо совсем некачественные.
Заказала здесь недорогие — и осталась в полном восторге!
Взяла сразу три одеяла — лёгкие, пушистые, тёплые, невероятно комфортные.
Спать под ними одно удовольствие, довольна просто как слон
Спасибо вам большое! Теперь точно знаю, где заказывать качественные одеяла
- Алёна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Начиталась я гарних відгуків на цю ковдру, вирішила також придбати. І що я вам можу сказати... це просто класнюча і дуже тепла ковдра яка тільки в мене була! :)
За вікном +6+10, опалення на момент відгуку в квартирі нема. Але це взагалі не проблема, коли ти спиш під цією теплючою ковдрою і в літній піжамі. І то іноді навіть жаркувато стає))
Вона легенька, м'якенька. Тим, хто любить більш важке - мабуть буде залегке.
А всім іншим я рекомендую купувати цю неймовірно теплу ковдру! :)- Переваги:
- Теплюща, м'якенька, легка
- Недоліки:
- Треба було раніше купувати цю ковдру))
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Беру 2й раз. Мне хватило поспать 1-н раз под ним - и вот результат, куплено 2-е на подарок. Одеяло просто огонь. Всем рекомендую
- Переваги:
- СУПЕР
- Недоліки:
- Не выявлено
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Купила перше "на пробу" як кажуть. Виправдали мої очікування та підтвердили гарні відгуки на всі 1%))
Шановні представники виробника, якщо я замовила вже 3 таких - це вже можна вважати залежністю?- Переваги:
- Легке, тепле
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за вибір та гарну оцінку. Дуже раді що вам все сподобалось
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Дуже гарна ковдра, легка, тепла, красива, пухнаста. Ніяких нарікань немає. Якість на вищому рівні. Більше всього тішить те, що це наше вітчизняне виробництво. Молодці виробники!!! Дякую вам!
- Переваги:
- Дуже тепла, легка, якісна, гарна.
- Недоліки:
- Жодних недоліків немає.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Дуже класнюче) мякеньке, тепленьке) навіть кицюня зацінив (вже в підодіяльнику, щоб без затяжок )))
- Переваги:
- Всі
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Супер тепла, легка, якісна. Розмір відповідає. Без лебедів(шкода). Одночасно рекомендую!
- Переваги:
- Все
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Кришемінський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Дуже гарна річ
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x210
Покупала полуторное. Теплое, красивое, объемное. Общее впечатление - хорошее .
- Переваги:
- . Лёгкое, пушистое, красивое.
- Недоліки:
- Не обнаружены.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Дуже гарна ковдра. Пухка, мʼяка, легка та дуже тепла. Не паре, не обтяжує. Розміри відповідають. Рекомендую. Купуйте не пожалієте. Розетка як завжди на висоті. Дякую за сервіс
- Переваги:
- Легка, тепла
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Какое оно крутое! Под одеялом ощущение будто укутан облаком,невероятно) даже не ожидала что на столько комфортно буду себя ощущать,хотя люблю тяжелые. Как будет себя вести со временем - посмотрим,пока довольна на все 100%
- Переваги:
- Лёгкое,мягкое,теплющее
- Недоліки:
- Не нашла
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Ковдра перевершила мої сподівання )) Тепла та що важливо дуже легка . Замовила ще 1ну ) ТОП якість за невеликі гроші .
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Іна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Супер!!! Якість чудова, дякую!!!!
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Дуже гарна якість виробу
Представник брендуДякуємо за ваш відгук та гарну оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x210
Ковдра дуже тепла, легка, зручна.
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Я теж довірилась відгукам і замовила ковдру. Ковдра супер !!!!! Донька користувалась тиждень дуже сподобалась а через тиждень завозила другу. Я дуже задоволена покупкою. Хто обирає і шукає ковдру беріть не пожалкуєте дійсно дуже м'яка і тепла.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 175x210
Звмовила ковдру братові, який мерзне у багатоповерховому будинку без опалення на Троєщині... Якістю задоволений! Тепла і легка ковдра. Замовлення отримано у пунткі видачі поряд із будинком, де мешкає брат. Добре, що все поряд. Замовлення було оформлено 29.01. Отримано - 5.02. Дякуємо!
- Переваги:
- Тепла ковдра