Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Папір туалетний Selpak Professional Premium Целюлозний 3 шари 24 рулона (8690530118201)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  позитивний — 85%, нейтральний — 10%, негативний — 5%
    Загалом, покупці залишаються дуже задоволені туалетним папером Selpak Premium, відзначаючи його якість, м'якість, та хорошу співвідношення ціни й якості. Більшість вражень — позитивні: люди хвалять приємні тактильні властивості, надійність паперу та його міцність, а також зручність великих мотків і гарну якість пакування та доставки. Серед недоліків окремі користувачі скаржаться на те, що останні партії стали тоншими та не відповідають заявленим трьом шарам, хоча раніше папір здавався щільнішим. Проте таких відгуків значно менше, ніж позитивних.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 24

Завжди беру туалетну бумагу і рушники цієї марки,дуже подобається,но сьогодні буде відгук ще за пакування...поспішала і не помітила,що упаковка надірвана,а местами і скотчем зклеїна (

• Анжела Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 32

Дуже добре

• Юлія К***

Папір хороший. Не такий, як був раніше, але із всіх варіантів цього виробника - саме цей найкращий. З іншими виробниками не порівнюю, бо конкурентів майже немає.

Але упаковка паперу була прорізана. На пункті видачі чудовій співробітник, звернув на це увагу, може я б іне помітила і вже тільки дома б звернула увагу. Хлопець, що видавав, запропонував оформити повернення і замовити іншу. Але я вирішила не робити це.
    Не в перший раз проблеми із пакуванням у Розетки, на жаль. Минулого разу був покоцаний і подавлений моток паперових рушників. Дуже недбало перевезений. Цього разу те саме із папером.

Переваги:
    Якісний туалетний папір
    Недоліки:
    Упаковка була порізана

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Євгенія Б***

Приємна

• Тарас О***

користуюсь вже рік. Остання куплена мною пачка була виготовлена в кінці квітня. Якість досі на висоті. Не рекомендую зберігати папір при високій вологості, бо він починає рватися

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    дірки в упаковці

• Вячеслав

Вже багато разів саме таку упаковку беремо, все добре. Якість досить висока, порівняно. Ціна-якість. Погоджусь з тим, що на початку як Селпак тільки з'явився на українському ринку він був якіснішим.

• Александр Ш***

Швидко і не дорого

• Марина

Перший раз таке бачу, щоб бумага була всередині одразу з цвіллю...
    Чи безпечно це для такого товару який повинен допомогати у догляді за гігієною тіла....??? Тепер мабуть треба взагалі всі сторони крутити вертіти при покупці... Ну і чорна пліснява або цвіль це щось новеньке...

Переваги:
    Ну таке
    Недоліки:
    Цвіла бумага в упаковці...

• Сергій Л***

Selpak раніше був шановним брендом - зараз "таке собі". На жаль.

Переваги:
    Недоліки:
    Ваші пальці можуть тісно привітатися з центром п'ятої точки у відповідальний момент.
  • СЕРГЕЙ Д***

Дякую

• Светлана К***

Только такая нормальная. Как раньше. У Delux и проморак намного меньше рулончики.

• Оксана Г***

Беру цей папір не вперше, відмінна якість. Рекомендую.

• Віта Г***

Гарна якість

• Віта Г***

Отличное качество

• Оксана М***

Папір нормальний. Але Розетка розчарувала повністю.
    !! Будьте обережні зі Smart-підпискою!!!
    Активувала Smart-підпискою, що обіцяє безкоштовну доставку до магазину Розетка. Перше замовлення доставка була безкоштовна, вже це (друге) замовлення -доставка платна. Попросила припинити Smart-підписку, раз вона спрацьовує через раз. І тут увага- Smart-підписку неможливо скасувати перші 5 місяців Розетка примусово знімає з мене 50грн щомясяця і припинити це неможливо. Що-ж Розетка Ви примусово заберете 250 грн але втратили покупця. Сподіваюсь ви все правильно порахували і це вам дійсно вигідно

• Вячеслав

Дякую за інформацію! Хотів зробити цю підписку, тепер ні

• Наталья Н***

Упаковка на 32
    Бумага НЕ трёхслойная
    В купленной в прошлом году упаковке на 24 бумага была потолще
    И, кстати, на самой упаковке нет значка "3 слоя"

• Світлана

Якість паперу перевірена роками. Саме цей Selpak Premium дуже якісний.

Переваги:
    Три шари,м'який

• Любов

Дуже м'який і міцний туалетний папір, один із улюблених.

Переваги:
    М'який, ніжний, міцний
  • Олена Г***

Всё идеально
    Доставка быстрая, спасибо!

• Володимир С***

Ок.

• Тарас О***

якісний. Не рветься

• Вася Ш***

В цілому, якщо брати по акційним цінам, то найкращий вибір для мене

Переваги:
    Один з найм'якших та якісних.
    Недоліки:
    Ціна без акції. Невеликий рулон.
  • Віктор Б***

Найулюбленіший папір за системою «ціна-якість»

Переваги:
    Приємний на дотик

• Павел П***

Якісний і приємний на дотик

Переваги:
    Дуже гарна якість паперу
    Недоліки:

Павло, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.

• Ірина

Беру вже не перший раз.

• Наталія Б***

Дуже сподобалася.Краща

• Олена С***

Якісний папір, м'який і не розслоюється

Переваги:
    М'який і цупкий
    Недоліки:
    Немає її
  • Любовь Н***

Бумага м'яка, рулони великі.
    Товар сподобався.

• Олександр Г***

Гарний папір

Олександре, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.

• Олена П***

Якісна, супер

• Олег Д***

Нижня частина тіла вдячна за вибір верхньої.

Переваги:
    Ніжність.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Гаевой А***

Хороший папір
    Рекомендую

• Коваленко Г***

Попа в екстазі

Григорій, дякуємо за ваш відгук!

• Антон М***

Файний папір

Переваги:
    Приємний на дотик, достатньо міцний
    Недоліки:
    Відсутні

Антон,дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.

• Наталі Г***

Тонкий не такий як був раніше, буду шукати щось інше

• Віра Л***

Рекомендую

Переваги:
    Папір хорошої якості