- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70D. Колір: Бордовий
Якісний і комфортний, але пушапу забагато
Представник постачальникаДобрий день! Дана модель має максимальний вміст пуш-апу (3D). Якщо цікавлять варіанти з меншим вмістом, можна розглянути моделі зі знімними вкладками пуш-апу (що дозволить регулювати наповненість чашки) або ж з діагональним пуш-апом (який буде центрувати груди та додасть їм більш округлої форми).
Дякуємо за ваш відгук!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75A. Колір: Темний синій
Дуже комфортний у носці та має гарний вигляд, вже рік після покупки але по ньому зовсім не видно, якісний.
Представник постачальникаДякуємо, за відгук!)
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75C. Колір: Бежевий
Гарно сидить
- Переваги:
- Комфортний, відповідає розмірній сітці
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75B. Колір: Білий
Соответствует размеру и фото.
- Інна К***Продавець: Rozetka. Розмір: 80B. Колір: Темний синій
80В. Дуже класний бюст, гарна якість, але пуш величезний просто, не влізла б, довелося відмовитись. Дуже шкода.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Дуже великий пуш, особисто для мене
- Андрій Я***Продавець: Rozetka. Розмір: 75C. Колір: Вугільно-сірий
В описі зазначено колір блакитний, в питаннях відповідь розетки, що це темно-синій, а насправді на ярлику чітко зазначено, що це Аквамарин, нажаль не те що потрібно.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Не відповідає опису
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 80A. Колір: Насичений бузковий рожевий
величезний пушап
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- пушап
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 80D. Колір: Чорний
Замовляли чорний бюстгальтер — виглядає дуже стильно і акуратно. Добре тримає форму, зручний у носінні. Сів точно по розміру
- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Хотілося б трохи ширші бретелі
Відповідає
Представник постачальникаДякую, за відгук!)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 80A. Колір: Білий
величезний пушап
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- пушап
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70B. Колір: Бежевий
Чесно ,не дуже він якісний бо тканина на спині сильно розтягується ,хоч взяла самий менший розмір
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 80B. Колір: Вугільно-сірий
Дуже великий пуш-ап, майже не має місця для груди
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75B. Колір: Білий
Не сподобався
- Переваги:
- Начебто якісно прошитий, виглядає гарно
- Недоліки:
- Занадто великий Пуш ап. Груди не прилягають так як треба. Стирчить той бюст як чорті шо. Нажаль , білизну не повернеш
Відповідає
- Марія Б***Продавець: Rozetka. Розмір: 80D. Колір: Білий
Розмір не відповідає дійсності
- Недоліки:
- Застібки на бюстгальтері золотого кольору,хоч по фото вони білі,розмір на 75B,йде завеликий
Завелике
Представник постачальникаДобрий ранок! На розмір бра впливають також анатомічні особливості грудей, оскільки деякі форми бра, зокрема, дана модель балконета може не підходити. Застібки можуть бути і золотими, залежно від пошиву. Ми обов'язково оновимо цю інформацію на сайті. Дуже вдячні за зворотний зв'язок!
- Ксенія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75D. Колір: Білий
Не дуже
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Bralove. Розмір: 85A. Колір: Насичений бузковий рожевий
Дуже зручний, пуш великий і мені одразу здалося,що може грудь не поміститися, але коли я його вдягла,то все сіло ідеально. Замовила ще один іншого кольору