- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм норм якщо ваш пес не вибагливий
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Собака скуштувала корм і відмовилась його їсти. Подивившись на корм спробував його роздавить. Щоб він розколовся мені знадобився молоток. Дуже твердий корм!
Щелепа у собаки міцна, кістки перекусить, але не каміння!- Недоліки:
- Дуже твердий
- Дмитрий Б***
Не раджу! Дарма витратив гроші
Представник постачальникаДякуємо що обрали наш корм.
Прикро що тварині не підійшов, можливо варто спробувати інший корм цього виробника
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Недостовірна інформація про корм, характеристика вказано виробник Німеччина та бренд Німеччини, а на пакуванні Італія.
- Переваги:
- Вартість, об'єм.
- Недоліки:
- Невірна інформація на сайті Розетка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
Представник постачальникаДякуємо що обрали наш корм
Корм дійсно вироблено в Італіїі, не вірна інформація виправлена
- Романенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Збалансований корм для собак. Джеку сподобався
- Переваги:
- Чудовий корм. Собаці сподобався
- Роман Є***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Дійсно корм преміум класу, є корисні вітаміни та інші натуральні добавки. Я задоволений повністю. Мої хвостики з великим задоволенням поглинають цей корм)) і стан здоров'я у них добрий. Дай Боже щоб у всіх тваринки були завжди здорові!!
- Переваги:
- Преміум, є вітаміни корисні, та натуралка
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо що обрали наш корм.