Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Смарт годинник чоловічий smart watch на руку LIGE Q6 розумний фітнес браслет для спорту сенсорний смарт вотч для андроїду та айфону з крокоміром та Bluetooth дзвінками

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Отримав товар швидко. Відразу підключився через додаток без проблем. Всі функції працюють чудово.

Переваги:
    Гарна якість.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Prime

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що смарт-годинник легко підключився та повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування, а нехай годинник і надалі працює стабільно та радує своїми можливостями!

• Світлана Т***

Чудова якість.дякую

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  Prime

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що смарт-годинник Вам сподобався та Ви оцінили його якість. Бажаємо приємного користування та нехай годинник щодня радує Вас своєю роботою!

• Віктор Ф***

Дуже гарний смарт годинник рекомендую купувати іншим особам

• Ілля Б***

Дуже гарний годинник, дуже стильно виглядає, і не дуже великий. Всі функції працюють гарно, швидко заряджається. Заряд тримає десь 6-7 днів. Сервіс - супер, відправили у день замовлення (субота), ще й б/к доставка у поштомат.

Переваги:
    Якість. Ціна. Сервіс 10/10