Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дитячий смарт годинник S1 з SIM карткою, камерою, GPS, прослуховуванням, кнопкою SOS і відеодзвінком Розумний наручний для дітей Рожевий

Оцінка користувачів 4.47/5
  • Антоніна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Black-Pink

Нормальний годинник

Недоліки:
    Швидко сідає
  • Олеся Г***

Хорошие часы, ребенок доволен. Спасибо

• Олексій Ш***

годинник нормальної якості. Повністю відповідає ціна/якість

• Надія І***

Годинник на свою ціну непоганий. Користувалися не усіма функціями, але ті, які нам необхідні, працюють справно. Єдиний і великий для нас мінус - це відсутня українська мова в переліку. Це не сподобалося.

• Карина К***

Магазин связался быстро, быстро отправили!

Недоліки:
    Часы быстро садиться ,не правильно показывают геолокацию!
  • Жанна І***

Все супер, дитина задоволена. Швидка доставка , годинник хороший за таку приємну ціну .

• Олена К***

Товар відповідає дійсності! Звонить добре працює

• Юлия Ш***

Все добре.Дякую

• Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Black-Blue

Купували дитячі смарт часи. Дякую, дитина задоволенаГарних вам продажів!

• Євгенія Р***

Товар якісний, відповідає своїй ціні.

• Ольга Ш***

Відмінно

Переваги:
    Гарно праціє
  • Ярослав К***

Нормально

• Катерина П***

Годинник не дуже зручний у користуванні для дитини. Gps працює некоректно, для маленького міста похибка у пів кілометра не дуже прикольно. Через місяць батарея тримала 2-3 дні, ще через місяць батарея тримає 1 день.інтер немає інструкції як правильно активувати сімкпрту в годиннику.

• Юрий К***

Замовляв годинник дитині на Новий рік. Замовлення прийшло вчасно. Пройшло 3 місяці, все працює. Дякую.

• Світлана Л***

Дякую, дитина дуже задоволена.

• Олена М***
  • Ірина К***

Менеджер дуже швидко відповідає. Товаром задоволені !

• Олена Л***

Гарний годинник.)

• Диана Б***

Все чудово, гарний сервіс та швидка доставка

• Діана В***

Замовляла годинник дитячий, приїхали дуже швидко, та дуже якісні, мені все сподобалось!

• Анастасія Ч***

все нормально

• Вікторія К***

все супер

• Анна-марія Б***

Лайк! Дитина зацінила.

• Виктория К***

Часи швидко сідають, з сімкою тримають заряд 6 годин, це дуже мало. Української мови не має, зате є російська, це мінус і країни України в списку немає.

Переваги:
    Крутий дизайн
    Недоліки:
    Багато недоліків
  • Виталий Л***

Здравствуйте, хотел бы оставить отзыв про этот не до магазин, заказал у них часы ребёнку на новый год. Позвонил мне типо менеджер сказал что нету ремешка такого как на фото, есть в полоску только, подойдёт мне такой вариант или нет, сказал что часы будут как на фото только ремешок другой. Я согласился что бы были те часы что на фото но с другим ремешком. В итоге они мне отправили не те часы вообще что на фото. Забрал я их на новой почте через поштомат и проверить сразу что внутри я не мог. Когда забрал увидел что не те часы позвонил менеджеру на что он мне сказал что предупреждал меня что часы будут другие. И вообще у них этих часов уже в наличии нету они закончили и заказывать их не будут. Оставлю вам фото что бы сами увидели что часы другие. Такие часы можно на розетке взять за 500грн а эти 900 стоят, фото прикрепляю .. не советую этого продавца

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Сами часы отзывы можете на эти часы найти на розетке, не советую продавца брехун.
    • Продавець  Globus M

Шановний Віталій, перед відправкою вас попередили, що моделі S1 не має у наявності вам як альтернативу запропонували кращу модель Q16 яка коштує набагато дорожче, вам ми її відправили без доплат і ви погодились, в чому обман? доречі для чого ви прикріпили останнє фото годинника який суттєво відрізняється від того, що ви отримали це є модель Q12 а вам було відправлення модель Q16S

• Виталий Л***

Ваш магазин брехунов. То что вы мне отправите другие часы разговора не было врать не нужно тут, был разговор только за ремешок. И часы вы отправили той модели что я скинул на на скрине не нужно людей дурить. Не покупайте у этих людей товар если не хотите быть обманутыми

• Сергій Б***
  • Інна К***

Інструкції з годинником не було. На запит надіслати , продавець пообіцяв надіслати відео - тиждень пройшов, повне ігнорування!

Переваги:
    Поки не мала змоги перевірити
    Недоліки:
    Не надійний продавець
  • Ірина Ж***

Дитина задоволена!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • світлана д***

Купила похресниці на подарунок, годинник повністю задовільняє всі необхідні потреби, дитина задоволена, всі щасливі, ставлю лайк

• Алина Л***

За свої кошти піде

Переваги:
    Недоліки:
    Камера не завжди працює
  • валентина с***

Дякую за годинник,дитині дуже сподобався,за свої гроші чудово працює.

• Хорольский А***

За свої гроші гарний годинник

Переваги:
    Гарний годинник
  • Валентина Д***

Дуже задоволена

Переваги:
    Все вчасно
  • Анна К***

все добре, гарно виглядає. За свої гроші непогано

• Лавринович Л***

Купували годинник дитині в кінці вересня, а на початку листопада перестав працювати. Не заряджається.

Переваги:
    Годинник сподобався дитині.
    Недоліки:
    Перестав заряджатися
  • Катерина Б***

Сподобався годинник, не бачив сімку, але ми відправили і в магазині все зробили. Оперативно і на зв’язку