Відгуки покупців про Смарт годинник Modfit Titan Force з GPS трекером, компасом протиударні IP68 для військових MIL-STD-810H США + захисне скло
- Зведений відгук із відкритих джерелВійськові та любителі екстремального туризму називають цю модель «народним Garmin» за поєднання витривалості та доступної ціни. Це надійний інструмент для суворих умов, який, попри плутанину з версіями на ринку, пропонує безкомпромісну автономність.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Мандрівники підтверджують, що батарея справді витримує 2-3 тижні в реальних походах, дозволяючи не думати про зарядку навіть при регулярному використанні навігації.Власники відзначають, що Dual-band GPS та функція «Route Back» чітко виводять із лісу, де звичайні гаджети часто втрачають сигнал або малюють хибні маршрути.Досвідчені покупці застерігають від придбання копій бренду VWAR, оскільки ті мають значно слабший вологозахист (3 ATM) та урізаний акумулятор порівняно з оригіналом.Спортсмени скаржаться, що під час інтенсивних інтервальних тренувань пульсометр дає похибку, а фірмовий додаток іноді «лагає» при синхронізації даних.Переваги: Реальна автономність до 27 днівТочний Dual-band GPSЯскравий екран 2000 нітРобота при -30°CНавігація Route BackНедоліки: Ризик купити урізаний клон (VWAR)Масивний корпус 48 ммНеточний пульс при ривкахБаги синхронізаціїНеякісна плівка
- Станіслав Я***Відгук від покупця. Продавець: Digital Trend. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все добре працює раджу
- Дамір М***Відгук від покупця. Продавець: Digital Trend. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
А навіщо написано що є JPS?
Я його в меню не знайшов.- Дамір М***
Знайшов JPS)
Вмикається під час тренувань. - Продавець Digital Trend
Доброго дня, щоб вімкнулся GPS включить якийсь режим
- Сніжана Я***Відгук від покупця. Продавець: Digital Trend. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Поки на вигляд все гуд
Купляла для сина,він військовий,перевірить на міцність на практиці,НАЖАЛЬ.- Переваги:
- За невеликі кошти заявлений як досить не поганий годинник.
- Недоліки:
- Поки не знаю
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Digital Trend. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
2 тижні без підзарядки, крутий дизайн, безліч функцій
- Переваги:
- 2 тижні без підзарядки, крутий дизайн, безліч функцій
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Олег
Що у них по інтеграції зі смартфоном ? Це ж не Amazit, фото від якого взяли? Це девайс сам по собі чи є якийсь додаток? 99% що з Zepp він не працює.
- Продавець Digital Trend
Доброго дня, фото від цього годинника. Вони дуже схожі на зовнішній вигляд та характеристиками Amazfit. Інтеграція зі смартфоном через додаток FitcloudPro
- Продавець Digital Trend
GloryFitPro
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Greenroom. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все гуд, чудовий годинник, але наче сдабуватий вібромоторчик або я не знайшов де його можна регулювати
- Продавець Greenroom
Вітаємо! Дякуємо за відгук і за те, що поділилися своєю думкою про наш товар.
Шкода, що ви зіткнулися з таким нюансом щодо вібромоторчика. Налаштування інтенсивності або повне керування вібрацією зазвичай здійснюється через мобільний додаток, до якого підключається годинник (перевірте, будь ласка, розділ «Налаштування пристрою» або «Сповіщення» у вашому додатку). Також подібні параметри можуть дублюватися в меню «Налаштування» безпосередньо на самому годиннику.