- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100
Мені запах не дуже сподобався. Доволі концентрований, та не натуральний. Більше не куплю
- Переваги:
- Недоліки:
- Сам запах не для кожного
- Карина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100
Запах супер!!
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100
Через місяць використання,рідина потемнішала,виглядає не естетично. У такому вигляді лише на смітник викинути
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за Ваш коментарій та за відміну оцінку нашої продукції, очікуємо від Вас нові покупки та враження від нашої продукції.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100
- Олена
Віталію, чому така оцiнка?
- Віра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100
Дуже сподобався аромат,не притомний.Усе прийшло гарно запаковане.В комплекті ідуть сім тростникових паличок.Зпочатку я поставила три палички(так написано в інструкції)пізніше можна ще добавляти.Чим більше паличок ,тим сильніший аромат.Палички слід перевертати кожні три -чотири дні,щоб вони просякли рідиною і тоді запах буде стійкіший.
- Переваги:
- Приємний аромат.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Alex.StasenkoВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100
Обожаю аромат вишни, покупал чисто попробовать - бомба! Легко сладкий, в меру насыщеный, вообще кайф
- ИгорьПродавець: Rozetka. Об'єм: 100
Приятный запах, не химический и не очень сладкий, все как раз в меру. Хватает на почти 2 месяца. С данной маркой познакомился ровно 50 дней назад, как раз один флакон уже заканчивается. Общее впечатление положительное. Однозначно за акционную цену рекомендую
- Переваги:
- запах