Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Підліткова сорочка для дівчинки Tair 870.1 140 см Біла (2100010050021)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Малиновий

Сорочка чудова. Насичений колір. Іде в розмір. В нас 140, замовляли 140. Але думала що буде вільніше, як over size (на фото). Тому можна і на розмір більше брати. Кому подобається такий стиль, як на моделі. Моїй дитини сподобався варіант, що ми отримали. Дякуємо!

• Дарья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Білий

Отличная рубашка! Х/б, качество, классический крой, соответствует размерной сетке.

Переваги:
    Качество ткани, внешний вид,
  • Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 158. Колір: Білий

Представник бренду

Олено, щиро дякуємо за Ваш відгук
      Нам дуже приємно знати, що покупка принесла Вам позитивні емоції. Ми завжди прагнемо, щоб наш одяг був не лише красивим, а й зручним у щоденному носінні. Нехай ця річ дарує Вам комфорт і гарний настрій кожного дня

• Вікторія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 158. Колір: Дуже світлий аметистовий

Клас! Улюблений лук підлітка навесні та прохолодними літніми вечорами.

Переваги:
    Колір фантастичний
  • Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 152. Колір: Малиновий

Дуже крута сорочка. Прям вау. Навіть не линяє, попри те, що колір дуже яскравий.

• Вікторія Я***

Гарна і сучасна сорочка для дівчинки-підлітка

• Анастасия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 134. Колір: Блакитний

Сорочка з натурального котону.Колір гарний, насичений.Правда маломірить на розмір.На зріст 128 см взяла 134 см,сіла ідеально.

Переваги:
    Натуральні матеріали,колір, ціна невисока
    Недоліки:
    Маломірить
  • Анастасія Г***
    Продавець: Rozetka. Зріст: 146. Колір: Малиновий

Склад прислав 158 р замість 146((
    Помилково картонний ярлик повісили, а по факту на виробі розмір на 2 більший

• Анна П***

• Відповідність фото

Маломірить. На зріст 118 брали 134 - впритик. Відсутній ґудзик на одному рукаві. Запаски немає( не прорізані петлі для ґудзиків, тканина тягнеться отже це не 100% бавовна, виробник не вказує. Брали для захисту від сонця в поїздки. Для щоденного носіння не рекомендую

Недоліки:
    Неакуратний пошив
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Анна П***

• Відповідність фото

Тканина має якісь катишки які після першого прання руками делікатного почали розлазитись. Жахлива якість. От не рекомендую

Недоліки:
    Якість тканини
    • Відповідність розмірній сітці

Замале