Відгуки покупців про Органічний порошок-концентрат для посудомийних машин Sodasan 1 кг (4019886000246)
- ОлександрПродавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Це найбридкіший найсмердючіший і найбездіяльніший засіб який я коли-небудь засипав в посудомийку. він ніби не миє А ще додатково забруднює грязну посуду білим нальртом. Смердить як найдешевший порошок для пральної машини думаю це є якийсь дешевий порошок для пральної машини, абсолютно безкорисний для посудомийки.
- Недоліки:
- просто жах, хотів додати фотки після мийки цим порошком але вирішив зберегти вашу психіку. коштує як два хороших еко порошки для пральної машини
- Олександр К***Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Якщо коротко — не рекомендую. Взяв велику пачку, оскільки подобається продукція Sodasan. Тут і органічний склад і вигідна ціна за таку кількість циклів миття. Перше, що помітив — часто не відмиває тарілки від досить простих забруднень, хоча це можна списати на менш агресивний склад. Але найгірше те, що після тривалого використання на посуді і стінках посудомийки з‘явився стійкий білий наліт, який нічим не змивався. Я до останнього сумнівався, що це через цей порошок. Міняв ополіскувач, регулював налаштування жорсткості води, але врешті решт купив для експерименту таблетки Finish і після першого ж циклу миття наліт зник. Доведеться шукати інший органічний засіб.
- Переваги:
- Органічний, вигідна ціна на фоні інших популярних засобів.
- Недоліки:
- Білий наліт на посуді і стінках посудомийки. Часто не відмиває посуд від досить простого забруднення.
- Пархоменко А***Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Мне нравится средство, главное следовать инструкции и все получится
- Переваги:
- Органика
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Жахливий засіб. Мало того що не відмиває, то ще забруднює і посуд і машину. Ні жир, ні просто брудний посудне відмиває. Скло - усе в білому. Використовую і ополіскувач і сіль, згідно інструкції. Не знаю, може тут продають підробку чи дійсно засіб ніякий... Після цього порошку, мушу відмивати машинку із спецзасобом, щоб зник білий наліт і жир. Краще купуйте Frosch, він також безфосфатний і дешевший - перевірено. А це навіть не думайте брати.
- Переваги:
- Жодних. Хіба комусь треба баночка із пластику для цвяхів.
- Недоліки:
- Не відмиває, забруднює і машину і посуд, Жир не розчиняє, скло усе біле. Потрібно після нього використовувати спеціальні засоби для очистки машинки. Ціна... ні за що.
- Олександр К***
У мене така ж проблема. Машинка майже відмилася за один цикл мийки з таблеткою Finish. Після цього зрозумів, що в білому нальоті винен точно порошок.
- Лeся Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Не сподобався засіб, залишає наліт і запах бридкий.
- ЄвгенійПродавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Редакторы пропустите пожалуйста.. Я Посмотрел коменты и остолбенел. Ибо обяснить такое количество несведущих в коментариях уму не постижимо. ВМЕСТО того чтобы строчить коментарии зайдите вы на сайт и почитайте как его применять. Это напомнило мне ситуацию с Osram. Звоню к ним спрашиваю, почему лампочки дорогие не завозите, а мне отвечают - люди не видят разницы, а потом звонят с жалобами что мол такая дорогая а подделка.
ЕЩЕ почему у меня так ГОРИТ, так это вот: с 2015 года мама купляет (не всегда, но довольно часто) этот порошок, да и вообще много продукции Sodasan, и ни разу такого не было, чтобы он не отмыл посуду. Бывало если много насыпать тоненькая пудра была на тарелках, но это из-за ваших же проблем. АХ ДА - Ну не может органика чисто физически отмыть очень жирные тарелки из под "допустим" холодца или вышкварок из сала.- Переваги:
- Порошок хороший, просто Я себе да и Маме часто беру фроша, он немного лучше и дешевле.
- Олександр К***
Ок, нехай він не завжди якісно відмиває, але як бути зі стійким білим нальотом, якого немає від інших засобів?
- Таня т***
как будто ваша мама великий авторитет. Не в инструкции дело, у всех принцип одинаковый-мыть, а не загрязнять. Просто содасан- барахло. Есть прекрасные абсолютно экологические средства, гораздо дешевле и лучше. Рациональная хозяйка выберет лучшее для себя, благо выбор есть. Содасан расчитан на жлобье с деньгами, вероятно. Там нет принципа цена-качество. Только цена.
- LKВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Подобається органічна продукція, зокрема содасан. Користувалась багато років для ручного миття посуду. Зараз купила для посудомийки. Все ідеально вимиває. Користуюсь дозуванням по інструкції + фініш ополіскувач ну і сіль звісно. Якщо у вас білі відкладення, треба читати інструкцію для посудомийки, там вказані випадки, в яких таке може бути, і неправильне налаштування споживання солі і відсутність ополіскувача і недостатнє дозування самого миючого засобу. У мене ще є таблетки фініш all in 1 max, то можу точно сказати, що у розрахунку на 1 миття, ціна у содасан навіть більш вигідна, при тому, що фініш смердить такою лютою хімією. Тому буду купувати содасан.
- LK
Хочу доповнити свій відгук, мила сильно забруднений посуд на 2 години режим із максимальною температурою, абсолютно не справився содасан (мила форму для запікання, після м'яса), засипала перемити на ще один цикл на 90 хвилин із високою температурою миття, результат так само не втішний, ще й решта посуду забруднилася(власне як і в першому випадку). До цього випадку, я вже мила фінішом такого ж забруднення посуд, і результат був ідеальним. Висновок такий: содасан відмінно підійде для миття посуду легкого забруднення, і для сильного забруднення потрібно обирати тяжку артилерію, наприклад фініш.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Данным порошком пользуемся уже несколько лет. Отмывает хорошо (как для органического). Понятно, что если посуда очень грязная или жирная, то и порошка надо сыпать побольше. До этого брали таблетки Содасан: нам обычно хватало даже трети таблетки, но если посуды было много или она была грязная, то конечно клали целую. Так и с порошком, только дозировать гораздо удобнее. Иногда остается белый осадок на помытой посуде, но не вполне ясно, с чем это связано. Это нечасто и не критично. Порошок без отдушек, что тоже записываю в плюсы.
- Переваги:
- Органический порошок, понятный состав, экономный, без ярких отдушек
- Павел Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Если Вам нужна органика, рекомендую. Моет хуже чем химия. Как для органики отлично.
- Переваги:
- Органика
- Denis S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Засіб жахливо залишається на стінках машини і на посуді. Особливо погано змивається зі скляного посуду. Щоб краще змивалось,потрібно вмикати максимально довгу програму із додатковим полосканням. Не рекомендую. Можливо тут підробка,або воно таке і є.
- Переваги:
- Органічний
- Недоліки:
- Погано змивається...
- Елена
У меня такая же беда...покупала не здесь, но сути не меняет.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Не отмывает
- Переваги:
- Не заметила
- Недоліки:
- Белый налет
- Артем Д***Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
После первой же мойки появился белый налет на посуде и стенках машинки. Почистил фильтр, промыл ПММ под 70 градусов со специальным средством. А эти таблетки и дальше оставляют налет. Деньги на ветер. Не рекуомендую
- Недоліки:
- Оставляет разводы на посуде и ПММ
- АлександрПродавець: Rozetka. Вага: 2 кг
НЕ МОЮТ!!!!
скажу больше - не моют посуду, в добавок ещё и пачкают её!!!
Купил от жлобства большую пачку, выкинул.
Если кто не верит, не покупайте большую, попробуйте маленькую, не так обидно будет выбрасывать :)- Переваги:
- Недоліки:
- не справляется с поставленной задачей!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
моет отлично. Разводов нет. опаласкиватель не использую. Только содасан и соль. Налёта нет. Запаха нет!
- Переваги:
- Отлично
- Жидкова Е***Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Единственное достоинство - органический. Белый налет на посуде, который невозможно отмыть без сильных усилий.
- Переваги:
- органический
- Недоліки:
- белый налет на всей посуде
- Александр Х***Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Не моет и оставляет белый налет В ЛЮБОМ ВАРИАНТЕ. Проверено.
- Переваги:
- Недоліки:
- оставляет белый налет на посуде
- МарияПродавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Средство супер! Купила для своей новой ZANUSSI ZDV 91500 FA, отмывает в 100 раз лучше чем таблетки финиш и сомат, которыми пользовалась со старой машинкой. Но я засыпала соль, по этому думаю те кто жалуются что плохо моет - не пользуются солью. Посуда идеально блестит даже после быстрой мойки 30 минут, даже стеклянные гусятницы после духовки отмыла!
- Переваги:
- качественно моет, посуда блестит, с банки очень удобно насыпать
- Александр С***Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Сначала я думал, что проблема в воде - слишком жесткая и я неправильно выставил настройки. Вся посуда и сама машина внутри в белом налёте. Проблему частично решил увеличением нормы порошка в 3 раза.
- Переваги:
- Неизвестны - верим на слово, что органический, - иначе чего бы так плохо мыл посуду
- Недоліки:
- Плохо моет посуду. Вся посуда белая.
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Недовольна порошком. Оставляет сильные разводы на посуде, на стелянной видно особенно. Приходится вымывать в ручную
- Переваги:
- органическое средство
- Недоліки:
- разводы на посуде, плохо моет
- Роман
У нас тоже такое было, почистили фильтр в посудомойке - теперь все отлично.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Потім треба все перемивати
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Погано миє посув
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Порошок этот категорически не хочет мыть стеклянную посуду
- Переваги:
- Органический порошок, не имеет запаха
- Недоліки:
- Качество мытья не очень хорошее, некоторую посуду приходится отправлять на повторную мойку, особенно стеклянные крышки
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Отличное средство от содасан. Очень экономный расход, каждая мойка посуды дешевле чем с таблетками а результат тот же!
- Переваги:
- Супер вариант
- ДмитрийПродавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Из плюсов - очень экономичен, хватило на пол года. Но уже мечтаю чтоб он закончился. Больше не куплю, очень плохо моет посуду. Все кастрюли и сковородки приходится перемывать вручную.
- Переваги:
- Органический, на долго хватает
- Недоліки:
- Цена, плохо вымывает посуду
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Надеюсь, пишут правду о том, что он органический;
Удобно дозировать: не нужно делить пополам, как приходилось делать с таблетками- Переваги:
- Органический, удобно дозировать
- Недоліки:
- Пока не заметил