- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 120 x 195. Ширина: 133. Колір: Світло-сірий
Не поганий диван, але тканина дуже швидко забруднюється. Доставка безкоштовна, але диван був повністю зібраний, дуже важко було його заносити до кімнати.
- Переваги:
- Гарний, зручний
- Недоліки:
- Якість тканини, складно транспортувати до квартири.
- Поліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 100 x 195. Ширина: 113. Колір: Світло-сірий
Дуже гарний диван, не очікувала що такий великий. Гарний диван за свої гроші. Швидко оформили.
"Кур'єр на вашу адресу - безкоштовно" тільки до під'їзду, навіть якщо ви вказали квартиру. А так 200 грн поверх. І не дай Боже ви живете високо. Навіть квитанцію не дали. Сам кур'єр спитав документи, коли вже все вигрузив,що дивно виглядало.- Переваги:
- Щільно набиті бильця, приємна тканина що не мажеться, міцний матрац, гарні подушечки.
- Недоліки:
- Доставка
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Наталя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 100 x 195. Ширина: 113. Колір: Світло-сірий
Користуєиось вже деякий час. Повністю задоволені, все ціле нічого не зламалось.
Компактний, зручний, займає мало місця.- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 100 x 195. Ширина: 113. Колір: Світло-сірий
Годний! Мені достатньо було просто дивану але цей ще розкладається та має ящик для збереження!
Достатньо мʼякий, сидіти комфортно. Доставка в термін вказаний при оформленні.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук. М'якість та комфортність досягається за рахунок ортопедичних ламелей, які ще додають ортопедичний ефект.
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 140 x 195. Ширина: 153. Колір: Світло-сірий
Представник брендуДяуємо за відгук! Ця модель є дуже популярною за рахунок своєї фунціональності, але у той же час елегантного дизайну.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір спального місця: 140 x 195. Ширина: 153. Колір: Світло-сірий
Все сподобалось! Диван відповідає характеристикам та фото.
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Дмитрий Л***
Добрый день. Подскажите материал матраса и какая плотность? И материал обивки. Спасибо!
Представник брендуДоброго дня! Пінопелеуретан плонтістю 25 кг/м кубічний