Відгуки покупців про Набір подушок Sonex Basic Priceless Стьобаних Антиалергенних 50x70 2 шт (SO102466) (2000015806442)
- AI аналіз відгуків99 відгуків: приблизно 70% позитивних, 20% негативних, 10% нейтральнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарні подушки.Рекомендую
- Переваги:
- Якість ціна
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за таку високу оцінку та відгук. Нехай сон на наших подушках приносить лише задоволення та відпочинок. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову! З повагою компанія Sonex.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Задоволена подушками. Середня щільність і зберігається впродовж року і пімля прання.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки в експлуатації з першого дня отримання - нарікань не має
- Переваги:
- Можливість прання та додавання набивки
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Сон з цією подушкою одне задоволення
- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарно
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Зручні, не збиваються. Користуємося більше півроку - нарікань немає.
- Переваги:
- Ціна -якість
- Недоліки:
- Не помітили
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Сдулись обе подушки. Срок службы был где-то полгода.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що подушка не виправдала Ваші очікування. Звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання.
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Нам сподобався набір разом з ковдрою. Ковдра легка , але тепла. Подушки дуже комфортні.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Немає.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
В наборе две. Через три месяца уже меняю на следующую. Сдулась :(
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
На початку м'яка і об'ємна, тримає форму, через 6 міс. тільки на смітник. Як пише продавець під одним із відгуків "мають свій природний термін служби, який зазвичай становить 6-12 місяців" краще написали б це в описі товару а не під відгуками як виправдання.
- Переваги:
- немає, якщо мова відносно конкурентів
- Недоліки:
- суцільний
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Шкода, що подушка не виправдала Ваших очікувань.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
За 9 місяців збилися абсолютно, стали плоскими. Розподіляється не рівномірно, збилися дуже швидко.
- Переваги:
- Можна регулювати висоту виймаючи наповнювач.
- Недоліки:
- Швидко збиваються, повернувши весь наповнювач, все одно вона плоска.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш відгук!
Подушки з даним наповнювачем (100% ПЕ) мають свій природний термін служби, який зазвичай становить 6-12 місяців. Це нормальна характеристика синтетичних волокон, адже вони з часом можуть злежуватися та втрачати об’єм. Їхній ресурс відрізняється від подушок із пам’яттю форми, натуральних наповнювачів чи високощільних матеріалів, які зберігають форму довше.
Також важливо враховувати умови прання та використання. Прання при високих температурах, сильному віджимі або частіше, ніж рекомендовано, може прискорити злежування наповнювача. Делікатний режим прання, щадна температура, ретельне висушування та регулярне збивання допомагають подовжити термін експлуатації.
Крім того, є можливість окремо придбати наповнювач - щоб ви могли донаповнити подушку, повернувши їй потрібну висоту та об’єм, або повністю замінити наповнення, якщо хочете оновити подушку без купівлі нової.
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Нормальні подушки за свій кошт, набивка середня, півроку спимо вже, деформації не має
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки супер, спав як дитина, якість мені сподобалося. Доставка швидко. 100/100.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Продавець швидко оформиа та відправив.Прийшли надійно запаковані,без пошкоджень,надійна застібка,гарна тканина та наповнювач,який при першій стірці незібється.Рекомендую,як на подарунок так і для власного використання))).
- Переваги:
- Швидке оформлення та відправка,все отримала наступного дня.
- Недоліки:
- Немає.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Все якісне
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
За місяць перетворилися на млинці
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вас не влаштувала якість нашої подушки. Маємо зазначити, що наші подушки мають застібки та висота подушки регульована, Ви маєте можливість придбати наповнювач окремо аби замінити його. Також звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання. З повагою компанія SONEX.
- Микита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарні подушки, м,які і в одночас пружні
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушками дуже задоволені
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Супер подушки, дякую)
- Переваги:
- Не сильно м'які,не сильно тверді, те що треба.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі (подушки), дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Все окей рекомендую.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки суперові беру не перший раз
- Переваги:
- Недоліки:
- Замок слабкий але пітжали і все ок
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки дуже гарні та якісні
- Переваги:
- М'які
- любов в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки зручні та м'якенькі. Користуюсь декілька місяців і задоволена
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Суперові
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Прийшли шарні на вигляд подушки,напхані добре всередині,м'які,чисті. 2 міс користування і здулись. Прийшлося докупляти наповнювач.
- Переваги:
- Недоліки:
- Здулись
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вас не влаштувала якість нашої подушки. Звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання.
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Удачная полнота набивки и качественный материал
- Переваги:
- Оптимальный размер
- Недоліки:
- Нет запасного чехла, для смены
- Магдалина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Доставили швидно, подушки мякі та приємні на дотик
- Хлян В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Не пройшов і рік часу користування подушками, вони збились в клубки. Подушки можна викидати. Але за такі гроші нічого не дивно.
- Алена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хороші подушки , пухкенькі)
- Переваги:
- Швидко
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки на вигляд дуже класні, але якість бажає кращого. На 2 день користування сплюснулися.
- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Неякісні
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Купували по акції. Нам подобаються
- Переваги:
- Можна регулювати наповнення під себе) ціна)
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка супер,за такі гроші
- Спартак А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Добре
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Прекрасно. Саме те що треба. Як раз з одіялом. Одіяло правда куплялось окремо, теж зі знижкою.
- Переваги:
- Пасують до багатьох одіял. Можна зробити комплект на свій смак.
- Недоліки:
- Поки нема
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Суперові подушки.
- Григорий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70