Відгуки покупців про Гібридна подушка з пам'яттю Sonex Frost 50x70 см (SO102467)
- AI аналіз відгуків39 відгуків: позитивні 72%, нейтральні 10%, негативні 18%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка якісна, затягує сильно.
- Переваги:
- Точно як на фото.
- Недоліки:
- Важко встати з ліжка.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже гарна рекомендую
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Чудова подушка!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая подушка , отличный сервис
- Переваги:
- Нежная, средняя в сторону мягкой
- Недоліки:
- Хотелось бы более жёсткую , но это на любителя.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Якщо маєте неспокійний сон, ця подушка не для вас.
Маю біль у шиї і пробувала різні комбінації з наповненням. Проблема в тому, що наповнювач мігрує вниз і вгору, а під головою залишається порожнеча. Тобто це звичайна подушка. - Катерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Сплю уже рік на цій подушці, дуже зручна, однозначно раджу, сплю як сурок.
- Переваги:
- Зручна, пухка, гарно тримає форму
- Недоліки:
- Не відчула охолоджувального ефекту
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Зручні, не провалюються!
- Переваги:
- Тримають форму
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- ТАТЬЯНА В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дякую Подушка класна Зручна
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Поки що немає
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Не знаю, що там воно охолоджує, але сама подушка чудова. Для великої людини з широкими процесами, потрібна була висока, тому взяв її та 1 пакет наповнювача. Вийшло прекрасно. Дуже зручно и сон став кращим.
Так, наповнювач трохи рухається всередині, але не настільки сильно, щоб заважати спати. Повертає форму доволі непогано. Я не можу сказати, що вона схожа на звичайну.
Можливість міняти кількість наповнювача – прекрасна ідея, яка допоможе багатьом.
Тому якщо вам потрібна дійсно висока, то раджу взяти пакет наповнювача і додавати по необхідності.
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подарил жене, очень понравилась
- Переваги:
- Удобно спать
- Недоліки:
- Не поняла, что такое охлаждающий эффект
- Тетяна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Це найкраща подушка яка у мене була! Я дуже задоволена її якістю. Вона в міру м'яка і в міру тверда, до того ж якщо вона комусь буде зависока, то з неї можна з легкістю витягнути потрібну кількість наповнювача щоб відрегулювати. Матеріал наволочки дуже приємний, гарно переться, тож я всеціло рекомендую таку подушку для будь-кого.
- Переваги:
- Дуже приємна зручна і м'яка
- Поліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
К сожалению, подушка совсем не держит форму. Спать не очень удобно, под головой почти сразу «уходит» наполнитель.
- Переваги:
- Не обнаружено
- Недоліки:
- Не держит форму
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Ми цінуємо вашу думку і розуміємо важливість комфортного сну.
Хочемо уточнити, що ця подушка не є звичайною пухо-мікрофібровою моделлю - вона створена як гібридна подушка зі спеціальною піною з ефектом пам’яті MemoCool° та частинками охолоджуючого гелю, у поєднанні зі штучним пухом SoftFill і тканиною Tencel для оптимального температурного балансу і адаптації під контури тіла.
Ця подушка адаптується до пози сну, підтримує голову, шию і плечі, регулює мікроклімат під час відпочинку і створена для тих, хто хоче комбінацію підтримки та прохолоди. Іноді така піна пам’яті не тримає форму так, як стандартний наповнювач, особливо якщо ви звикли до дуже щільних або ортопедичних моделей. Це не означає, що подушка несправна - це особливість матеріалу, який адаптується під індивідуальний контур і положення під час сну.
Якщо вам здається, що форма не підходить саме під ваш стиль сну, можемо порадити спробувати змінити положення або додати/прибрати частину наповнювача (за потреби) - так гібридні моделі часто підлаштовуються краще.
Дякуємо, що поділилися враженнями - це допомагає нам ставати кращими!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отримала подушки , вже протестувала, тож маю декілька слів сказати. Насправді очікувала щось більше від них.Тестувала не так давно подушку з ефектом пам'яті з іншим вмістом і очікувала від цієі такого ж ефекту. Відчуття , ніби спиш на звичайній подушці. Зручно, мʼяко, трошки зависока але вміст можна вийняти, стільки скільки потрібно. В загальному- звичайна подушка.
- Переваги:
- Можна прати наволочку, виймати вміст.
- Недоліки:
- Не відчувається зазначених переваг: ефекту пам"яті і охолоджуючого ефекту
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Звичайна подушка, без охолодження, важка. Зручно, що має застібки.Ціна завищена, коробка гарна.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що подушка не виправдала ваших очікувань. Пояснимо, як працює ця модель.
Подушка Frost наповнена подрібненою піною з пам’яттю MemoCool із мікрогелем та волокнами SoftFill. Така конструкція забезпечує м’яку адаптацію під форму голови та шиї, кращу повітропроникність і делікатне відведення тепла. Водночас подрібнена memory-піна відрізняється від звичного монолітного блоку: вона м’якша, більш пухова, частинки всередині рухливі, тому подушка може здаватися менш пружною та вимагати рівномірного розподілу наповнювача перед використанням. Охолоджуючий ефект також є м’яким і залежить від умов сну та індивідуальної чутливості.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - ваш відгук дуже важливий для нас, він допомагає нам удосконалювати продукцію, працювати над якістю матеріалів і технологій та створювати подушки, які максимально відповідають потребам наших клієнтів. Ваші зауваження мотивують нас ставати кращими і підтримувати високий стандарт комфорту та надійності.
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Нормально
- Єгор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Вже беру другу для сімʼї. Дуже зручно можна підібрати відповідну висоту прибравши зайвий «пух»
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наша продукція даруює Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Убрал треть наполнителя и сразу стало хорошо спать. Такая возможность - лучшее решение, потому что в первичном варианте подушка меня не устраивала по высоте.
- Переваги:
- Можно регулировать объем наполнителя, хорошее качество
- Недоліки:
- Низкая цена
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Все чудово, подушка і в міру мʼяка і жорстка. Шия перестала боліти, краще висипаюся. Упакування ніби системний блок замовив, все на висоті, рекомендую
- Переваги:
- Упакування, якість товару, комфорт
- Недоліки:
- Ефекту охолодження не відчув
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Класна подушка ,болі в шиї пройшли ...спочатку була зависока але зручно що можна регулювати висоту під себе. Швидка доставка . Рекомендую . Щиро дякую.
- Переваги:
- Можливість регулювання висоти .
- Недоліки:
- Невиявлено
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хороша подушка, лежати приємно. Матеріал не діставали
- Володимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Брав дві подушки,класні м'якенькі,шия не болить як від звичайних.
- Недоліки:
- Просто немає
- НВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Не рекомендую
- Переваги:
- Гарна упаковка
- Недоліки:
- Незруча взагалі, якість матеріалів жахлива, жодного ефекту охолодження немає
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вам не сподобалась подушка та не виправдала Ваші очікування.
З повагою компанія SONEX.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Низька якість матеріалу. Погане шиття, рядки не закріплена, багато дрібних дефектів
- Недоліки:
- Низька якість виконання
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вам не сподобалась подушка. Будемо раді, якщо поділитеся деталями, які саме дефекти Ви помітили у даному виробі.
З повагою компанія SONEX.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Швидка доставка. Гарна, зручна подушка. Буду замовляти ще.
- ЗорянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
В принципі зручна, тільки ефекту охолодження непомітила
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка велика, м'яка та зручна, дуже задоволена нею. Спати один кайф, у заводському вигляді була зависока, трохи витягнула наповнювач і тепер ідеально. Але заявленого ефекту охолодження немає зовсім, тому не бачу сенсу за нього переплачувати
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Дарма передплачені гроші з ефект охолодження
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка супер, сподобалась з першого дотику, зручна, висипаюсь, велике прохання до виробників зробіть з подушкою 2 наволочки, щоб можна було міняти та не чекати доки висохне, бажаю успіхів
- Переваги:
- підходить тим в кого болить шия, спина, хто хоче виспатись
- Недоліки:
- нема
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Обслуговування добре, прийшла до магазину на день раніше заявленої дати.
- Переваги:
- Подушка м'яка, але добре держить форму, спати на ній добре, голова не потіє.
- Недоліки:
- не знайшла
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Взагалом нормальна подушка, але дуже висока та тверда.
Прийшлось вийняти частину наповнювачу. - Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Чудова подушка.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хороша подушка, шия не болить вже
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка зручна, але ефекту охолодження не відчув.
- ЛюдаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка суперова, не скочується і не провалюється. Вночі не жарко і не холодно, на животі спати зручно, висота ідеальна. Матеріал хороший, приємно до обличчя. Не шумить.
- Переваги:
- Не парить, ціна.
- Ксенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Читала купу відгуків і не вірила поки сама не спробувала. Це перша подушка після якої не болить шия.