- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підійшло з першої ночі ковдра рівно лягає в підковдру, подушка тримає форму
- Переваги:
- Відповідає опису, можна прати, ціна
- Недоліки:
- Ні
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клас відправили того ж дня, вчора замовив сьогодні отримав, без сторонього запаху
- Валентин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ковдра легка, подушка зручна -задоволений
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набор, ціна/якість гарні
- Переваги:
- Ціна/якість
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний комплект,один мінус купувався не на знижці
- Переваги:
- Комплект - ціна