- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Хорошее одеяло
- Переваги:
- Теплое
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Дуже добре - не важка, не шурхотить, не деревʼяна спати приємно
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Сподобалась, тому замовила ще дві.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
ціна-якість супер, не жарка для демісезону супер
- Переваги:
- ціна=якість
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра сподобалась.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Гарна якість, ціна норм
Стьобання тримає форму
Не збивається- Недоліки:
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215
Гарна якісна ковдра, але коли купувала знижки не було(
- Переваги:
- шви рівні, наповнювач розподілено рівномірно
- Недоліки:
- купила без знижки.....
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Задоволений покупкою легка тепла, спати комфортно, опису відповідає
- Переваги:
- Все ок