Відгуки покупців про Подушка Sonex Afrodita з Алое Вера і жожоба 70x70 см (SO102088)
- AI аналіз відгуків93 відгуки: позитивний – 66%, нейтральний – 12%, негативний – 22%Виберіть, щоб дізнатися більше
- МАКСИМ О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Шопопало. Збилась за два тижні. Нічим не відрізняється від подушки за 200грн
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вас не влаштувала якість нашої подушки. Маємо зазначити, що наші подушки мають застібки та висота подушки регульована, Ви маєте можливість придбати наповнювач окремо аби замінити його. Також звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання.
З повагою компанія SONEX.- Максим О***
Я не прав подушку, я на ній просто спав. Пройшло пару місяців і від неї вже нічого не залишилось, повністю збилась.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Для приємного комфортного відпочинку можна додати або замінити наповнювач для подушок AirFill - це поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки, які застосовуються для наповнення подушок. Якість пошиву та наповнення подушки перевіряється нашими спеціалістами, тому наразі відповідають стандартам якості. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Незручні подушки, наче легкі, м'які, але в той же час і дубові
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вам не сподобались подушки. Жорсткість подушки регулюється за допомогою блискавки на чохлі, Ви можете як додати так і зменшити об'єм подушки.
З повагою компанія SONEX.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже зручна й комфортна!
- Денис И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
СУпер
- Переваги:
- Подушка супер
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Покупкой доволен!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- КіраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка хороша, але через півроку користування втратила форму і як ти її не збивай, стало дуже не зручно спати. Тепер шукаю нову(
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода, що наша подушка не справила на Вас враження. Для приємного комфортного відпочинку можна додати або замінити наповнювач для подушок Sonex AirFill 500 г (SO102173) посиланняце поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки, які застосовуються для наповнення подушок, ковдр. Цей матеріал займає лідируючу сходинку в штучних наповнювачах. Він володіє відмінними експлуатаційними характеристиками і практично не втрачає своїх властивостей навіть після багатьох років використання. Також ми рекомендуємо періодично збивати подушки для рівномірного розподілу наповнення. Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX.
- РефанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
мягкая, хорошая, не сильно слеживается, не сильно проседает. Использую около года, пока явных недостатков не обнаружил
- Переваги:
- мягкая
- Недоліки:
- маркая
- Вера К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Соответсвует описанию
- Барчан Н***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Вита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Когда увидела эту подушку она показалась мне неудобной, но когда поспала на ней одну ночь , проснулась без боли в шее, и выспалась впервые за много времени. Эта подушка мое спасение вот уже 2 года.
- Переваги:
- Пользуюсь уже 2 года. Благодаря ей забыла что такое боль головы по утрам.
- Бабяк Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Довольно неплохой товар за свои деньги , за два года не потеряли особо форму
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Необнаружил
- Тренер Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Хорошие подушки через месяц немного сбились
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Немного сбились
- Климентий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка очень даже отличная. Рекомендую. Покупали в феврале 2019 две штуки. За пол года наполнитель не сбился и никаким образом не деформировался. Его можно легко достать, просушить, а оболочка стирается как руками так и в стиральной машинке.
- Переваги:
- 1) держит форму после длительного использования.
2) антиаллергенная. за это 5+ - Недоліки:
- 1) несоответствие заявленных размеров с фактом. подушка квадратная, но до 70 см. далековато.
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
обычная подушка) лучше старой перьевой, но на четверочку)
- Переваги:
- обычная
- Ищенко Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Почитав отзывов, купил подушку сразу с дополнительным наполнителем и не ошибся. Перед использованием пришлось добавить половину наполнителя, так как люблю, чтоб подушка была плотненькая. Через время придётся снова добавлять - уже уменьшилась в обьеме после недолгого использования.
- Переваги:
- Подушка по сходной цене.
- Недоліки:
- Не плотная, уменьшилась в обьеме.
- Анжелика Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
В принципе хорошая подушка, но надо сразу брать наполнитель, чтоб потом добавить в нее, благо что есть молния, и это сделать легко.
- Переваги:
- Когда купили-подушка была полная, классная
- Недоліки:
- Прошло 2 месяца и подушка уселась на половину, пришлось докупить наполнитель и напихать в нее.
- Доненко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Уж мы навыбирались подушек!Это очень хорошее качество.Заказываю третью подушку.Все очень устраивает.Спасибо.
- Переваги:
- Качество отличное
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Спасибо Розетке за быстрое обслуживание. Подушка отличная - в меру жёсткая и очень приятная для прикосновения
- Переваги:
- Цена и качество
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка никакая !
Ефекта я так и не ощутил, срок ее использования не более 3-х месяцев.
Если кто хочет подушку то это явно не она, смотрите дороже.
Данная комкается и ей явно не хватает жёсткости.- Переваги:
- То что это подушка
- Недоліки:
- Ровно то что в достоинствах
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Користувалась 3 місяці, нічого особливого, збивається потрібно кожного дня добряче розпушувати аби можна було спати комфортно.
- Переваги:
- Мягка, хоча і не надовго
- Недоліки:
- Не приемний запах перших пару днів, збиваеться, ніякого ефекту не виявлено
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Отличная подушка. Правда еще не поняла насколько она соответствует заявленным характеристикам на счет омоложения лица. Сплю на ней 3 дня. Еще не помолодела.
- Переваги:
- Особых достоинств пока не обнаружила.. Обычная подушка.
- Драбына Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Прошло два года с покупки подушек. И это уже не подушка, а какая то наволочка с кусками непонятно чего....все посбивалось кучками, местами вообще пустота..если бы не одетые + сверху наперники стеганные синтепоном, то спать не было б на чем (((( Разочарована, отправляю в мусорку.
- Переваги:
- Закончились...
- Недоліки:
- Появились...
- Федор Н***
2 года - это стандартный срок службы хороших подушек! Пора уже как бы менять. Вы думали сколько ими пользоваться, 10 лет? :)) У меня была дешевая подушка, так она за месяц в блин превратилась ;)
- Мария У***
Для этих подушек продается наполнитель посилання
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Рекомендую
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Розетка всегда на высоте, доставили быстро, здоровый сон обеспечен)))
- Переваги:
- Мягкая, очень удобны , не твердая в меру мягкая, антиаллергенная
- Viktor a***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Як кладу голову на подушку то зразу від неї відчувається тепло.
- Переваги:
- ціна помірна, можна сказати дешево.
- Недоліки:
- не помічено
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Мені подобається, затишно і лагідно. Спокійний сон, на лиці зранку не лишає вм'ятин та візерунків)))
- Переваги:
- М'якенька, але форму тримає, не підминається під головою до самого матрацу
- Недоліки:
- Жодного
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Отличные подушки , мне нравится
- Переваги:
- Можно отрегулировать мягкость и плотность , подогнать под себя
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Отличные мягкие подушки! Наполнителя внутри много, упругие!
- Тетяна
Як довго чекали замовлення?
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Впечатлена приятно, пользуюсь неделю, пока все отлично!!! Только вот не могу понять где жожоба и алое Вера?!
- Андрей Б***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка как подушка, прошито плоховато ( торчат нитки в 3 местах). Если вы привыкли спать на тонких подушках или на животе то вам придется немного повозиться с наполнителем что бы отредактировать высоту и жесткость. Летом спать будет очень жарко так как подушка греет лицо. На эффект Алоэ Вера можете не надеяться через наволочку да и без наволочки я тоже сомневаюсь что это работает
- Переваги:
- С боку замок через который можно вытянуть немного наполнителя
- Недоліки:
- Много где торчат нитки, жестковатая и высоковатая, греет лицо
- Станислав К***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, высоту этой подушки. Нигде нет информации про это. Спасибо
Представитель компании SonexДобрый день, Станислав! Высота ~ 13 см. Надеемся, что помогли Вам :)
- Воєвода А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
- Переваги:
- все супер у мене ці подушки вже чотири роки нарікань немає сплю як немовля
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушки супер
- Переваги:
- Очень удобная
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Сніжана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Покупала маме, то она довольна, потому что любит спать на больших подушках.
- Переваги:
- Есть змейка на случай замены наполнителя
- Недоліки:
- невакуумная упаковка
- Леонид С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Неплохая подушка, стоит своих денег.
- Переваги:
- Удобная, мягкая, держит форму
- Недоліки:
- пока не нашел