Топи продажів

Відгуки покупців про Подушка Sonex Анатомічна "з пам'яттю" DreamZone 40x60x11/9 см (SO102201)

Оцінка користувачів 4.55/5
на основі 131 відгук
  • AI аналіз відгуків
    88 відгуків:  позитивний ~73%, нейтральний ~13%, негативний ~14%
    Клієнти в цілому дуже задоволені ортопедичною подушкою Sonex DreamZone і відзначають значне покращення якості сну, зменшення болю у шиї й спині та комфорт завдяки ефекту пам'яті. Найбільше цінують анатомічну підтримку, якість матеріалів та комфорт. Проте окремі користувачі скаржаться на індивідуальну невідповідність висоти/жорсткості подушки, шум із боку наволочки та обмеження щодо догляду. Деякі покупці зустрічають труднощі з поверненням товару або обробкою звернень, а також з часом помічають втрату форми чи жорсткість подушки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ярослав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Купляв дружині на подарунок. Їй дуже сподобалася, говорить що голова відпочиває. Потім мені подарували таку ж. Подушка як подушка, трошки низька. Ще б тривог не було б в ночі може б і кайф від неї ловив.

Переваги:
    легка
    Недоліки:
    не знайшов

Доброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
      Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Нормальная подушка за свои деньги. Единственный минус, который был замечен, так это то что немного шелестит об наволочки, возможно если покупать наволочки из их серии того же производителя, то вопрос отпадёт. Перед покупкой, вы должны понимать, что это не вечная перьевая подушка как были у бабушек, эти технологические изделия научились изготовлять со сроком годности и будьте готовы, что через года 2 подушка станет очень мягкой и больше похожей на кухонную мочалку, так что мы каждые 2-3 года меняем подушки да бы сохранить этот эффект хорошего сна и здоровой шеи.

Добрий день. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Подушка Sonex Анатомічна "с пам'ятюю" DreamZone 40x60x11/9 см з ультрасучасної піни з пам'яттю Memosens з відкритою структурою комірок (піна пропускає повітря), чудово пристосовується до контуру Вашої голови, шиї та плечей. Ідеально підтримує хребет, сприяючи здоровому і комфортному сну. Подушка покращує циркуляцію крові і підтримує постійну температуру. Терміни придатності подушок з піни залежить від індивідуального використання та догляду. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Майже місяць користуюсь подушкою. Дуже задоволена. Спочатку збентежила її м'якість, я хотіла твердіше, але виявилася думка помилкова. Вдень майже весь час проводжу сидячи, часто у незручній позі. Невралгія шийного відділу. І дякую подушці, вона значно полегшила мені життя. Сплю тепер міцніше, краще висипаюся, прокидаюсь без болю в шиї або в плечі. Єдине – довелося вигадувати як укласти руки, щоб не намагатися за звичкою підсунути їх під подушку, сплю на боці. А ще її доводиться ховати – інакше вдень на ній нахабно спить кіт).

Переваги:
    Якісна, Зручна, тримає форму
    Недоліки:
    доводиться постійно зганяти кота
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Первые впечатления очень хорошо. Мягкая подушка с нежной тканью. Пошив качественный.

Недоліки:
    Пока не обнаружено
  • Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Купила эту подушку так как болела шея после сна. Немного сомневалась потому что раньше на такой подушке не спала. Но все оказалось хорошо. Понравился и комфортный сон и материалы из которых она сделана. Проблема с болями в области шеи ушла.
    Довольна покупкой !!!

Переваги:
    Хорошие материалы, удобная, без запаха
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Ясько Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Год назад купила себе подушку, спустя пол года купила и для дочери. Мы довольны! Реально не могу теперь спать на других подушках! Эффект памяти есть, не сомневайтесь! Качество подушки прекрасное! Согласна, что подушка специфически упруго- мягкая, но в составе ведь не пух и перо! Через год не потеряла своего первозданного вида при аккуратном использовании!

Переваги:
    В комментарии
    Недоліки:
    Использовать её чтобы посидеть и почитать не получится, так что запастись нужно и пуховыми подушками, с ними комфортнее))
  • Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Хороша і якісна подушка, але потрібно звикати шийні болі нікуди не подались після початку її використання

Доброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Вирішив написати відгук через 4 місяці війни.
    Купував за неділю до війни. Навіть повітряна тривога не зіпсує комфорту який я отримав з цією подушкою.
    Шия перестала боліти взагалі, сон став набагато краще. Це сама краща подушка, яка в мене взагалі була. Більше стандартні подушки не використовую.
    Якщо ви шукаєте подушку, для комфортного сну то це просто маст хев.

Переваги:
    Зручна, за 4 місяці не втратила форму, спати одно задоволення.
    Недоліки:
    Хтось подумає, що ціна, але повірте, вона коштує свої гроші.
  • Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Сплю на подушке полтора месяца. Это просто нечто! Первую ночь было непривычно засыпать, однако на утро я проснулась без болей в шее и отдохнувшая! Подушка просто нереальная! Обволакивает и нежно поддерживает голову и шею. До покупки не было дня, чтобы я проснулась без головных или шейных болей. Сейчас я высыпаюсь и намного лучше себя чувствую! Всем рекомендую!

Переваги:
    Цена, гипоаллергенность, прошли головные боли, боли в шее
  • Таисия Т***

Рекомендую!

Переваги:
    Подушка классная!
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Чудова подушка. Після неї всі інші звичайні, ортопедичні без "пам'яті" подушки не розглядаються. Комфортне відчуття, вибрала саме цю, тому що віддаю перевагу твердішим подушкам. Хоча я і до цього спала на отропедичних подушках, теж низьких, але ця для мене трошки низькувата для спання на боку. Але замінити її на будь яку іншу звичайну чи ортопедичну без "пам'яті" відмовляюсь. Вже більше року як придбала її, а вона як нова, немає ніяких змін у формі чи розмірі. Виробнику дуже вдячна.

Добрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
      Приємного відпочинку з Sonex)

• Мария
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Подушка просто крутая ,она подошла идеально. Шея на утро не болит , быстро засыпаю(обычно ворочаюсь пол ночи и в итоге засыпаю без подушки). Но конечно же все индивидуально.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Сначала мне показалось что она очень низкая и нужно что-то подкладывать, но я решил не умничать, а просто лечь на неё и представить что мне комфортно, я лежу правильнее и.. это был самый сладкий дневной сон за последнее время. Спасибо розетке, за быстрою доставку и рекомендацию данной подушки как раз когда я начал плохо спать)

Переваги:
    приятно лежать головой
    Недоліки:
    ценник немного выше чем хотелось бы
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Сподобалась подушка, дуде комфортно на ній спати. Купувала за рекомендацією лікаря, для зменшення симптомів при шийному остеохондрозі. Результат задовільняє.

Переваги:
    Зручна, відповідає співвідношенню ціна/якість
    Недоліки:
    поки що немає
  • Макc Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Раніше не користувався подушками "з пам'яттю" , але швидко звик до неї, коли читав про інші подушки, багато казали, що після відкриття є різкий запах, і потрібно провітрювати їх, тут такого не було, досить м'яка.
    #моєрозпакування

Переваги:
    Якість, хороша ціна
    Недоліки:
    Не виявив
  • Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Взяли тут по скидке. Сперва немного непривычно (раньше была обычная подушка), но быстро привыкаешь. В целом хорошая подушка :)

Представитель компании Sonex

Спасибо вам за отзыв :)

• Ясько Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Чудова ортопедична подушка!! Користуюсь вже 1.5 місяця і дуже задоволена якістю подушки! Не тверда , але і не м'яка, має ефект пам'яті. Спочатку замовила собі дитячу ортопедичну подушку(іншого виробника) для проби, що це взагалі таке... сподобалось, але висота дитячої дуже низька- тільки 9см висока сторона, що спровокувало болі в шиї. Потім замовила цю "дорослу"! Вона підходить ідеально для жінок середнього зросту на мою думку. Після використання вже не можу спати на звичайній пір'яній, а думала, що люди просто перехвалюють її можливості, коли читала відгуки і не дуже то і вірилось...Зручно спати як на спині так і на боці, не перевертаючи подушку, але кладу вищою стороною.

Переваги:
    Ортопедичні властивості. При болях у шиї та спині після сну - це саме те, що ви шукаєте, щоб позбавитись цих симптомів.
    Недоліки:
    Не знайдено.
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Подушка просто отличная, прошли боли в области шеи.

Переваги:
    Материал качественный без посторонних запахов.
    Недоліки:
    нету
      Представитель компании Sonex

Спасибо вам за отзыв :)

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Подушка супер! Дуже зручна, але спочатку було незвично переходити на неї після звичайної подушки, так як вона значно нижча.

Переваги:
    Перестала боліти шия після сну, зручна подушка
  • Лис С***

Все сподобаломь

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Подушка дуже подобається. Сплю на ній 3 місяці, біль в плечах на спині пройшов.
    Оскільки сплю на твердому матраці (розкладний диван), підкладаю під подушку плед, бо без нього низько і незручно спати на боці (особисто мені).
    Прекрасно підійде до м’якого матрацу.
    Замовила другу подушку для чоловіка. Він теж задоволений.

• Петро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Вартує своїх грошей, купив і забув. Зручна, запаху немає.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
    Переваги:
    Высыпаюсь отлично, легкость и ясная голова. Одну ночь супругу отдала её и не могла долго уснуть, голова болела на утро.
  • Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Мягкая, удобная, лёгкая... Спасибо Розетке за быструю доставку.

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Нету
  • Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Це друга така подушка в нас. Першу мені чоловік подарував кілька років тому. Ця трохи більшого розміру, чоловіку не дуже зручно, ми з ним помінялись. А мені зручно, я на звичайній вже не хочу спати.

Переваги:
    зручна, ні шия ні спина не болять
  • Krisstina T***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Подушка отличного качества, розетка как всегда на высшем уровне!

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Пользуюсь подушкой больше года,очень довольна.У меня заболевание позвоночника и с обычной подушкой совершенно другие ощущения.

Переваги:
    Очень удобная подушка.
    Недоліки:
    Размер подушки.Много места занимает
  • Alla M***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

любимая подушка уже пару лет. Покупала мужу - но забрала себе))

Переваги:
    отличная
  • Виктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Доставка обычной почтой, скорость доставки как "Новой", но дешевле. Подушка пришла упакованной в фирменную коробку, обмотанную пленкой. Упаковка без повреждений. О самой подушке. Ощущения двойственные. К свойствам и качеству подушки претензий нет (полностью соответствуют заявленным). Но она показалась мне низкой, голова как бы западает (возможно из-за того, что сплю на твердом матрасе), хотелось бы поднять ее сантиметра на два - три. Попробую что-нибуть подложить.
    Кроме того нужно учитывать, что подушка именно для сна. Просто лежать и смотреть tv будет неудобно.

Переваги:
    съемный чехол, без запаха
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Подушка огонь! Переживала, что она будет слишком низкая, но все ок, ощущения супер! Никогда еще так быстро не засыпала

Переваги:
    Отлично поддерживает шею и голову. Без запаха, наволочка не электризует волосы.
  • Светлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Рекомендую купить эту подушку. Спина и шея не болит. Рискнула и купила.Не жалею ни капельки. Спасибо магазину. Все отлично.

Переваги:
    прекрасные ощущения при прикосновении к подушке,не болит шея после сна и сразу засыпаешь
    Недоліки:
    не нашла
  • Павел К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Подушка хорошего качества, теперь все спим на таких подушках
    #мояраспаковка

Переваги:
    удобная, шея отдыхает
    Недоліки:
    пока нет
  • Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Неділю вже сплю на цій подушці. Я забула що таке болі у шиї , я висипаюся, і прокидаюсь як огурчік Дуже довго думала чи покупати чи ні, тепер розумію , що я дуже довго думала і мучилась без неї !!!

Доброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
      Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Користуюся цією подушкою щодня протягом тривалого часу, і можу з упевненістю сказати, що покупкою дуже задоволений. Вона повністю виправдала свою назву "Анатомічна DreamZone".
    Після переходу на цю подушку помітив значне покращення якості сну. Вона ідеально адаптується під форму голови та шиї, забезпечуючи правильне положення хребта під час відпочинку. Вранці немає відчуття затікання шиї чи головного болю, як іноді бувало раніше.
    Матеріал "з пам'яттю" (memory foam) дуже приємний, не надто м'який і не занадто жорсткий – ідеальний баланс.
    Якщо ви шукаєте якісну подушку, яка дійсно дбає про ваш комфорт та здоров'я шийного відділу, дуже рекомендую Sonex DreamZone. Вона варта своїх грошей.

Переваги:
    Зручність.

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
      Бажаємо приємних снів разом з SONEX.

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60

Класна подушка. Дуже задоволений!

• Анна В***

Дуже класна подушка!!!

Переваги:
    Якість