- Зведений відгук із відкритих джерелЯк один із найдоступніших варіантів на ринку з рекордною автономністю, Sony WH-CH520 White пропонують студентам та офісним працівникам легкість конструкції та сучасні функції без переплати за преміум-сегмент.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники навушників у захваті від витривалості акумулятора, який дозволяє забути про розетку на тиждень, а швидка зарядка на 3 хвилини рятує під час коротких перерв.Користувачі застосунку Sony Headphones Connect відзначають, що функція DSEE буквально оживляє треки, додаючи глибини звучанню, хоча бас-хед профіль іноді може глушити вокал у рок-композиціях.Для багатьох покупців вагомим плюсом стала вага пристрою, проте деякі користувачі попереджають про тонкі амбушури, через які вуха можуть пріти або відчувати тиск після тривалого носіння.У відгуках часто згадують про слабку пасивну ізоляцію, через що зовнішній шум пробивається в гучному транспорті, а мультипойнт іноді глючить при підключенні до застарілих девайсів.Переваги: автономність до 50 годин, швидка зарядка, легка вага (147 г), підтримка мультипойнт, налаштування через додаток, функція DSEEНедоліки: слабка пасивна ізоляція, відсутність ANC, тонкі амбушури тиснуть на вуха, дешевий пластик, відсутність чохла
- Анатолій З***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Beige
Нажаль пропрацювали недовго, дві неділі.
Перестали заряджатися.- Переваги:
- Довго держать заряд.
- Недоліки:
- Перестали заряджатися через дві неділі.
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Достойні за свої кошти, звук чистий, бас норм
- Переваги:
- Недоліки:
- Важко нащупувати кнопки
- Люба К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Beige
Чудові навушники, дочка задоволена
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Дуже круті,звук відмінний
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: White
Гарні навушники. Гарно тримають заряд. Звук - ок. Мікрофон без нарікань.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Отлично
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Не можу підключити навушники до ноута. До телефону все ок,а до ноута не хочуть.
- Дмитрий Х***
Проверь, есть ли в самом ноуте блютуз
- Юлія А***
У меня подключились,просто на телефоне нужно отвязать наушники и подключить их к ноут зажав на наушниках кнопку включения и они сам подключатся,также и обратно к телефону также
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: White
Перезамовили заново бо мали 18 відправити а досі комплектація
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Замовив навушники,написали відправка 11.02 . Але досі не відправили і неякої інформації коли відправлять.
- Переваги:
- Не знаю,бо досі не отримав
- Недоліки:
- Доставка не відомо коли
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Ось пишу коментарі, і слухаю музику в них)), все грає як треба. До речі, добре тримають заряд.
- Переваги:
- ну типу Соні ))
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Легкі, компактні, чудовий звук!
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Купила чоловікові в подарунок, дуже сподобалися.
- Переваги:
- Чудовий об'ємний звук. Зручні для повсякденного користування. Управління просте, доступне кожному
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Beige
Все супер, прийшли швидко і зручні в користуванні
- АндрійПродавець: RozetkaEU. Колір: Beige
Навушники бомба, звук чіткий, вуха не потіють, якісні матеріали
- Переваги:
- Звук, матеріали
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Beige
Купляла на подарунок для матусі.
У мене є такі самі тільки в іншому колірі. Та що мої такі ж самі, я замовляла півтори роки тому. Кожзам не зліз, також батарея все ще гарно працює. Само тому я вирішила купляти такі самі і для матусі також.- Переваги:
- Гарна якість.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: GIOtech. Колір: Beige
навушниками дуже задоволена, звук якісний, Рекомендую для тих хто дуже любить слухати музику
- Переваги:
- звук і вигляд
- Недоліки:
- наразі немає
- Олександра Д***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Beige
Після замовлення моментально зі мною зв'язався менеджер магазину, після підтвердження відправили в той же день, самі навушники гарні та зручні, звук достатньо гучний
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Beige
По якості непогані, але є один недолік зовсім недостатньо гучності на максимумі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тихі
- Влад Н***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Beige
Гарні навушники файний звук
- Переваги:
- Дуже добре запаковані
- Недоліки:
- Не виявив
- Зоряна С***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Ок
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
все чудово
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Сподобались. Дякую
- Нікіта К***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Blue
Гарні навушники на подарунок за свої кошти
- Переваги:
- Комфорт у використанні, ціна, якість
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Light Blue
Гарні вуха за свою ціну. Є андроїд застосунок який можна встановити і налаштувати еквалайзер.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Beige
Класні навушники, звук чудовий. Навколишнім музику не чути.Підключились до телефону відразу. Гарний бежевий колір.
Продавець прийняв в обробку замовлення відразу за кілька хвилин після його розміщення! В той же день відправили. Все дуже швидко, приємний продавець! - Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Black
Навушники чудові мені сподобалися
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Beige
Удобные, на голове сидят плотно, для спорта прекрасно подойдут. Дизайн отличный, всё для удобства, цвет бежевый, очень приятный.
Качество звука динамиков и микрофона отличное, Сонечка есть Сонечка!
Огромное спасибо Продавцу! Связались, уточнили заказ. Получила на НП, на коробке пломба завода, проверить не разрешили, но целая пломба гарантировала отсутствие проблем.
Спасибо!- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Наталья С***
А уши в єтом материале не потеют? Нет ли давления?
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Задоволений але хотів б повернути через несумістність з моїм телефоном хоча в описі написано про Android сумісність
- Переваги:
- Хороший звук, дизайн та матеріали, як для ціни
- Недоліки:
- Не вдалось під'єднати до телефону хоча до ноутбуку спокійно підключався, а також музику сильно чути оточуючим
- Тарас Г***
Продавець допоміг меня розібратись з піключенням до телефону
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Работают!)))
- Інна А***Відгук від покупця. Продавець: Hide. Колір: Black
Амбушюри мякі і приємні на дотик, тісно прилягають але не давлять.
Навушники регулюються під обʼєм голови
Дуже прості і зрозумілі у використанні, мають додаток через який можна все налаштувати.- Недоліки:
- Не знайшла
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Expert Market. Колір: White
якість відповідає ціні
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: Hide. Колір: Black
- Арсен В***Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір: Blue
купив ще зимою, но зарядив перший раз пару днів назад рекомендую
- Переваги:
- Батарея і звук
- Наталья С***
Чи не потіють в них вуха при довгому носінні? і чи немає сильного тиску на вуха?
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Blue
Все чудово!