Відгуки покупців про Навушники Sony INZONE H5 Білі (WHG500W.CE7)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непотріб за такі кошти, звук навушників по проводу від акг ідентичний на ПС5
- Переваги:
- За такі кошти 0
- Недоліки:
- Загалом недолік за такі кошти
- Бурдяк Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все з ними ок, але вони безбожно скриплять - не звук, а сама дуга(оголів*я) рипить при кожному русі головою. я не знаю, чи це пластмасові запчастини труться чи що, але сидіти з ними без звуку або на мітингах неможливо. порадьте хтось що можна зробити, щоб забрати цей скрип.
- Переваги:
- добре тримають заряд
- Недоліки:
- скриплять, важкі
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороші навушники
- Переваги:
- Радіо модуль, хороша батарея, чудова шумоізоляція, зручна програма для налаштування.
- Недоліки:
- Відсутність Bluetooth, некоректне робота через mini jack.
- Раиса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные, очень рад что взял эту модель. Удобные, приятные, качественные
- Переваги:
- Все
- КуртВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На пс5 супер, на хбоксі теж працюють без проблем
- Переваги:
- Якість звуку
- ЮліанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
мне очень нравиться, пользуюсь пол года
- Переваги:
- хороши во всем
- Ілля Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляв навушники на подарунок самому собі і залишився максимально задоволеним покупкою. Дуже приємна якість звуку, приємно прилягає до вух, зручно "сидять". Єдине що ще не перевіряв - це мікрофон. Але він мені не особо то і потрібен. По автономності вистачає трохи більше ніж на 20 годин.
Сподобалося шо є регулятор гучності в самих навушниках, не треба нікуди лізти в налаштування.
В цілому, за свої гроші товар просто топ- Переваги:
- Якість збірки, якість звуку, автономність, зручність використання
- Недоліки:
- Приблизно через 3 години користування починає боліти голова в місці де дуга прилягає до голови
- Іван С***Продавець: Rozetka
Пользуюсь активно 1 год. Хочу поделиться впечатлениями.
1. Аккум держит при разговоре часов 8, без микро часов 10. Мои Басеус наушники которые стоят в 5 раз дешевле, держат 5-6 дней работая по 10 часов в сутки.
2. Звук динамиков очень, прям очень хороший и пассивная звуко изоляция тоже неплохая.
3. Корпус и сборка, сомнительно.
3.1 Сами по себе они очень чудесно сидят на голове и хоть весь день сиди они не мешают. В них не попрыгаешь, но и сами они некуда не сваливаются.
3.2 Пластик весь скрипит когда снимаешь или одеваешь их. Кожзам что на мокушке начал вылазиить со своего посадочного места через 2-4 месяца пользования, через год выпал полностью, оставив голый паралон. я намотал салфетку изолентой.
4. Микрофон!
4.1 Для ленивых - то что нужно. сам усиление сделает, шумодав встроен.
4.2 Для настройки вообще не годиться, шумодав вообще невозможно выключить, поэтому тихие края фраз будут просто обрезаться и никак не исправить. из всех изменений через доп программу смог добавить усиления и низких. голос стал похож на человеческий а не как из рации.
Вывод: подарить подростку, что бы он в КС и Доту играл - ваще класс. Купить себе, если вдруг захочеться покрутить настройки - не в коем случае.- Переваги:
- Хороший звук
- Недоліки:
- по мелочи всё работает так себе за такие деньги
- Сергей S***Продавець: Rozetka
Брав не на розетці...
І не гадав, що за такі гроші якість звуку буде помітно гірша за Hyper X HX-HSCS-BK (більше не має з чим порівняти)
Причому, я - не "меломан". Відкрів якусь вкладку ютуба в браузері з музичкою і аж здивувався. Подумав спочатку, що може якісь налаштування не правильно виставлено. Підключив по кабелю - теж саме. Ці "вуха" точно не для музики. Вибирав навушники заради конструкції мікрофона і хотілось без дроту. Так. Мікрофон в них чудовий. Співрозмовники чують тільки мене. Дружина може стояти поряд і мовити мені щось. Її буде не чути для співрозмовника. І це - клас!
Але, на жаль, використовую я їх тільки для розмов. Все інше у старих навушниках.
А ще виявилось, що навушники "закритого" типу - то не моє.
Відчуваю в них якийсь тиск на вуха. Не зовнішній, а внутрішній. Краще в них не їсти. Не приємні відчуття. Коротше, коментар Антона трохи запізнився для мене. Купив на 3 дні раніше :)
Скільки тримає акумулятор - не рахував. Для мене не критично.- Переваги:
- Якість зі'язку, мікрофон, можливість підключення по кабелю.
- Недоліки:
- Якість звуку
- АнтонПродавець: Rozetka
Не коштують цих грошей, звук звичайний, ніякої різниці з навушниками за 1.5к, регулятор гучності не працює коли вони під'єднані через mini jack, ПО простеньке.
0 емоцій.- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
- ОЛЕГ Т***
Які порадив би? Враховуючи що і грати хочу і меломан
Вперше вирішив щось таке придбати і питань більше ніж відповідей