Топи продажів

Відгуки покупців про Навушники SteelSeries Arctis Nova 7, Black (SS61553)

Оцінка користувачів 4.06/5
на основі 21 відгук
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Вже досить довго користуюсь цими навушниками.Скажу відразу що я не професійний геймер, тому на повну їх не використовую.Але все ж таки є що сказати
    Брав їх для роботи і ну погратись в щось на вихідних.Працюю по 12 годин на день,тому думав що будуть важкі, але багато часу не знадобилось для того щоб звикнути.Підголовник прям зручний,подобається більше ніжф4331 жорсткий.Мікрофон працює чудово, говорю по 6-8 годин в день і недоліків не помітив, але я досить часто користуюсь кнопкою вимкнення мікрофону і ось тут і є слабка ланка.Кнопка наче зилипає і навіть якщо трошки десь зацепити, вже йде сигнал.Амб'юшури вогонь, не парить навіть в досить спекотний день.Заряд тримають добре, зранку поставити на пів години і гарантовано що до вечора вистачить.Враження тільки позитивні більш як за пів року.Рекомендую відразу встановити фірмову утиліту для налаштування і ознайомитись з нею,в коменті нижче казали що себе чуєш і це не зручно.Це можна вимкнути!Ціна гарна але і якість відповідна.

• Данил
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дійсно якісний звук. Особливо сподобався софт GG Sonar, налаштував собі мікшер через нього, дуже зручно. Окремий респект за функцію шумодаву на канал мікрофону, який також можна "повісити" на свого співбесідника в каналі Chat. Але це вже саме до цих навушників справи не має :)
    Не такі гучні як могли би бути, але вистачає. Конструкція зручна та приємна. Голова не втомлюється зовсім.
    Тільки блютуз підвів... тож зараз підключаю до телефону через USB адаптер.

Переваги:
    Якісний звук, софт, та конструкція.
    Недоліки:
    Блютуз досить дивно себе поводить, до телевізора підключаються на ура, а от з іншою технікою не нічого вийшло, прям біда. (тв - samsung sarif / інша техніка - S22 Ultra, Tab S8 Ultra, ноутбук ROG 2022 року)
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Пользуюсь пару дней. Хорошие наушники, звук в них просто офигенный. Понравился материал амбушюр - ткань, можно сидеть в них хоть целый день, голова не потеет. Так же - регулировка громкости и вкл/выкл микрофона под левую руку. Отдельно порадовал официальный софт со множеством настроек, там например можно отключить фичу что бы микрофон не передавал внешние звуки в наушники. Так же они очень быстро заряжаются! Но, я сомневаюсь что они держат 40 часов.

• Олександр Б***

Як Вам після пів року користування?

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для мене ці вуха - це топовий топ для розваг. До цього були попередні Arctis 7, якими теж був задоволений, але став пропадати звук при регулюванні гучності на самих вухах. В нових вухах ви отримуєте Sonar, який дозволяє програмно виводити різні джерела звуку на різні віртуальні канали та регулювати їх гучність незалежно. Шикарна функція балансу гра-чат для геймерів. Регулювання розміру дозволить налаштувати їх для кожної голови. Дещо менші амбушури але достатньо великі (принаймні для мене).

Переваги:
    Звук, якість, батарея, зручність, налаштування
    Недоліки:
    Для когось може бути ціна, але вони того варті
  • Романа Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Круті навушники, супер звучання. класно, що можна використовувати з багатьма девайзами через шнур, блутуз і донгл. Довго тримають заряд. Вуха не болять, чоловік задоволений!

Переваги:
    Звучання, адаптивність, зручність на вухах
    Недоліки:
    Ціна, але повністю оправдана якістю
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

якісні навушники. Тримають заряд довго, /- як і заявлено виробником. Тонке налаштування звуку для тих, хто хоче підігнати все під себе. Окремий плюс, що можна зробити на пк профіль для пс5 і він буде працювати на консолі. Я собі відтюнив звук для шутерів, щоб краще чути кроки, все добре чутно. В Соні інзон такого немає, хоча коштують дорожче. На голові сидять комфортно, не здавлюють. Єдине, що хотілось би - це щоб шумодав для мікрофону можна було налаштувати у самому профілі енжин, а не в сонарі.

• Александр

Гучності вистачає?

• Андрій Г***

Я десь на 60-70% роблю гучність в шутерах, не більше.

• Олександр Б***

Що скажете після піврічного користування?

• Ирина Ш***

Купляла на подарунок чоловіку
    Все чудово, чоловік задоволений

Переваги:
    Все чутно в кс))
    • Олександр Б***

Підкажіть, будь ласка, як показали себе після піврічного користування

• Влад Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Взяв цю модель тому що люблю пограти,ще й для роботи потрібно.
    В цілому задоволений,але є одне але.
    Сьогодні під час розмови в навушниках пролунав характерний звук "пік" і навушники просто перестали працювати!
    Не можу їх вимкнути,постійно включений блютуз,нічого не відбувається при натисканні на кнопку живлення,окрім лампочки,яка моргає.
    Поки що оцінка 5,,якщо мені хтось пояснить як з цим бути,буду дуже вдячний

Переваги:
    Чудово сидять,зручні
    Недоліки:
    Прописаний вище
    • Demmiurge

посилання

Пробували скидувати?

• Demmiurge

попробуйте збросить посилання
      Только отпишите пожалуйста помогли ли.

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудово слишно и мені и меня

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хорошие наушники)))) но дороговаты... прям совсем

Переваги:
    Мягкие удобные амбюшуры легко сидят на голове и нечего не передавливает, можно часави сидеть и нечего не передавит и уши не будут потеть
    Недоліки:
    Цена. Сильно завышена
  • Батя И*** Гарнитур
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Это одни из самых шикарных игровых гарнитур наушников , в этом ценовом диапазоне. Опираюсь на качество звука , на удобство времяпровождения . Самим ушам легко и приятно , в саму голову также ничего не давит . В них можно сидеть сутками . Стилы спасибо !

Переваги:
    Качество исполнения , звук , удобство
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За свои деньги,отличные уши.

Переваги:
    Качество,звук,поддержка.
    Недоліки:
    Не нашел
  • Виктор А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не можу визначитись з оцінкою чи 3 чи 4, поставив би 3.5.
    Насправді вуха непогані, гарний звук, сидять зручно але не дуже сильно прижимають (тут плюс і мінус, плюс - не втомлюються вуха, мінус - краще головою активно не рухати бо спадуть, у мене спадають навіть при сильному нахилі голови).
    З офіційним софтом у мене знайомство не дуже гарне було. По-перше, я засмутився коли дізнався: щоб софт побачив навушники, треба підключати його через радіо-прийомник, але по блютузу софт не розпізнає вуха, тому налаштувати еквалайзер та інші штуки не вийде по блютузу.
    По-друге, коли вперше увімкнув навушники я відчув що чую навколишнє середовище і свій голос, це виявляється якийсь спеціальний механізм в цих навушниках який записує звук з мікрофону і передає в динаміки, який увімкнений за замовчуванням (чому???), і в інструкції нічого про це не написано, тому прийшлось звернутися до дядька Гугла, і щоб його відключити треба під'єднати вуха до офіційного софту через радіо прийомних, інакше ви цю опцію не вимкнете(принаймні у мене не вийшло зробити це НЕ через додаток). Врешті решт я вирішив видалити цей софт, і після цього коли я під'єднував вуха через блютуз, вони дуже погано працювали(звук був ок, проблеми з під'єднуванням), таке відчуття що погодились якісь драйвера чи що (переуставка вінди допомогла, але можливо то в мене якісь особливі проблеми були).
    P.S. купляв навушники за 7К, за 8.5 я вже їх не купив би.

Переваги:
    Гарний звук та мікрофон, не втомлюється вуха, софт допомогає налаштувати багато різного - дуже flexible
    Недоліки:
    Легко можуть впасти з голови, ніякої інструкції для софту навіть в інтернеті, софт useless при підключенні по блютузу
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

У цілому приємні навушники. Звучання непогане, якщо погратись з еквалайзером. Те саме і зі звуком із мікро. Хоча давно треба змиритись, що якщо хочеш чистий і гучний звук з мікрофона, то краще купляти окремий. Воно і зручніше, і відкриває ширший вибір навушників.
    Можливість налаштовувати еквалайзер для кожної групи додатків окремо дуже зручно, бо в фільмах/іграх/чатах ти хочеш мати різні налаштування. Ще б додатково окремо вивести не тільки медіа, а музика/відео, або можливість дублювати вже існуючі категорії.
    Мікро ховається і не заважає, якщо непотрібен, проте постійно відчуття що відірву його, коли витаскую.

Головний мінус для мене це розмір амбушур. Трошки б ширше, і глибше, було б топ. А так через пару годин починає боліти вухо, якщо не заморочитись з їх надяганням. Тож якщо у вас не маленькі вуха, то може варто подивитись у бік інших моделей. З.И. Двоє знайомих брали такі самі і подібних скарг не було. Користуюсь з Вересня.

Переваги:
    Можливість віддати пріоритет чату/грі. Доволі довго тримають заряд (десь раз на 3-4 дні заряджаю, якщо сидіти годин по 8-10). Легкі. Мікрофон (поки що ніхто не скаржився на якість звуку з нього).
    Недоліки:
    Доволі специфічний розмір, через що одне вухо починає боліти через 2 години користування, якщо не витратити час щоб посадити їх певним чином. Блютуз бува живе своїм життям, не вимикається і тільки блимає (вирішилось скиданням до заводських). Не до усіх приладів підключається через блютуз (робочий ноут навідріз відмовляється бачити їх). Дальність/сила сигналу від донгла. З кімнати до кухні ледь добиває, та у більшості місць звук переривається (по діагоналі 3 стіни, так що очікувано, але враження псує).
    • Микола С***

Суть бездротового адаптеру - це мала затримка (delay/latency), та без компромісна якість звуку (lossless audio). Тому при його використанні передається набагато більша кількість даних, порівняно з Блютузом. Тому й дальність дії адаптера й меньше, він призначений для роботи з дивану до телевізора/консолі в одній кімнаті.

• Олександр
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Мені навушники дуже сподоблись. На моїй голові сидять дуже зручно і зовсім не спадають. Матеріали класні, звук теж крутий (особливо якщо трішки погратися з еквалайзером).

Переваги:
    Звук, матеріали, вага.
    Недоліки:
    Хотілось би акумулятор побільший(цього вистачає на днів 5 активного використання), а ще, було б круто бачити чуток більшу комплектацію, можливо додаткові амбушури, або чохол для навушників.
  • Євгеній П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Так само, як людина з попереднього коментара - вагався між 3 і 4, поставив 3.

Не пристискаються до голови взагалі, вже змінював всі положення і вух, і стрічки під дужкою, але спадають навіть при малому повороті голови.

Софт це якийсь мем. Думав обійдуся без нього, але на першій же нараді почав чути себе і це неймовірно дивно робити таке з коробки по дефолту, здалося що ця функція перебивала інші звуки, бо мікрофон можливо ловив сторонній шум.
    Софт не можна підключити по блютузу, в навушниках за 8.5к Карл, тобто треба підключати донгл або аукс, щоб користуватися додатком :)

До речі, ледь не забув, якщо у вас є встановленний будь-який впн, то його треба знести перед встановлення додатку і підключенням навушників. По-перше, додаток встановиться, але не відкриється. По-друге, навіть якщо він відкриється - в вкладці Engine ви свій девайс не побачите.

Додаток сам по собі наче норм, але в мене тепер збилися абсолютно всі налаштування дефолтного аудіо, в режимі SteelSeries - Gaming звуку немає ні в навушниках, ні через динаміки ноута.

Окремо треба відзначити 5 режимів , з яких треба постійно вибирати в ТІМЗ чи Дискорді якщо додаток увімкнений - це дичина неймовірна.
    Замутив навушники, але через 3 хв ТІМЗ вирішив рандомно переключитися на стандартний мікрофон ноута.

Мікрофон - в цілому ок, якщо вимкнути функцію "Лайв". А,іще іноді навіть без цієї функції я чую себе в лівому навушнику як ехо, це дуже дивно)

Якщо випадково зачепити навушник рукою як поправляєш мікрофон то звук "цокання" і "дотику" до пластику навушників посилюється в 10 разів і б'є сильно по вухам.

Якість звуку на високому рівні, дуже сподобалося в медіа Movie: Immersion. В чаті для нарад використовую Clarity. В іграх - вибираю гру в яку граю) Рекомендую глянути налаштування мікро в Ютубі, тестив і чути реально краще з кастомними налаштуваннями.

В цілому - стабільне 3, брав по знижці і то, половину повернула компанія.

Думаю, якби мав всі ці проблеми і взяв за повну ціну, то повернув би в перші два тижні.

Краще б взяв мабуть дешевші, але не гірші Razer Barracuda.

Переваги:
    Звук,якість навушників, бренд
    Недоліки:
    Погано сидять, софт жахливий, ціна...
    • Владимир Д***

Чоловiче,если вы просто не разобрались,как пользоваться Сонаром,это элементарно кстати,то не надо говорить,что что то не работает или работает не так))
      С чувствительностью микро,что вы себя там слыштье,какие то звуки в 10 раз при косании к микро..там есть такая кнопочка)))которая одним движением это все выключает!В сонаре,на самом деле,можно творить чудеса..Можно просто шикарный звук сделать!А вам просто с технологиями не по пути видать..Купите что то другое,что работает из коробки)

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не ведіться на ютуберів та гарні відгуки. Прочитав тут, що з коробки звук буде поганий і був готовий до того, що треба буде правити фірмовим софтом. Приїхали навушники, приєднав через донгл 2.4, оновив через додаток, звук дійсно поганий. Почав змінювати пресети в Сонарі, не допомогає, звук глухий, як із банки. Завантажував через офіційний діскорд сервер нові пресети, теж все погано. Всі налаштування на компі правильні, перечитав форуми, реддіт і виявилось, що я не один такий. Сьогодні приїхав знайомий звуковик та 2 години намагався самотужки еквалайзером в сонарі виправити якість звуку, ну у нього нічого не вийшло. Ок, а як же ігрові характеристики? За день до приїзду навушників я завантажив Сонар, виставив пресет до Battlefield 2042, та грав на своїх старих дешевих Logitech, звук позиціювання був дуже гарний, чув кроки з великій відстані та їх напрямок. Тепер спробував той же пресет та Nova 7 і звук став в рази гірше, я вже практично не чую напрямок кроків та позиціювання інших звуків так чудово. Я не люблю писати відгуки, но тут у мене дуже пригоріло, що steelseries буквально вкрали у мене 10к. Я міг подумати, що це підробка, но прилітало офіційне оновлення. Ціна цієї гарнітури максимум 4к за весь її функціонал. Якість звуку у мене є з чим порівняти, на фото: Logitech g435, beyerdynamic dt 770 pro,sony pulse 3D та безпровідна гарнітура до Xbox (Nova 7 навіть до неї не дотягує).

Переваги:
    Буквально нема
    Недоліки:
    В коментарі
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Вероятно, это моя последняя покупка гарнитуры этой компании.
    Я ожидал что за такую цену у меня будет отличное звучание и я буду отлично звучать для других, но...с дефолтными настройками эта гарнитура звучит в разы хуже, моей предыдущей гарнитуры, стоящей в 3 раза дешевле (от другого производителя), а навыка настраивать гарнитуру у меня нет, как и желания.
    Возможно, данная модель предназначена именно для тех, кто умеет и хочет тонко тюнить настройки звука, но об этом не упоминается в описании
    Закинул покупку в шкаф с ненужным барахлом, спасибо SteelSeries

Переваги:
    Удобно сидят, уши не устают. Отличный bluetooth. Хорошие возможности для кастомизации настроек звука
    Недоліки:
    Требуют мануальной настройки звука наушников и микрофона
    • Віталій С***

Скачивается 1 утилита официальная они же драйвера - SteelseriesGG

В этой утилите есть 1 вкладка: Sonar

в вкладе Sonar настраиваются присеты максимально легко и примитивно 98% игр есть в списке. Нужно просто в поиск написать название игры, и выбрать присет… все настройки для комфорта делаются в 5 кликов. Более точная настройка так же присутствует, для более продвинутых пользователей (крутой эквалайзер) но достаточно выставить присет для комфорта.

• Алексндр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я не доволен покупкой, вернул бы с радостью и взял бы другие. Думал они цену свою окупят, на деле переплатил в 8 раз больше чем можно было, последний раз покупаю подобные. Если бы я знал как то с радостью бы отключил функцию которая захватывает внешние звуки и передает мне же в наушники...я сижу дома переде компьютером и одеваю наушники, чтобы не слышать что вокруг меня происходит и наслаждаться фильмом/игрой/музыкой. Есть еще одна как по мне бесполезная функция, можно на наушниках при помощи колесика настраивать какой звук в приоритете ты хочешь слышать, звук игры или людей в войсчате...делаешь приоритет на игру, не слышишь нормально инфу, делаешь приоритет на чат и игра уходит на задний план и сложнее слышать, что происходит в игре, в итоге оставляешь по середине и больше никогда не крутишь его...К примеру это мои первые безпроводные наушники и я не знал что с ними идет три комплекта проводов...для подключения к ПК, для зарядки и если вдруг тебе захочется подключить беспроводные наушники проводом к ПК, гениальная идея...А ну и еще одно, если носите очки амбушеры будут не плотно лежать на голове из-за чего звук будет так себе.

Переваги:
    Хороший звук/Безпроводные/Микрофон
    Недоліки:
    Если носите очки будет натирать в области ушей/Я бы не сказал что батарея держит 40 часов/Цена нереально огромная/Не знаю зачем но микрофон передает внешние звуки в наушники

Вітаємо!
      Нам дуже шкода, що Ви не змогли повністю оцінити функціонал даної гарнітури. Нагадуємо, що згідно з законодавством України у вас є 14 днів для оформлення процедури повернення товару, який вам не підійшов за будь-яких причин.

• Олексндр

Спустя пару недель, купил линзы чтобы было более удобно сидеть с наушниками, потратил дня два на настройку звука и эквалайзера и должен признаться, звук в этих наушниках при правильных настройках действительно поражает качеством

Репитер микрофона можна вьіключить

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Пишу цей відгук одразу як видкрив коробку з навушниками и от чим можу поділитися: 1. Розетка продала мені б\у товар:
    - картонна фигурка чувачка з Майнкрафта яку треба збирати - лежить всередині вже зібрана
    - транспортировочна картонна пластина що кріпиться до дужки навушників надірвана,
    - чорна металева дужка поцарапа видно білий метал (

дуже розчарований та засмучений через це.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Владимир Д***

Интересно,а как же вы забрали товар?Коробка у стилов запломбирована заводской наклейкой..Не врете ли вы часом?

• Максим М***

Пломба коробки була надрізана і зверху заклеїна прозорим скотчем. Я багато замовляю на Розетці і практично ніколи нічого не оглядаю, бо я ж не в невідомого чувака десь купив. Та і навіть якщо б я це помітив це не стало би перешкодою отримати товар, мене не бентежить що коробка була відкрита, до прикладу, магазином мене засмучує факт що товаром користувався інший покупець. А щодо ваших припущень про брехню - то який мотив брехні? Я не збираюся повертати цей товар або навіть вимагати якість бенефіти за цей провтик Розетки. Навушники технічно мене повністю влаштовують і я буду ними користуватися. Своїм відгуком я лише висвітлюю той факт що таке може трапитися. Тому «припущення» ваші, як на мене, мають емоційні забарвлення)).

• Eugene
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купив навушники, підключив, найгірше звучання за все мое життя. Гірше ніж свен за 50 гривень. Думав може діло у драйверах, скачав, стало ще гірше. Навіть не знаю, як можно описати це за 8к гивень. Звук це шось, таке моно звучання начебто ти 2000-х роках взяв щось на ринку за 10 грн. Мікро відстій, дублює тількі своє звучання, нічого не чутно. Є відео на ютубі, як налаштувати цю ганітуру, де після налаштуваннь у автора відео звучання стає гірше, коменти відключені. Висновки, думаю, очевидні.

НЕ РЕКОМЕНДУЮ. НЕ БЕРІТЬ.

Переваги:
    ЖОДНИХ
    Недоліки:
    НАЙГІРШІ НАВУШНИКИ
    • Микола С***

Ви пробували вимкнути їх і заново ввімкнути?
      Повторення мікрофону можна вимкнути в фірмовому софті доречі.