Відгуки покупців про Набір Supermash Бальзам тонуючий Forte Vita 9.12 Холодна ваніль 150 мл х 2 шт (4823001605182)
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Тонує фарбований блонд в красивий холодний відтінок.Тонувала відросшій з середньою жовтизною блонд, по інструкції, вирішила тримати 30 хв., вийшов для мене занадто холодний попілястий відтінок. Вийшло гарно, але все таки, потрібно згідно інструкції , починати з меншого часу витримки, в моєму випадку ідеально 20 хв. Розхід на довжину до нижче лопаток пористе хвилясте волосся - 1/3 баночки.Баночка невеликого обєму, 150 мл. По консистенції - тонік, як звичайна маска для волосся.
- Переваги:
- Тонує фарбований блонд в красивий холодний відтінок.
- Недоліки:
- Немає.
- Мария П***Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Брала колір Ліловий кашемір. На висвітленому волоссі, гарно лягло, рівномірно. Тримала недовго 15-20 хв, і повністю прибрало жовтизну.
- Катя Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 8.53 Димчасто-рожевий
Тоник на самом то деле отличный, перепробовала достаточно много цветов из этой серии. Розетка и Джастин работаю быстро и качественно и за это больше спасибо!)
- Переваги:
- Не красит вещи и тело. Сам тоник с эффектом ламинирования волос и это прям ооочень круто. По-моему из-за этого я в него и влюбилась. Вобщим советую))
- Недоліки:
- Очень ну прям ооооочень быстро смывается ( хотя, если хочешь быть день через день другого оттенка, то это самое ТО.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Найкращий бальзам, щоб прибрати жовтизну
- Переваги:
- класно прибирає жовтий відтінок
- Недоліки:
- нема
Дякую, що поділилися своїми враженнями
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Бальзам сподобався зручною упаковкою та лекгістю використання. Рукавички не знадобилися, шкіру він не фарбує. Тримала на волоссі 30 хвилин. Усунула жовтизну, отримала прохолодний, благородний відтінок.
Приємно, що засіб розроблений вітчизняним виробником. Недорогий. Придбала, за умовами продавця, одразу дві упаковки, і не пошкодувала. - КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Добре тонує.Рекомендую змішувати з бальзамом,щоб колір не був дуже яскравий,якщо використовує блондинка для тонування!
Відповідає опису, рекомендую!
Дякую, що поділилися своїми враженнями
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Дійсно нейтралізує жовтизну волосся
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 8.66 Лавандовий
Брала лавандовый цвет. У меня цвет лёг не равномерно, но так даже красивее, получилось с красивыми переходами. Местами очень ярко, кое где более приглушенно. Получился эффект мелирования. Покупала до этого розовый бальзам inebrya, так он прокрашивал хуже чем этот. Очень довольна, буду покупать ещё и пробовать другие цвета.
- Вика
Скажите пожалуйста, а вас кончики волос осветлены?
- Сикора И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Зручно Швидка доставка рекомендую
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 5.0 Русявий
Хороший бальзам, добре тонує волосся.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- фатина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 8.53 Димчасто-рожевий
Взяла себе несколько цветов, по 2е штуки.
Всё оки! Очень понравились
Нанодятся легко, запах.приятный.
Отдельно удивила и порадовала стойкость продукта, прая респект!
Даже после 3 , 4 моек волос.он остается, вода, практически прозрачная.
Волосы после тоника мягкие и гладенькие, как после ухода..
Я люблю эксперементировать со стрижками и цветом- это мой продукт, есчё буду заказывать. Цвет достаточно яркий и насыщеный, но не навязчивый, не вырви глаз.
Отдельное спасибо продавцу за подарок в качестве дополнительной единицы товара, да есчё и с цветом угадали, благодарачка!!!
Отличный товар, классный продавец, рекомендию!!!!!- Переваги:
- Качество, стойкость цвета, уход, цветовая.гамма, всё топчик!!!
- Недоліки:
- Никаких, для меня, пробавала разное, но эти тоники- огонь!!!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Гарний бальзам, добре усуває жовтий колір і пом'якшує волосся
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Дуже добре і гарно тонує волосся, рекомендую.
швидка відправка якісне обслуговування зручна доставка рекомендую
- Переваги:
- чудово тонує від жовтизни
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Швидка доставка. Оплата після огляду, при отриманні)
Нейтралізатор жовтизни.
- зменшився об'єм флакону. Шкода,але це вже до виробника..
Якість краща за імпортні та дорогі аналоги) Висвітлює в гарний тон на меліровку.
Дякую)- Переваги:
- Якість,насиченість.
- Недоліки:
- Зменшився об'єм флакону.
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Хорошо пахнет,отлично удаляет желтезну после осветления
- Кристина Д***Продавець: Rozetka. Відтінок: 8.66 Лавандовий
Всё как я хотела , спасибо большое
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 5.0 Русявий
Швидко відправили, все сподобалось
- Переваги:
- Швидко відправили, все сподобалось
- людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Шикарний колір, бальзам суперррррр.дякую
- Смирнова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.10 Лазурний топаз
Супер!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 8.53 Димчасто-рожевий
все супер
- Переваги:
- гарно тонує
- Недоліки:
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.12 Холодна ваніль
Гарний бальзам, добре доглядає за волоссям, додає приємний ненав'язливий відтінок
- Переваги:
- Ціна - якість
- Ярослава П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Гарно.швидко якісно
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.01 Ліловий кашемір
Якісний бальзам і красивий колір.
- Николай Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 9.10 Лазурний топаз
Якісний товар)
- Переваги:
- На довго вистачить
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 8.66 Лавандовий
Дуже подобається цей тонік
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 5.0 Русявий
Хороший бальзам, колір насичений в залежності від того скільки часу його тримати на волоссі.
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Элина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
По такой цене хороший бальзам
- Переваги:
- Со своей функцией справляется, проверено
- Недоліки:
- Не нашла
- ТетянаПродавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Найкраще застосовувати із Блондексом і маскою для фарбованого волосся цього ж виробника. Топ всім топам топ за свої гроші, від жовтизни освітленого волосся користувалась іншим номером цього бальзаму, результат теж добрий. До нього користувалась іншими марками, професійними, але вони, на відміну від цього бальзаму, не давали рівномірного тонування.
- Переваги:
- Волосся не пошкоджується і не випадає, як від аналогів інших виробників. За вмілого використання рівномірний тон.
- Недоліки:
- Хіба що занадто яскравий результат на середині і кінчиках волосся при використанні у чистому вигляді. Тому застосовую з маскою.
- НатальяПродавець: Rozetka. Відтінок: 8.66 Лавандовий
Пробовала разные вариации. Смешивала оттенки между собой и с бальзамом, в зависимости от эффекта, который хотела получить. Отлично. работает.
1.Средства берите побольше, так чтобы густо покрыть все волосы. (хорошо, приемлимая цена позволяет тратить его как хочеться)
2. Работайте в перчатках. Я их одеваю, еще когда мою голову шампунем. Это убережет ваши руки от окрашивания.
3. Держите 20 минут, а то и пол часа. Эффект будет сильнее. Я обматываю вокруг волос жгут из бумажного полотенца, чтобы бальзам не затекал на лицо.
Внимательно изучайте цвет до покупки. Лучше нанести его на белый лист, чтобы понять какв бкдет результат.
Спасибо за такой продукт производителям. Приятно, что украинчкое.- Переваги:
- Можно менять цвета по настроению.
- Недоліки:
- В'ячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 8.66 Лавандовий
Все чудово,рекомендую
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 5.0 Русявий
Красивый цвет
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: 5.0 Русявий
Дуже крутий засіб, все сподобалось
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
- НатальяПродавець: Rozetka. Відтінок: Anti-Yellow Forte Vita Supermash
Браво Украинв. Отличное средство, даже не ожидала. Густо намазываю все волосы, после мыться, держу минут 20 и наслаждаюсь резульататом.
- Переваги:
- Отлично справляется со своей задачей.