Відгуки покупців про Сковорода Supretto порційна для омлету та яєчні (8161-0001)

Оцінка користувачів 2.42/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 8

Доставка вчасно, якість на належному рівні.

Дякуємо за відгук! Раді, що доставка була вчасною, а якість сковороди вас влаштувала. Приємного користування!

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Добра сковорода. Доставка швидка, товар якісний.

Переваги:
    Якісне антіпригарне покриття, легко мити.
    Недоліки:
    Є деяки недоліки конструкції.
    • Продавець  Homeday

Андрій, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Диана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Брала мамі на подарунок. Задоволена, єдине сильно нагрівається ручка і виділяє трохи неприємний запах. А так все добре

• Продавець  Homeday

Діана, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Сковорідка погана. Якщо давати олію, то яйця пристаєють, але можна забрати, а якщо на воді, то рветтся. Може прикольно буде для оладок, не знаю. Але з яйцями - провал.

Недоліки:
    Яйця прилипають
    • Продавець  Homeday

Ігор, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару. Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Ручка плохо не плотно прикручевается.Сразу в некоторых местах отлетела эмаль.

Переваги:
    Прожариваются и бока оладушек,порционная.
    Недоліки:
    Почему отшелушеваеться эмаль
    • Продавець  Homeday

Ірина, Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!

• Андрей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Одноразовая,слезло покрытие,даже блинчики не успел пожарить!!

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Покрытие ,его просто нету.
  • Лідія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Ручка відвалилася одразу, прийшлося ремонтувати, покриття злізло одразу таке враження,що пофарбовано з балончика. Ніякого задоволення від покупки.

Недоліки:
    Якість жахлива
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Покриття після першого користування злізло, болтик для кріплення ручки виявився коротким - купляли інший

Недоліки:
    Не покупка, а суцільне розчарування(((
    • Продавець  Homeday

Олено, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay

Дуже погана якість, я б сказав жахлива! Краска відпала відразу ж після першої яєшні!

• Продавець  SunDay

Василю, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! З приводу обміну/повернення товару Вам необхідно звернутися до відділу рекламацій, номер якого зазначений у гарантійному талоні до товару, менеджер надасть усю необхідну інформацію.Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!

• Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group

На вид легкая и дешевая (но она и есть дешевая поэтому неудивительно). Высокие бортики разочаровали - мешают переворачивать. И самое главное - она буквально одноразовая, при первой же жарке оладьев дно поцарапалось. А все потому, что "антипригарное покрытие" здесь нанесено как краска.
    Не советую, деньги на ветер.

Переваги:
    Недоліки:
    Одноразовая
    • Продавець  Friendly Group

Галино, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay

Прислали с отбитым краем на ручке.

• Продавець  SunDay

Тетяно, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! З приводу обміну/повернення товару Вам необхідно звернутися до відділу рекламацій, номер якого зазначений у гарантійному талоні до товару, менеджер надасть усю необхідну інформацію. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay

Виготовлена з якогось пофарбованого сплаву. Добре, що фарба при нагріванні не злазить. Від ручки відколюються шматки при експлуатації. Болт що тримає ручку злизався після 1го використання. Однозначно не коштує цих грошей. Репліка репліки.

Переваги:
    Гріє
    Недоліки:
    Погана якість
    • Продавець  SunDay

Павло, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!