- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Хорошая краска мне очень подошла
- Анфиса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Вітаю. Фарба стійка, якісна, гарно пахне, не визвала алергії, колір повністю відповідає фото до опису товару. Вміст фарби повний, свіжий термін придатності, гарне пакування. Добре зафарбовує корені,що відпочили після попереднього фарбування. Ціна - якість- на відповідному рівні!
- Переваги:
- Виробник, якість, акційна ціна, свіжий термін виробництва.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Гарна фарба! Дякую!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 9_53 Silver Blush Metallic Collection Syoss
Гарне зафарбовування сивини. Стійкість при постійномму митті волосся.
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 9_53 Silver Blush Metallic Collection Syoss
Швидка доставка.
Все супер- Переваги:
- Хороша фарба
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Прийшла в гарному стані. На свою ціну гарна краска.
- Переваги:
- Недорого
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Дуже гарна фарба
- Переваги:
- Приємний колір
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 115 мл. Відтінок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Не рекомендую краску..дуже розчарована.корні не висвітлила .і колір не змінився..погана краска!
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
Представник постачальникаЯна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.