- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Дякую. Замовлення прийшло швидко. Спрей сподобався. Замовила ще один.
- Переваги:
- Зафарбовує сивину, тримається до першого миття голови
- Недоліки:
- Крапельки падають на обличчя, одяг, береться за руки.
- Александра Г***Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
Средство выручает, когда не успеваешь покрасится, а уже время. Корни можно легко подкрасить. Спрей легко наносится, но нужно быть аккуратной - иногда при нанесении может капнуть капель. Если слишком долго жать на распылитель. Рекомендую наносить точечными нажатиями.
- Переваги:
- закрашивает корни, легко и точно наносится
- Недоліки:
- немного красит кожу головы
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Хороший спрей, действительно закрашивает корни, правда, пришлось несколько раз распылять, но у меня черный цвет. На следующий день остался на волосах, на подушке следов нет.
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Каштановий
Цей спрей вже не залишає слідів на одязі, раніше залишав,приємно
- Переваги:
- Якість покращилася
- Недоліки:
- Мене влаштовує
Представник постачальникаАнна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Топ допомога, щоб не фарбуватись кожні 2 тижня!! Треба обережно і охайно пшикати волосся та найголовніше при гарному освітленні)
Представник постачальникаАнна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Євгенія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Спрей дійсно працює, сподобався) Коли волосся фарбувати ще рано, а сивину вже видно він стає в нагоді)
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Блонд
Всё чётко и быстро, спасибо розетке
Сам этот бальзам очень устраивает, пользуюсь давно- Переваги:
- Хороший товар
- Недоліки:
Представитель бренда SYOSSЗдравствуйте, Елена!
Благодарим за положительный отзыв. Мы рады, что тонирующий спей SYOSS Root Retoucher понравился Вам.
Ваша команда SYOSS.
- Евгения Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
Самый лучший спрей по экспресс окрашиванию, который у меня был. Цвет насыщенный, но полупрозрачный. При попадании на кожу аккуратно смывается на оставляя пятен.
- Переваги:
- Отлично закрашивает седину, не въедается в кожу
- Недоліки:
Представитель бренда SYOSSЗдравствуйте, Евгения!
Благодарим за положительный отзыв. Мы рады, что тонирующий спей SOYSS Root Retoucher понравился Вам.
Ваша команда SOYSS.
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Спрей супер
- Переваги:
- Справляється зі своєю задачею
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
Чудово
- Переваги:
- Швидко зафарбовує сивину
- Недоліки:
- При нанесенні летять бризки не зовсім туда, куда потрібно. Но гарно змивається водою.
Представник постачальникаІнна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
Цікава річ. Дійсно, може виручати за потреби. Можна пофарбувати волосся там, де воно втратило фарбу в процесі миття. І все це для того, щоби не травмувати волосся якийсь більш тривалий час досить агресивними фарбами.
Поки що користувалася один раз і саме тоді, коли потрібно було вийти
"в люди" в біль-менш нормальному вигляді, на мій жіночий погляд.
Тому я зафарбували спреєм сиве пасмо на скроні. Вийшло добре.
Зробила висновок, що спрей корисний для таких випадків, головне не переборщити з дозою нанесення.
Щодо праці менеджерів Розетки, то не маю жодних нарікань чи претензій, все організовано чудово, як і завжди. Дякую.- Переваги:
- Якість. Ціна. Простота користування. Добре організована доставка.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Завжди його використовую
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Каштановий
Хороший спрей, справляется с сединой
- Переваги:
- Быстро сохнет и закрашивает седину
- Недоліки:
- Алёна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Круто закрашивает седину!
- Недоліки:
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
рекомендую
- Переваги:
- хорошо закрашивает седину
- Недоліки:
- остается на руках и одежде
- Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Супер ! Ефект показав одразу , рекомендую
- Переваги:
- Дійсно зафарбовує сідину
- Недоліки:
Представник постачальникаМарія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Спрей повністю справляється з завданням маскування відрослих коренів.
- Переваги:
- Зручно наносити, гарно тримається до миття голови шампунем.
- Недоліки:
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Гарнийий спрей ,мені сподобався.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
Дуже класний спрей. Купую не перший раз. Легкий у використані. Добре затоновує сивину і відросле коріння волосся. Фарба, яка потрапляє на руки і шкіру лоба легко змивається.
- Переваги:
- Якість, легкий у використанні, вистачає надовго, без запаху, стійкий, не фарбує одяг, зручний розпилювач з невеликим радіусом розпилення
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Швидка доставка, обслуговування супер!
- Переваги:
- Оперативність
- Недоліки:
Представник постачальникаГалина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Чудово лягає
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Незамінний, давно користуюся, завжди рятує, дає швидкий ефект.
- Переваги:
- Гарно тонує, досить стійкий
- Недоліки:
- Не виявила
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Добре маскує сивину
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
відмінний товар
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Хороший
- Віталіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Каштановий
З поставленою задачею справився. Сіде волосся приховане.
- Переваги:
- Діє як заявлено
- Недоліки:
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Пользуюсь уже давно. Просто очень удобно возле дома. Бесплатная доставка
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Каштановий
Користуюся дуже давно, задовольняє повністю. До появи спрею доводилося набагато частіше фарбувати волосся. Аце і гроші, і зайве пошкодження волосся. Вважаю його рятівником.
- Переваги:
- Щільно зафарбовує сивину, не тече під дощем.
- Недоліки:
- Іноді фарбує капюшон, іноді распилюється краплями,але це не критично.
- Панасенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Спрей дуже дієвий проти прикореневої сивини,користуюсь не один рік
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
Отримала те, що і очікувала, Користуюсь засобом давно і успішно, а купувати з хорошою знижкою- це особливе задоволення.
- Переваги:
- Виручає
- Недоліки:
- Віта Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Задоволена якістю,раджу.
Представник постачальникаВіта, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
Супер ціна, Супер якість!! Користуюсь давно!!!
- Переваги:
- Якість - ціна
- Недоліки:
Представник брендуЛюдмила, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Ок
Представник постачальникаОлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Русявий
швидка допомога між фарбуванням
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- відсутні
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Света Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Темно-каштановий
Дякую,це те ,що мені треба
- Переваги:
- Зручний балончик
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаCвітлана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Retoucher Чорний
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!