Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Сковорода Tefal Cook Natural 30 см (B5790702)

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Лёгкая, очень быстро нагревается, готовить можно и нужно на самом маленьком огне, потому что сковорода раскаляется очень сильно. Хороший высокий борт, удобный оптимальный размер. Достаточно качественное покрытие. Цена шикарная!

Переваги:
    Очень лёгкая, быстрый нагрев, ничего не прилипает совсем, цена/качество
    Недоліки:
    Как и все недорогие изделия, - нужно менять раз в 1.5-2 года и это норм
  • Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Сковорідка чудова! Всі очікування виправдала. Розмір 28 см.це просто вау!. Зручна,легенька,готувати на ній одне задоволення. Олії зовсім трішки. Звісно рекомендую всім придбати!!!

Переваги:
    Розмір,легкість,антипригарне покриття
  • Ірина Д***

Супер якість

• Микола К***

• Віталій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Добре себе показала, після приготування достатньо витерти паперовими серветками.

Переваги:
    Просто чистити
    Недоліки:
    Дуже маститься ззовні. Цей покриття боїться абразиву та швидких перепадів температур.
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Сковорідка погана. Куптв в лютому. В 7 місяці вже не виконує свої функції. Все прилипає

Недоліки:
    Вистачило на 5 міс

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Довговічність користування й результат приготування насамперед залежить від правильності користування та очищення.
      Починаючи з першого використання необхідно сковороду помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
      Причиною пошкодження антипригарних властивостей покриття може бути перегрів порожньої сковороди. Важливо уникати перегріву сковороди без продукту (для цього і служить Thermo-Signal). Це червоний індикатор температурного нагріву, який при нагріванні до температури 180 градусів стає менш помітним. Не варто розігрівати сковороду на високій температурі конфорки. Слабкого або середнього вогню конфорки для приготування страви цілком достатньо.
      Сковорода Tefal Cook Natural має антипригарне покриття, підсилене мінеральними частинками, що дозволяє смажити майже без олії. Поверхня посуду дбайливо обробляє їжу, надаючи їй характерного аромату та рум'яного зовнішнього вигляду. Для продовження терміну служби покриття Ви можете додавати невелику кількість олії при смаженні деяких продуктів. Рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть спричинити деформацію сковороди та призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігріту сковороду або додавати у сковороду холодні продукти й потім починати розігрів.
      Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду відразу після нагрівання.
      В такому випадку сковорода служитиме багато років й забезпечить найкращі результати приготування.
      Якщо всі вищезазначені норми були дотримані, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30

Купили найбільший розмір, то дуже вмістка. Подобається, що дно не заокруглене, а пласке, тому так більше поміщається оладків наприклад.
    Користуємося три місяці, то стан чудовий, нічого не пригорало.

Переваги:
    Вмістка, не пригорає, якісна.
  • Юлия В***

Рекомендую

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Сковорідка просто жахлива. Я впевнена що це підробка, бо в мене до цього було декілька сковорідок тефаль. Ця сковорідка не має нічого спільного з оригіналом.Замовляла для батька, він був отримувачем,тому вона оказалась у
    нього вдома, якби я побачила цей товар у відділенні, однозначно відмовилась. Дешева підробка. Дуже шкода, витрачених коштів

Доброго дня, Ольго.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Можемо Вас запевнити, що на сайті інтернет-магазина Rozetka представлений оригінальний посуд бренду Tefal.
      Якщо у Вас виникли сумніви щодо якості, рекомендуємо звернутися для проведення експертизи до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Олександр

Чудова сковорода.

Переваги:
    Велика
    Недоліки:
    Поки немає
  • Руслан З***

Чудова сковорідка

Переваги:
    Легко і дуже зручно готувати.
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Два місяці - політ нормальний. Мінімум олії, нічого не підгорає, загалом - дуже добре. Подивимося за рік, спочатку вони усі класні.

• Елена Л***

Чудова

Переваги:
    Велика
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Чудова сковорідка, нічого не пригорає і не прилипає

Переваги:
    Ціна/якість
  • Марина П***

Все добре!

• Тарас Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Захотів зробити мамі невеличкий сюрприз, замовив нову сковорідку, коли привіз, то миттєво зраділа, бо стара сковорідка останнім часом її підводила (мабуть вже віджила свій термін)

Переваги:
    Радий, що догодив мамі новою сковорідкою
    Недоліки:
    Не може бути
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

З переїздом в іншу орендовану квартиру замовила нову сковорідку, тому що та, яка там була, підходить тільки для смаження з нервами. Ця класна по всім параметрам і головне, до неї нічого не липне, будь то картопля, чи оладки, чи деруни, все на вищому рівні!

Переваги:
    Хороше антипригарне покриття
    Недоліки:
    Будуть ще витрати, бо пригледіла сковорідку зі знімною ручкою
  • Яна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30

Для смаження цілої риби та великої кількості рублених відбивних розмір саме той що треба. Все чудово поміщається і рівномірно готується з усіх сторін.

Переваги:
    Супер-велика
    Недоліки:
    Нема недоліків
  • Михайло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30

Живемо з хлопцями у вагончику прораба, готуємо по черзі щодня на всіх, а зі сковорідками біда, постійно доводиться готувати на 2 рази, тому скинулися і купили велику, тепер всім вистачає)))

Переваги:
    За 1 раз годує 4 кремезних будівельників
    Недоліки:
    Лишилося знайти до неї кришку

Доброго дня, Михайло.
      Дякуємо Вам за звернення.
      Сковорода Tefal Cook Natural 30 см (B5790702), сумісна зі скляною кришкою Tefal 30 см (28097812), яку можна розглянути за посиланням: посилання
      Якщо виникнуть додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся, з радістю допоможемо розібратися.

• Надія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Гарна і досить велика сковорідка. Я її ганяю на повну катушку, смажу і тушкую все підряд. Покупка дуже вдала, буду брати ще, тільки вже менших діаметрів

Переваги:
    Величенька
    Недоліки:
    Треба ховати від чоловіка, щоб не подряпав
  • Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Повне розчарування… все пригорає, що б ви з нею не робили і чим би не мастили. Гроші на вітер. Тепер шукаю іншу

Доброго дня, Вадим.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Строк служби сковороди з антипригарним покриттям насамперед залежить від умов та частоти її експлуатації.
      Для збереження антипригарних властивостей покриття, ми радимо уникати перегрівання порожньої сковороди.
      Для приготування страв достатньо слабкого або середнього вогню конфорки.
      Не зберігайте готову їжу у сковороді протягом тривалого часу (одного дня або довше).
      При стандартному використанні в домашніх умовах, антипригарне покриття зношується вкрай рідко. Належне використання та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду. У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням з використанням абразивних мийних засобів.
      У разі, якщо вищезазначені пункти були дотримані, пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка для проведення експертизи.

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Сковорідка жахлива!!! Купувала, бо хотіла спробувати іменитий бренд. Так от покриття вздулось менше ніж за рік користування. Якби я охайно з нею не проводилась, це не допомогло. Мабуть, підробка.

Недоліки:
    Ленка, тонка, вздулось і полущилось покриття

Доброго дня, Олено.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Здуття/відшаровування антипригарного покриття може бути викликане залишками вологи на поверхні сковороди, перегріванням, використанням металевих аксесуарів, термошоком та очищенням з використанням абразивних мийних засобів.
      Для збереження довговічності антипригарних властивостей покриття ми рекомендуємо очищувати сковороду вручну з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти. Після очищення сковороду важливо витирати насухо.
      Перш ніж починати процедуру очищення, важливо дочекатися повного охолодження посуду після приготування страви.
      Гострі предмети можуть пошкодити антипригарне покриття, викликаючи його відшаровування та утворення бульбашок, тому ми радимо використовувати аксесуари з термостійкого пластику, силікону або дерева.
      У разі, якщо експлуатація здійснювалася з дотриманням вищезазначених рекомендацій, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• виктор о***

Тонкая,сильно греется

Недоліки:
    Тонкая

Доброго дня, Вікторе.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
      Сковорід Tefal багато видів, деякі з них виготовлені з посиленням дна, це насамперед залежить від їх призначення. Сковорода Tefal Tefal Cook Natural 28 см (B5790602) розрахована для використання на всіх типах варильних поверхонь, окрім індукційних, дно при цьому не повинно бути ущільненим, оскільки немає такої потреби.
      Товщина дна і стінок сковороди не є визначальною, тому що дана характеристика не впливає на її довговічність та експлуатацію. Одним з найбільш ключових факторів є міцність антипригарного покриття.
      Для різного типу плит та видів приготування необхідно підбирати спеціалізовану серію посуду, яка найбільше відповідатиме Вашим потребам, де результат приготування буде найкращим.
      Для підвищення ефективної та стабільної роботи ми рекомендуємо розміщувати сковороду по центру варильної поверхні, розмір якої відповідає розміру її дна.
      Для приготування страви слабкої або середньої температури конфорки цілком достатньо.
      Сподіваємося, що надалі користування сковородою буде максимально комфортним для Вас.

• Дмитрий Р***

Крута сковорода.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Файна сковорідка! Швидко нагрівається, їжа готується за лічені хвилини. Переміщати з плити на стіл дуже зручно, ручка міцна і витримує вагу сковороди, наповненої догори іжею і не нагрівається. Сподобалось, що можна нарешті смажити без великої кількості олії. Тепер я можу готувати смачні і корисні страви за короткий час

Переваги:
    Об'ємна, не пригорає, якісна
    Недоліки:
    Легка
  • Вероніка Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Треба було терміново замінити стару сковорідку 28 діаметра на нову, бо на ній процес смаження став просто нестерпним. Чомусь найбільше сподобалася ця, мабуть через колір, який схожий на мраморну крихту, натисла кнопку "Купити" і наступного дня вже тримала її в руках. Класна якість, напекла велику миску кабачкових оладок без нервів і купи витраченого часу.

Переваги:
    Описала.
    Недоліки:
    Не зрозуміла як працює той червоний кружечок.

Доброго дня, Вероніко.
      Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
      Сковорода Tefal Cook Natural має індикатор нагріву Thermo Signal з малюнком пісочного годинника, який при нагріванні до температури 180 градусів стає менш помітним, сповіщаючи про ідеальний момент для початку приготування страви.
      Бажаємо приємного користування.

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30

Купила собі цю чудову сковорідку і щастю немає меж, бо за діаметром саме те що мені треба було (велика родина, треба щоб всі наїдалися). Готувати на ній одне суцільне задоволення і ще жодного разу не стикнулась з тим, щоб щось пригоріло чи прилипло. Ручка зручна, легко її захоплювати рукою

Переваги:
    Ціна = якість
    Недоліки:
    Хотілося б щоб була трохи глибшою
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Супер сковорода. Готувати - задоволення!

Переваги:
    Тефаль
  • Владимир К***

Чудова сковорідка

• Катерина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Сковорідка гарна, на ній приємно готувати.  Присутнє антипригарне покриття, не важка, легко миється. Смажити зручно, картопля не випадає, є де перемішати, розігрівається рівномірно. Планую придбати ще таку на дачу.

Переваги:
    Покриття, якість.
    Недоліки:
    Немає в комплекті кришки.
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Хоч в нас не велика сім'я та все ж ми часто готуємо вдома. Раніше я постійно мучилася з приготуванням їжі на старій сковороді, але після того, як купила цю сковорідку, все змінилося. Вона компактна, а завдяки негабаритному дну можна навіть млинців напекти. Тепер я готую для сім'ї без зайвих клопотів. Ручка зручна, не нагрівається, задоволена що саме зупинилась на цьому виборі.

Переваги:
    Покриття, зручна, не важка.
    Недоліки:
    Колір.
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Тонка, легка, не вартує своїх грошей і марки тефаль!

Доброго дня, Олено.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
      Товщина стінок і вага сковороди не є визначальною, оскільки дана характеристика не впливає на її довговічність та експлуатацію. Одним з найбільш ключових факторів є міцність антипригарного покриття.
      Хочемо зауважити, що бренд Tefal має багато видів сковорід, деякі з них виготовлені з посиленням дна, це насамперед залежить від їх призначення. Сковорода Tefal Cook Natural (B5790402) передбачає використання на всіх типах варильних поверхонь, окрім індукційних, дно при цьому не повинно бути ущільненим, тому що в цьому немає потреби.
      Для різного типу плит та видів приготування необхідно підбирати спеціалізовану серію посуду, яка найбільше відповідатиме Вашим потребам.
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї сковороди.

• Дьяченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Сковорідка не виконує своїх функцій їжа пристає до поверхні !

Переваги:
    Відсутні

Доброго дня, Анастасія.

• Виктория Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30

Прийшла покоцана. Замовила 2,одну 30,одну 28 см. Та,яка менша ціла, ця по краях погнута. Прийшли а одному замовленні,тому явно причина не в доставці

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Доброго дня, Вікторія.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Ми рекомендуємо перевіряти товар одразу при отриманні.
      Для розв’язання питання щодо виявлення дефекту на сковороди, зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Я не знаю хто там там раніше чим користувався. І хто 5 зірочок ставить. На ній сало з м'ясом горить. Я такого раніше не бачив).

Звичайна газова плита.

Це звичайна алюмінієва тонка сковорода. Яєшня пригоріла одразу. Можна щось смажити тільки на дуже малому вогні.

У мене за залишився Тефаль, якому вже мабуть років 6 і він кращий за цє.

Доедаю фото своего старого Тефаль і цього "нового" розчарування.

Переваги:
    Легка
    Недоліки:
    Усе горить

Доброго дня, Андрій.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Сковорода Tefal Cook Natural має антипригарне покриття, підсилене мінеральними частинками, що дозволяє смажити майже без олії. Поверхня посуду дбайливо обробляє їжу, надаючи їй характерного аромату та рум'яного зовнішнього вигляду. Для продовження терміну служби покриття Ви можете додавати невелику кількість олії при смаженні деяких продуктів, наприклад, яєшні. Під час тушкування олію додавати необов'язково. Сковорода для смаження без додавання олії підходить для приготування м'яса, птиці, риби та овочів.
      Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть спричинити деформацію сковороди та призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігріту сковороду або додавати у сковороду холодні продукти й потім починати розігрів.

• Олег К***

Добра пательня

Переваги:
    Легка, зручна
    Недоліки:
    Нельзя перегрівати