Топи продажів

Відгуки покупців про Сковорода Вок Tefal Cook Natural 28 см (B5791902)

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Інна С***

Швидка доставка!

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Я задоволена повністю, потушити м'ясо з кашою, або картоплею на сім'ю

Переваги:
    Вмістка,гарно тушить
    Недоліки:
    Не виявили
  • Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Для вок-локшини та рису вона ідеальна (поціновувачі азіатської кухні зі мною погодяться). Розігрівається швидко і рівномірно, що дуже важливо. Всі інгредієнти добре перемішуються без лопатки, ручка міцно прикріплена, так що свої функції вона виконує на 100%.

Переваги:
    Класний вок:)
    Недоліки:
    Претензій абсолютно не маю
  • Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Зізнаюся чесно, не люблю готувати, але як не крути, доводиться це робити ледь не щодня. Щоб зайвий раз не заморочуватися, купила собі вок, закинула туди суміш овочів, накрила кришкою, поставила на повільний вогонь і воно собі там томиться.
    Сказати що я полегшила собі побут, це нічого не сказати.

Переваги:
    Вона готує, я не заморочуюся
    Недоліки:
    Були додаткові витрати на коишку, бо моя виявилася маленькою
  • Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Нормальна сковорідка за доступною ціною. Раджу в кожну хату!

Переваги:
    Якість + ціна
  • Лідія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Вдало закривши грибний сезон дійшла до думки, що потрібно купити більшу сковорідку, тому що грибів чимало, а в моїй стандартній сковороді 24 см багато не приготуєш. Вже місяць минув, гриби перший тиждень у ній готували, далі в хід пішли морепродукти у вершковому соусі і все підряд (від овочів до плову). Покупка дуже вдала!

Переваги:
    Велика, глибока
    Недоліки:
    Поки що не знайшла
  • Раїса Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Вже вдруге купую таку сковорідку, цього разу на подарунок для невістки, вона якраз казала що такої не має, тепер буде мати:)

Переваги:
    Хороший та корисний подарунок для сім'ї
    Недоліки:
    Не може бути
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Посоветовали нам ее как wok, но это конечно не про нее...
    Но в целом очень удачная и относительно глубокая сковорода. По цена/качество советую!
    Крышку брали отдельно и не Тефаль, потому что. В 5 раз дешевле...

Переваги:
    Дёшево, сердито, не пристает.
    Недоліки:
    Не wok ))
  • Даша В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Непогана сковорідка, легка, купувала зі знижкою. Але! Під час першого використання помітила, що не працює індикатор нагріву! Не катастрофа звісно, але неприємно

Переваги:
    Велика, легка
    Недоліки:
    Не працює індикатор нагріву
      Представник бренду

Доброго дня, Дар’я.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Сковорода Вок Tefal Cook Natural 28 см (B5791902) має індикатор нагріву Thermo Signal з малюнком пісочного годинника, який при нагріванні до температури 180 градусів стає менш помітним, повністю червоним малюнок ставати не повинен.
      Перевірте, будь ласка, можливо температура приготування нижча за 180 градусів, через це індикатор не сигналізує. В інакшому випадку для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Віталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Сковорідку купила по знижці ,сподобалась, готувати в їй легко та зручно.

Переваги:
    Гарна якість,легка.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Брала на подарунок мамі, бо вона більше полюбляє тушкувати, аніж смажити. Кришку купувала окремим чеком і теж Tefal, сіла ідеально. Мама задоволена і я теж)

Переваги:
    Глибока, можна підібрати кришку
    Недоліки:
    Як будуть помічені, відразу відпишу
  • Сомова Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

З частими відключеннями світла довелося шукати альтернативу мультиварці, слава Богу що у нас газова плита, а значить шансів залишитися голодними немає. Чоловік запропонував купити якусь велику і глибоку сковорідку чи сотейник, щоб закинути нарізані овочі з м'ясом та накрити кришкою. Поміряли діаметр наших кришок і до найбільшої підбирали сковорідку. Що можу сказати, минув місяць з моменту покупки і вона стала моєю фавориткою на кухні.

Переваги:
    Замінила мультиварку.
    Недоліки:
    Не було знижки.
  • Александр Н***

Всё супер

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Підсмажувати у ній шматочки м'яса, овочів чи морепродуктів в самий раз, тому що чим швидше це робити, тим більше збережеться користі. А ще у ній файно готувати будь-який соус. Всім гурманам сміливо раджу!

• Цифрак Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

В моєму кухонному арсеналі подібних сковорідок не було, але за рекомендацією дівчини вирішив спробувати. Першою стравою була тушкована картопля з м'ясом та овочами (замовляв одразу з кришкою), після чого все пішло як по маслу. Нагрівається швидко, зручно захоплювати їжу лопаткою чи ложкою та й ручка ергономічна. А мити її то взагалі ізі, потримав під напором гарячої води і поклав сушитися.

Переваги:
    Маст хев у кожній хаті
  • Микита Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Хто як, а я купував її для смаження картоплі, бо нервів не вистачає коли смажу на звичайній, постійно та картопля за бортами, не зручно перегортати, а тут все навпаки, навіть лопатку в руки не беру, струсив і поставив назад на конфорку.

Переваги:
    Зручно смажити картоплю
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Герасименко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Спробувала приготувати у ній плов, оце дійсно вийшов божественний смак, плов насичений, м'ясо м'яке, що майже тане. Я вже точно знаю що буду у ній далі готувати.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Давно поглядала на таку сковорідку і от наважилася на покупку, якраз попереду сезон свіжих соковитих овочів, а значить соте і рагу я у ній приготую із запасом на кілька днів.

Переваги:
    Вмістка
    Недоліки:
    Ще не пробувала готувати, тільки забрала
  • Олександра Д***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Через 8 месяцев пригорает еда и темнеет покрытие

Переваги:
    Удобно готовить большую порцию
    Недоліки:
    Покрытие уже через несколько месяцев начинает темнеть
      Представник бренду

Доброго дня, Олександро.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
      Строк служби антипригарних властивостей покриття сковороди відрізнятиметься залежно від умов і частоти її експлуатації.
      Щоб зберегти антипригарні властивості покриття, варто уникати перегрівання порожньої сковороди.
      Для приготування страви слабкої або середньої температури конфорки цілком достатньо.
      Ми не радимо зберігати готову їжу у сковороді протягом тривалого часу (одного дня або довше).
      При стандартному використанні в домашніх умовах антипригарне покриття зношується вкрай рідко.
      Належне використання та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду. У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням у посудомийній машині при високих температурах з використанням абразивних мийних засобів.
      Якщо всі вищезазначені норми були дотримані, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.