Відгуки покупців про Сковорода Tefal Jamie Oliver 24 см (E3140444)
- Константин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Гарна сковорідка , вже готував 11 блюд все сподобалось в ній
- Наталка Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарна сковорідка.Прийшла ціла не пошкоджена і на наступний день.Дякую розетці за швидку доставку.
- Переваги:
- Важка,зручна,те що я хотіла ,гарне покриття.Важливо,що гарно смажить і не пригорае.
- Недоліки:
- Як на мене то їх нема.Свої гроші відпрацює.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Дуже задоволена покупкой
- Переваги:
- Можно жарить без жира, отличная сковородка
- Недоліки:
- нтет
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Відмінна якість.
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарна сковорідка, задоволені, думаю придбати меншу сковорідку цієї серії. Єдиний недолік - була запакована в просту плівку. Прибула у відділення ціла, без пошкоджень.
- Переваги:
- При приготуванні їжі не вижарюється олія.
- Недоліки:
- Пакування
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Тепер улюблена сковорода!
- Переваги:
- Нагрів швидкий. Тримання температури відмінне. Антипригарне покриття якісне.
- Недоліки:
- Немає.
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Якість відмінна.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Супер якість
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорідка чудова! Прийшла ціла, не пошкоджена.Товсте дно.Важка.Зручна ручка.Підійшла кришка від звичайної іншої сковорідки.
- Переваги:
- Добре смажиться.Нічого не пристає до дна.
- Недоліки:
- Упаковка без коробочки.
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Супер сковорода!
- Переваги:
- Нова
- НаталіяПродавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорідка China,покриття як з більш дешевих серій,легка,тонка,швидко нагрівається,гріється не рівномірно,центр краще,а бік горить,використовую на газу.За декілька місяців не зʼявилось подряпин,але мию тільки руками.Рекомендую більш дорогі серії tefal,зараз знижки,там інше покриття та вага
Представник брендуДоброго дня, Наталіє.
Дякуємо за Ваш коментар.
Сковорода Tefal Jamie Oliver має антипригарне покриття Titanium 2X, посилене титановими частинками, що забезпечує високу зносостійкість і легкість у догляді. Корпус із якісної нержавіючої сталі та індукційна основа Thermo-Fusion сприяють рівномірному розподілу тепла. Усі матеріали проходять контроль якості та розраховані на тривале щоденне використання.
Для рівномірного нагрівання на газовій плиті рекомендується розташовувати сковороду по центру конфорки, не допускати виходу полум'я за межі дна, а також уникати максимального нагріву й перегрівання порожнього посуду.
Лінійки посуду Tefal відрізняються технологіями та характеристиками. Якщо виникне потреба у консультації щодо вибору посуду, завжди можна звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Фахівці допоможуть підібрати модель відповідно до індивідуальних побажань.