Відгуки покупців про Сотейник Tefal Hard Titanium On 28 см з кришкою (G2883732)
- AI аналіз відгуків41 відгук: 86% позитивних, 9% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Это просто необходимая штука для готовки! Сегодня первый раз приготовила тушёную картошку с мясом и грибами. Готовить одно удовольствие! Сотейник тяжёлый, с толстыми стенками, глубокий. Вобщем-то сплошной восторг! С помощью второй маленькой дополнительной ручки легко и удобно переставлять. Тефаль порадовал качеством в очередной раз. Рекомендую, не пожалеете о покупке ни на секунду)))
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Такий посуд справжній шедевр... все зроблене якісно і викликає довіру. Сподобався рівномірний розподіл тепла і те що підходить до усіх типів плит бо планую брати з собою на дачу, а там у мене настільна індукційна плитка... Без проблем миється в посудомийні машині... Ну а за 2 ручки окрема подяка виробнику, хто користується, мене зрозуміє )
- Переваги:
- Якісний матеріал, без проблем миється в посудомийні машині, 2 ручки
- Недоліки:
- Поки що не знайшов
- Егор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Огромная штука, очень понравились, можно тушить очень много мясааааа!
Тяжёлая, крепкая, качественная вещь!
Надеюсь долго прослужит, конечно же при бережном и правильном обращении!
Пс:
Там читал комменты как люди клей на ней выжигают ... очень долго смеялся , обычный транспортировочный момент, клейкий силикон просто пальцем снимается, влажной тряпочкой протирается и ни следа не остаётся, на крайняк губкой с моющим протереть.- Переваги:
- Большая, вместительная, тяжёлая, крепкая, качественная вещь!!!
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Неля Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Спочатку обирала сковорідку з кришкою у комплекті, але коли натрапила на сотейник, вирішила замовити його. Тепер коли смажу картоплю, то не розділяю її на 2 партії, все в одну вміщається і готується кльово.
- Переваги:
- Вмісткий
- Недоліки:
- Недоліків не знайдено
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Прекрасный товар. Большой размер, высокие бортики,что не позволяет разбрызгивать жиры.
- Переваги:
- Хороший гарантийный срок,- 3 года.
Это впервые я встречаю такой период. - Недоліки:
- НЕТ.
- Чурсіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Тушкую у ньому з великим задоволенням, навіть мультиварку вже закинула та й об'єму вистачає на всіх, і завжди все свіже. Зараз перебуваю в передчутті очікування сезону свіжих овочів, бо просто обожнюю соте.
- Переваги:
- Ідеальний варіант для тушкування
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Люблю великі сковороди, давно хотіла собі сотейник. Це справді, дуже зручний посуд. Навіть у порівнянні з моєю сковородою 28 см є різниця. Сотейник має глибоку форму. Ідеально на велику родину. Зручно смажити, тушкувати, зручно перевертати. Миється дуже легко руками, в посудомийку не ставлю, шкода. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже зручний посуд
- Недоліки:
- Жодних
- ЛідіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Задоволена покупкою сотейника. Його розмір чудовий, мені вистачає приготувати великий об'єм їжі. Стриманий дизайн і міцна конструкція роблять його надійним і довговічним використанням.
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Мріяла про цей сотейник кілька місяців.
Який же він класний! Зручний, великий, але важкуватий.- Переваги:
- Великий і зручний
- Недоліки:
- Трохи заважкий
- Бондар Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сотейник суперовий. Вже стільки часу користуюсь і просто кайфую від процесу приготування на ньому їжі.
- Антоніна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Чудовий товар
- Переваги:
- Чудовий
- Недоліки:
- ніяких
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Дитя сковороды и кастрюли. Очень крутая и удобнач штука.
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Служить уже майже рік і досі як новенький. Посудомийки не маю, тому мию під краном. Покриття чудове, чоловік кілька разів помішував металевою ложкою, але на щастя жодних ушкоджень, тому можу сміливо його радити!
- Переваги:
- Стійке покриття
- Лідія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
На відміну від класичної сковорідки у сотейника більше плюсів у плані об'єму, висоти стінок та відповідно форми. Я у ньому не тільки тушкую і смажу, а ще й можу приготувати пасту.
- Переваги:
- Крутий посуд
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Дуже сподобався, місткий, використовую для смаження та тушіння. Мити дуже легко, головне кожного разу, щоб не було нагару. Посуд Тефаль як завжди на висоті, користуюся вже не перший раз.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Прекрасний вибір для готування різних страв. Покриття дійсно працює, готую майже без використання олії або жиру. Кришка добре тримає тепло і допомагає зберігати смак страв.
- Світлана В***Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сотейник це універсальний посуд на всі випадки. Може замінити пательню, каструлю. Якість посуду чудова, покриття міцне. Антипригарні властивості чудові, нічого не пристає. Я задоволена покупкою.
- Переваги:
- Універсальний
- ДашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Це чудова річ на кухні. В ньому можна смажити (борти високі, не так бризкає), тушкувати, навіть варити. Покриття відмінне. Посуд від Tefal завжди на висоті.
- Переваги:
- Тефаль- це про якість
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарний, якісний, не підгоряє, відчувається що це не дешевина якась з базару.
- Переваги:
- Якісний
- Маринка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сотейник зручненький - і кришка в комплекті це плюс, бо шукати на них кришки - окремий квест.
- Переваги:
- В комплекті кришка
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сотейник дуже якісний,великий, зручний.Але в описі товару є помилки,а саме висота бортика 8,75см,а ємність 4,50л.
- Переваги:
- Якісна та зручна
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Ідеально підходить для тушкування!
Покупкою задоволена!- Переваги:
- Стильний темний колір! У наборі йде з кришкою
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Чудовий. Величезний і важкенький, але готую у ньому все. Тушкую, смажу, і навіть варю варення.
- АлексПродавець: Rozetka. Діаметр: 28
Купив цей сотейник десь мiсяць назад.Дуже сподобалась якiсть покриття та товщина стiнок посуду.На ньому зовсiм нiчого не пригорае.Зручно що можна i смажити i тушкувати.Також е датчик нагрiву що сповiщае про готовнicть до
iдеального смаження.- Переваги:
- Якiсний фiрмовий посуд
- Недоліки:
- Не виявив
- Гезик В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Всё понравилось! Очень доволен!!! Супер!!!
- Переваги:
- Сотейник СУПЕР!!!!!!!! Готовить в нём одно удовольствие!!Качественный и вместительный!Очень доволен покупкой!
- Недоліки:
- НЕТ
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Все супер
- Неля В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Купила мамі до свята Пасхи. Знаю що їй такий посуд потрібен, тому впевнена, що все сподобається.
- Переваги:
- Містка форма, гарне покриття
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Ціна на неї зараз ну дуже солодка, тому людині, яка завжди звикла заощаджувати, неможливо було не скористатися такою нагодою. Ввечері для проби приготую плов, потім відгук допишу. Поки що мені все подобається.
- Переваги:
- Гарна знижка
- Чурсіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
- Переваги:
- Ідеальний варіант для тушкування
- Ксенія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Купувала для найкращої подруги на честь завершення ремонту в кухні, бо знаю що такого посуду у неї точно немає.
- Переваги:
- Подружка подарунку дуже рада
- Недоліки:
- Не знайшла ні я ні вона
- Вікторія К***Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Давно хотіла собі сотейник!
І дякую ,я його знайшла.
Дуже зручно у користуванні,не пригорає,олія не розбрискується на плиту завдяки високим бортикам.
Покриття дуже стійке ,задоволена )))- Переваги:
- Стійке покриття
- Недоліки:
- Не знайшла
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Мій улюблений сотейник, користуюся ним щодня. Прекрасна містка форма, продається одразу з кришкою. Я дуже задоволена своїм вибором, сотейник - це мега зручна річ!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Гарний якісний великий але важкий, коли мити руками і завеликий для маленьких мийок та не високих кранів. Посудомийна машина допомагає цей недолік нівелювати.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сотейник просто чудо, одно только покрытие чего стоит. Хорошо скользит продукт по покрытию, не прилипает и не пригорает, масла нужно совсем немного.
- Переваги:
- Покрытие супер
- Віра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Подарували на роботі сотейник Tefal. Дуже задоволена, красиве пакування, ергономічна ручка, шикарне покриття.
- Переваги:
- Глибокі борти
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Величезний, вмісткий, важкий. Ідеально підійде на професійну кухню або для великої родини.
Представник брендуДоброго дня, Юлія.
Дякуємо за позитивний відгук.
Зверніть, будь ласка, увагу, що сотейник Tefal Hard Titanium Pro 28 см з кришкою (G2883732) призначений лише для домашнього використання.
Бажаємо приємного користування.