Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Сковорода для млинців Tefal Excellence Fusion 25 см (G3383802)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перед покупкою консультувалася на офіційному сайті, щоб обрати найкраще. Мені підтвердили, що ця модель має на сьогодні топове покриття в усій лінійці. Сковорода солідна, важка, що для млинців чи не найголовніше: на товстому дні вони ідеально пропікаються, а не горять, як на тонких дешевих. Тепер чекаю на знижки, щоб взяти таку ж на подарунок. Щиро рекомендую!

Переваги:
    Покриття, підходить для індукції
  • Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Можу сказати після першого тестування: якість на висоті. Прогрів рівномірний по всій площі, дно досить товсте, сковорідку не "веде" від температури. Покриття здається надійним, після готування вона знову як нова. Ця сковорідка родом із Франції, наступного разу планую влаштувати справжній паризький сніданок: французькі крепи з апельсиновим соусом. Мерсі, Тефаль, за якісний посуд!

Переваги:
    Якісна, зручна, рівномірно прогрівається, легко миється
    Недоліки:
    Жодних
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна сковорідка, а головне, що можна користуватись виделкою при жарці. Нічого не пригорає. Рекомендую!

Переваги:
    Якість, зручність використання
  • Микита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легенька, якісна млинниця. Їжа не пригорає. Також нам подобається смажити яєшню на сніданок на ній. Ручка - прям зручна. Нам цю лінійку Tefal порадив штучний інтелект, ну ми ризикнули спробувати, поки що все чудово. В цілому виглядає якісно та дорого. Надіюся, покриття дійсно прослужить довго, як обіцяє виробник.

Переваги:
    Не пригорає, легенька, зручна ручка.
    Недоліки:
    Сковорода приїхала ціла, але її пакування - це пакет з картонною обгорткою сковороди. Як на мене - дуже ризиковане рішення.
      Представник бренду

Доброго дня, Микито.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Для цієї серії сковорід виробником дійсно не передбачене індивідуальне картонне пакування. Сковороди Tefal комплектуються захисною картонною вкладкою, а дана лінійка додатково пакується на складі у захисний запаяний пакет. Такий формат пакування є частиною екологічного підходу бренду, спрямованого на зменшення використання зайвих матеріалів, при цьому він повністю розрахований на безпечне транспортування та збереження виробу в належному стані.
      Водночас ми завжди уважно ставимося до відгуків наших користувачів, тому обов’язково передамо Ваші побажання щодо пакування до відповідного відділу бренду.
      Бажаємо приємного користування.