- Галина Л***Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Хороша сковорідка. Масла для жарки додаю трішеи. Поки тестую 3-й день. Зручна ручка.
- Недоліки:
- тяжка
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Відмінно. Товста, важка, зручна. Для індукції підійшла ідеально. Рівномірно розподіляє тепло, швидко гріється. Нічого не підгорає. Дуже зручна ручка. Вона з пластику але відчуття наче прорезинена. Дуже легко миється.
- Переваги:
- Зручна, товсті стінки, зручна ручка, легко мити
- Недоліки:
- Не знайшла
- Нуйкіна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Придбали цю сковорідочку, дуже подобається. Якісне покриття, для свого розміру важкенька, сніданки тепер завжди як у ресторані!
- Переваги:
- Якість, перевірена часом
- Зінчук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
За місяць щоденної експлуатації можу поділитися відгуком. Сковорідка поводиться як нова, ми на ній смажимо все, рибу, м'ясо, чебуреки, котлети, відбивні, яєшню, омлети до сніданку, сирники, оладки... Для себе зауважила, що з неї легко видаляється запах риби, навіть фейрі не потрібно повторно наливати, що теж приємно.
По діаметру мені також підійшла, виручає коли готую макарони по флотськи, більше не переживаю, що вони при перемішуванні виваляться через борти на плиту. По догляду інструктаж провела всім, ніхто не робить термошоки і не лізе металевими лопатками, а тим паче вилками та ножами.- Переваги:
- Величенька, глибоченька
- Недоліки:
- Немає кришки, але бачили очі що купували
- Лємєшева А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Досить важкенька за вагою, одразу видно що не пожалкували металу щоб здешевити ціну ну і звісно рівномірно нагрівається все дно, немає такої проблеми, коли в середині сковорідки страва вже готова, а по краях сира. Жирів у великій кількості не потребує, особливо при смаженні картоплі і тепер перевертаю її лише один раз, виходить цілою, а не у вигляді каші. Ручка міцна з надійним кріпленням, витримує сковорідку наповнену догори їжею разом з накритою зверху кришкою, і доречі ручка не нагрівається, це теж вагомий плюс для мене.
- Переваги:
- Важка, міцне дно
- Недоліки:
- Не дешева, але думаю що прослужить довго
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Хорошая сковородка. Мама довольна, пока все хорошо. На заметку, сковорода идёт без крышки. Качество - время покажет.
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Треба було нову сковорідку, бо усі мої попередні ті що з тефлоном вистачає на рік , не більше. Починає прилипати. Спокусила мене ціна по акції і марка. Хоча давно , років 20 назад , був в мене Тефаль, і також того щастя на рік вистачило... Поки я дуже задоволена. Одне з важливого, це те, що дно абсолютно плоске і немає випуклості всередині, бо в деяких з'являлась така булька, яка мене дуже бісила. Їжа готується дуже швидко, треба малий вогонь. Масла треба буквально краплю і то для смаку. Дуже зручна ручка. Надіюсь на довгу службу. По акції, то просто *бомба*!
- Переваги:
- Чудова
- Янковец Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Дуже гарна сковорідка, яєчню смажить без олії взагалі, була попередня від іншого бренду, то якість порівняно з цією гірша, дуже задоволений цієї покупкою і можу рекомендувати всім
- Переваги:
- Дуже висока якість
- Лілія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Сподобалось користуватись. Наступна сковорідка буде такою ж
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Дуже сподобалась.
За більше ніж рік використання зовсім не зіпсувалась, як нова.- Переваги:
- Дуже якісна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Я ніколи не думав, що сковорідка може бути такою зручною і функціональною) Я вній смажу все підряд і так само все підряд можу протушкувати на одну-дві порції) Тепер я готую з ще більшим задоволенням, знаючи, що у мене є сковорідка, яка не підведе мене ніколи)
- Переваги:
- Тільки плюси)
- Недоліки:
- Не було кришки, купував окремо
- ПолинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Місяць користування, дуже подобається. Якісне антипригарне покриття, їжа не пригорає, легка в обслуговуванні - добре миється, зручна форма бортиків.
- Переваги:
- Все в ній подобається.
- Недоліки:
- Немає.
- Лидия Н***Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Понравилась сковорода, очень практичная в приготовлении, можно не только жарить, но идобавить немного воды, накрыть крышкой и протушить.
- Переваги:
- Практичная
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Для готування на відносно низькій температурі — саме воно.
- Переваги:
- Важка з доволі товстим дном
- Недоліки:
- Зеркальна поверхня забруднюється
Представник брендуДоброго дня, Олег.
Дякуємо за відгук та зворотний зв’язок.
Для того, щоб нержавіюча сталь сковороди зберігала гарний вигляд, рекомендуємо завжди обирати конфорку відповідного розміру і стежити за тим, щоб полум'я газової плити не підіймалося по боках сковороди.
Перед миттям необхідно дочекатися повного охолодження сковороди.
Очищення рекомендовано проводити у гарячій воді, використовуючи м’яку губку та гель для миття посуду без абразивних речовин. Після очищення необхідно протирати сковороду насухо.
Бажаємо приємного користування.
- Олег л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
не пригорает
- Переваги:
- отличная сковородка
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
У Tefal всегда лучшие сковородки, и эта в том числе. Купила по акции, уже несколько раз жарила на ней разное. Нужно мало масла, все скользит, ничего не пристает и не пригорает, жарится равномерно по всему дну, которое ровное и толстенкое, надежное, хватит надолго. Очень довольна покупкой, знаю другие сковороды - Vinzer, например, вот там все пристает и пригорает, а у Tefal специальное покрытие, вся пища катается как по льду на минимуме масла, класс! То, что бортики низкие - не мешает, если мешать пищу в сковороде двумя специальными лопатками, а не одной, тогда ничего вообще не высыпается при жарке. У нас раньше были сковородки и ковшики Tefal, пробовали других фирм, вернулись снова к Tefal, все остальное хуже и часто дороже.
- Переваги:
- Выглядит и жарит идеально, была хорошо упакована в фирменной коробке.
- Недоліки:
- Вообще нет.
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Гарна, маленька. Я задоволена.
- Переваги:
- Дуже якісна, важкенька, виконує свої функкції добре.
- Недоліки:
- Жодних.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
За такі гроші просто ідеальна сковорідка, головне правильну температуру підбирати на електроплиті
- Переваги:
- Чудове антипригарне покриття
- Недоліки:
- Довго стигне поверхня
Представник брендуДоброго дня, Максиме.
Щиро дякуємо за покупку та високу оцінку якості сковороди Tefal.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
Індикатор нагріву Thermo-Signal в центрі Вашої сковороди підкаже про досягнення оптимальної температури для початку приготування. Як тільки індикатор досягне температури 180 градусів (ідеальної для початку приготування), він набуває більш забарвленого кольору, малюнок стає менш помітним, в такому разі необхідно зменшити температуру нагріву до помірного температурного режиму додати трішки олії та починати приготування. Для приготування страви слабкої або середньої температури конфорки цілком достатньо.
Товсте антидеформаційне дно сковороди забезпечує рівномірне розсіювання тепла та дозволяє посуду довше його утримувати. Ця особливість є важливою перевагою, адже завдяки повільному охолодженню страви залишаються теплими довше, а смак і аромат краще розкриваються.
Це особливо зручно для страв, які потребують рівномірного та тривалого приготування. Високоякісна нержавіюча сталь 18/10 додає міцності й довговічності, тож сковорода служитиме Вам довгі роки.
Бажаємо приємного користування та смачних страв.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Мерседес у світі сковород
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Сковорода сподобалась. Зручна в обслуговуванні.
- Переваги:
- Сподобалась ціна зі знижкою
- Недоліки:
- Не знайшла
- Влад Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Все чудово, пательня виконує свої функції в повному обсязі
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Tefal як завжди на висоті. Можливо зможете порекомендувати миючий засіб для таких сковорідок.Буду дуже вдячна.
- Переваги:
- Нічого не пристає при приготуванні.Можна готувати з мінімальним використанням масла.
Представник брендуДоброго дня, Маргарито.
Дякуємо за покупку та високу оцінку якості посуду Tefal.
Для збереження антипригарних властивостей покриття ми рекомендуємо очищувати посуд вручну з використанням м’якої губки та рідкого мийного засобу для миття посуду без абразивних компонентів.
Сковороду з антипригарним покриттям не можна мити з використанням абразивного порошку або абразивної губки. Нейлонова губка ідеально підійде для очищення внутрішньої і зовнішньої поверхні сковороди.
Перш ніж очищувати сковороду, важливо дочекатися її повного охолодження після приготування страви.
Бажаємо приємного користування та смачних страв.
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Це краще всіх які в мене були само цього бренду
- Переваги:
- Нержавіюча наружня частина
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Супер сковородка рекомендую.
- Переваги:
- Удобная
- Владислава Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Настільки задоволена покупкой, що подарували батькам і приятельці. Гарне покриття, що дозволяє використовувати мінімум олії. Найкращі виходять панкейки
- Переваги:
- Гарне якісне покриття
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Сковородкой пользуюсь с удовольствием.
Приготовление любого блюда теперь приносит огромное удовольствие.- Переваги:
- Ничего не прилипает
- Недоліки:
- Жаль что продается без крышки
Представник брендуДоброго дня, Олено.
Дякуємо за покупку і зворотний зв’язок.
До комплекту постачання сковороди Tefal Comfort Max 26 см (G7260544) скляна кришка не входить. У разі потреби, сумісну кришку Tefal 26 см (28097612) можна замовити за наступним посиланням: посилання
Бажаємо приємного користування.- Александр Ш***
В описании написано "для інтенсивного приготування їжі", в таком случае крышка не нужна. Для томления есть другие сковороды с крышками. Желаю хорошего настроения! )))
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Чудова сковорода. Дуже задоволена її якістю та зовнішнім виглядом. Смажу з мінімальною кількістю олії та жирів, нічого не пригорає, просмажується все дуже добре. Достатньо великі бортики, приємна на дотик ручка. Мити її легко, не потрібно як зазвичай заливати водою, все відмивається одразу
- Переваги:
- Не великий розмір, хороше покриття, одні плюси
- Недоліки:
- Не дуже прикручена ручка
Представник брендуДоброго дня, Тамара.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Якщо ручка сковороди розхиталася, її можна злегка підкрутити.
Бажаємо приємного користування.
- ЛінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Смажити річкову рибку в клярі на такій сковороді одне задоволення, рибка виходить золотавою, легко ковзає по поверхні і так само легко перегортається на другу сторону. Після приготування чекаю поки повністю охолоне і вже тоді мию. Коли немає гарячої води, наливаю холодну і ставлю на плиту, щоб розігрілася і таким чином від жиру не лишається і сліду (побутову хімію стараюся не використовувати взагалі, я ЗА здорову екологію). Раджу!
- Переваги:
- Для смаження ідеальна
- Недоліки:
- Ще не знайшла
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30
Прийшла в оригінальний коробці від Tefal. Дуже гарно та надійно упакована. Без жодних подряпин. Ідеально нова, блискуча сковорідка.
Все сподобалося- Недоліки:
- Поки немає
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Как и заявлено, ничего не пригорает, температуру держит
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30
Сковородою задоволена. Велика,містка,з гарним покриттям. При купівлі ,враховуйте те ,що вона доволі важка.
- Леся Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Суперська сковорідка!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Сковорідка сподобалась.
- Переваги:
- Якісна та гарна
- Недоліки:
- Трохи важка
- Николай Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Гарна передача температури від полум'я на поверхню, дуже чутлива на регулювання полум'я.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Користуюсь інтенсивно майже рік - виглядає як нова. Навіть з термоспотом нічого не сталось. Добра якість. Сталь не має корозії від миття в посудомійній машині як у алюмінієвих аналогів.
- Переваги:
- Якість, сталь
- Недоліки:
- Немає кришки в комплекті, але розмір стандартний, підходять ті що були