Відгуки покупців про Мультикаструля Tefal Opti'Space 2.5л 5 в 1 (G7371795)
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Двічі поспіль замовляю цю мультикаструлю, оплачую, отримую з потертою поверхнею, повертаю та тепер чекаю кошти за обидві каструлі. Перша була замовлена та оплачена 12.08, отримана на Новій пошті без огляду 23.08, але відправлена в цей же день. І цього ж дня, 23.08, замовлена та знову оплачена нова мультикаструля, але знову прийшла подерта. Відмовилась від отримання. При спілкуванні з продавцем, Rozetka, з'ясувалось, що перша каструля, яка отримана ними відповідно до даних Нової пошти 26.08, фактично ще не отримана (не знаю, як таке буває) і буде оглядатись експертами 14 днів. Тож, як я розумію, найближчим часом я не побачу ні коштів, ні нормальної каструлі.
- Переваги:
- Чудова якість. Користуюсь більше року, жодних нарікань. Каструля постійного використання.
- Недоліки:
- Не можу таку ж придбати доньці.
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо за покупку та звернення.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Для отримання актуальної інформації про статус повернення та строки зарахування коштів рекомендуємо звернутися до «Чату з Rozetka» на головній сторінці сайту.
Сподіваємося, що питання буде оперативно вирішене та Ви якнайшвидше отримаєте своє замовлення.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Отлично.
Рекомендую к покупке.- Недоліки:
- Нет.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Заявлені 2,5 літра — не відповідають фактичному об’єму
Купив цю каструлю саме тому, що в характеристиках зазначений об’єм 2,5 л. Після отримання виявилося, що 2,5 літра в неї фізично не поміщається навіть при заповненні до самого краю. Реальний повний об’єм — близько 2 літрів.
Тобто мова навіть не про те, що 2,5 л — це повний об’єм, а корисний менший. Самої місткості 2,5 л тут немає.
Вважаю, що покупця вводять в оману неправильно вказаними характеристиками. Якби було чесно зазначено приблизно 2 л, я б розумів, який товар купую.
Крім того, ціна завищена як для каструлі такого фактичного об’єму. Складається враження, що цифра 2,5 л — просто маркетинг, який не відповідає реальному товару.- Переваги:
- Зручна
Представник брендуДоброго дня, Олеже.
Дякуємо за покупку та звернення.
На сайті зазначений загальний об’єм мультикаструлі — 2,5 л. Фактичний об’єм продуктів та рідини під час приготування буде меншим, оскільки посуд не рекомендується заповнювати до самого краю.
Якщо у Вас виникли сумніви щодо фактичного об’єму саме Вашої мультикаструлі, рекомендуємо звернутися до магазину для проведення експертизи посуду.
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже файна кастрюлька!!! Тепер одна із улюблених. І не мала і не велика, у неї дуже зручна форма і продумана конструкція. Як кажуть : Зроблена з розумом. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже зручна
- Недоліки:
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Гарна якісна кастрюлька
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Практична невелика каструля , оптимальна якість за такі гроші. Рекомендую
- Кліщ І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Сама каструля мені подобається, хорошої якості, два тижні нею користуюсь кожного дня- мінусів немає, а от кришка- болт постійно відкручується, вже кілька раз виловлювала з супа
- Недоліки:
- В кришці болт бракований або різьба
Представник брендуДоброго дня, Іванна.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Зазвичай усі фіксуючі елементи посуду та аксесуарів бренду Tefal тримаються надійно та розраховані на багаторічне використання.
Оскільки віддалено неможливо оцінити причину виникнення описаної ситуації, Вам необхідно звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка, для проведення експертизи.
- Лілія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Це справжня знахідка для кухні! Одна мультикаструля замінює відразу кілька видів посуду, що дуже економить місце. Готує рівномірно, покриття якісне, нічого не пригорає. Виглядає стильно та сучасно. Дуже задоволена покупкою!
- Переваги:
- Компактність, багатофункціональність, якісне покриття.
- Недоліки:
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Супер!
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже зручна, саме те, чого не вистачало. Компактна, але вмістка.
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Компактна та зручна у використанні. Переваги - багато функціональна. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактна, зручна у використанні
- СВІТЛАНАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Чудова кастрюля.
- Переваги:
- Гарна, доповнює інтер'єр, варила, тушила, обжарювала в ній-нічого не липне, миється губкою легко, брала і для подруги-вона теж задоволена.
- Недоліки:
- Немає.
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Естетичне задоволення, функціональне. Дякую
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже універсальна і крута штука, просто отримуєш естетичне задоволення під час використання
- Переваги:
- Комфорт, зручність, універсальність
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Очень класная кастрюля, выручает на кухне всегда. Тушить прекрасно. Спасибо продавцу! Только положительные эмоции!
- Михаил А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже зручна, компактна мюлтикаструля. На ній можна варити, тушкувати, смажити та готувати різні страви без лишнього посуду.
- Переваги:
- Дуже классна кастрюлька
- Недоліки:
- нема
Дякую за чудовий товар! Посудом дуже задоволена. Все якісне, гарно запаковане та повністю відповідає опису. Рекомендую продавця і бажаю багато вдячних покупців!
- Переваги:
- Якісний посуд
- Недоліки:
- Не має
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Улюблена кастрюля
- Недоліки:
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже зручна кастрюля для варки компоту. Не зрозуміло тільки навіщо нержавійку покриттям вкривати
- Переваги:
- дуже зручна
- Віктор О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Каструлька сподобалась - і мені, і моїй 86-літньої мамі, для якої вона і замовлялась: компактна, зручна, симпатична, дійсно багатофункціональна, з оригінальною кришкою, що економить місце в холодильнику по висоті, і якісним капсюльованим дном, що достатньо рівномірно розподіляє тепло. Єдине - трохи важкувата як для літньої людини і хвата під одну руку, вага каструлі 1053г(без кришки 727г), зате видно, що зроблена не з фольги. )
Раніше писали про неякісне антипригарне покриття, до якого у когось липне іжа - перевірив підсмажуванням на сильному вогні, тушкуванням і класичним манка-тестом - ніяких проблем, результати на фото.
Також перевірив термодатчик - він більш-менш зливаєтся в один колір при температурі близько 180° і далі до 220° вже не змінюєтся (ще вище не нагрівав, бо то вже забагато для тефлону), так що будьте обережні щоб не перегріти тефлон, датчик цього не покаже. Крім того, не кожен бачить різницю між "холодним" і "гарячим" датчиком, зміни в кольорі замалі, але то вади технології Thermo-spot, а не виконання каструльки... а мамцю вже давно привчив користуватися для тефлону пірометром, так що не проблема, тому й не знижую оцінку. )- Переваги:
- Як не дивно, але дуже зручне і якісне втілення підходу "все в одному"
- Недоліки:
- Не бачу користі в тефалевському Thermo-spot, хоча і не заважає
Представник брендуДоброго дня, Віктор.
Дякуємо, що обрали саме посуд бренду Tefal.
Мультикаструля Tefal Opti'Space 2.5 л 5 в 1 (G7371795) має антипригарне покриття Titanium Non-Stick x2 Longer, яке не містить тефлон (ПФОК).
Teflon є зареєстрованою торговою маркою великої хімічної компанії Chemours.
Антипригарне покриття Tefal виготовляється з політетрафторетилену (ПТФЕ). Цей матеріал визнаний державними органами охорони здоров'я Європи й США та є абсолютно безпечним для здоров'я.
Індикатор нагріву Thermo-Signal при досягненні температури близько 180°C набуває більш забарвленого кольору, а сам малюнок стає менш помітним, що сигналізує про готовність посуду до початку приготування. Після цього виробник рекомендує зменшити температуру конфорки до помірного режиму та розпочинати процес приготування. Також не рекомендовано нагрівати або залишати порожній посуд на увімкненій конфорці протягом тривалого часу, оскільки це може негативно вплинути на властивості антипригарного покриття та викривлення металу.
Якщо у Вас виникають питання щодо користування мультикаструлею, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті бренду. Наші колеги в онлайн-режимі з радістю Вас проконсультують.- Віктор О***
Щиро дякую представникові бренду за відгук і залученність, але залиште мене будь ласка без всієї цієї маркетологічної туфти, а то іншим разом точно оберу іншого виробника.
Загальновідомо, що Teflon - торгова назва політетрафторетилену від компанії DuPont, яка й винайшла цю сполуку ще в 1938р. і довгий час була лідером в ії виробництві, тому тефлон с тих пір вже давно став неофіційною і загальнозастосовною(common noun) назвою сполуки (навіть з додаванням титану) в текстах, де не застосовується захист власника TM.
Навіть ШІ від Гугла знає, що і політетрафторетилен, і тефлон, і навіть вкрадений срср "фторопласт-4" - одна й та сама сполука.
Представник брендуДоброго дня, Вікторе.
Дякуємо за Ваш коментар.
ПТФЕ, або політетрафторетилен, — це фторполімер, який широко використовується в антипригарних покриттях. Його структура забезпечує високу хімічну та термічну стійкість, а також виняткові властивості ковзання, завдяки чому цей матеріал є одним із найкращих для виробів, що контактують із харчовими продуктами. Крім посуду, ПТФЕ також широко застосовується в медицині, зокрема для покриття кардіостимуляторів, імплантатів і штучних суглобів.
Для покриттів Tefal ПТФЕ є лише основою, на базі якої ми створюємо власні багатокомпонентні антипригарні покриття, додаючи спеціальні складники для підвищення їх довговічності та стійкості до зношування. Усі покриття виготовляються на нашому підприємстві у Франції та проходять суворий контроль якості.
У межах політики «Здоров'я і навколишнє середовище» Tefal гарантує, що антипригарні покриття не містять ПФОК, свинцю та кадмію, є безпечними для контакту з харчовими продуктами та відповідають не лише чинним нормативним вимогам, а й внутрішнім стандартам компанії, які є ще більш суворими. Саме тому користувачі обирають посуд Tefal, коли важливі не лише комфорт приготування, а й довговічність та підтверджена безпечність матеріалів.
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
В процесі користування з'ясувалося що кастюля зручна, якісна. Кришка функціональна - пласка, складається і можна щось поставити зверху.
- Переваги:
- Все подобається
- Недоліки:
- Не знайдено
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дана мультикаструля стала для нас справжньою помічницею на кухні, адже на ній можна варити, тушкувати, смажити та готувати різні страви без лишнього посуду. Це значно економить час, місце на кухні та кількість посуду після приготування. Титанове антипригарне покриття справді працює, і її легко мити навіть після жирних страв. Однозначно рекомендуємо до покупки.
- Недоліки:
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Вона неймовірна! Універсальна і до біса красива. Те, що треба на кухні на кожен день. Той самий "горщик вари, горщик не вари". Дуже її хотіла, ван лав.
- Переваги:
- Універсальна
- Недоліки:
- Відсутні, хоча я люблю зйомні ручки на посуді
Получила кастрюльку, очень прикольная . Еще не пробовала в ней готовить, ноя думаю что все будет хорошо.
Спасибо за быструю доставку.- Переваги:
- Приятная вещь за хорошую цену.
- Недоліки:
- Пока нет
- Василь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже зручно приготувати їжу.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже чудова каструля! Компактні розміри, широкий спектр застосування, і варити і жарити. Якість як завжди на висоті.
- Переваги:
- Розмір, внутрішнє покриття, кришка в комплекті.
- Недоліки:
- Лариса А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Каструля ківш, я би так назвала. Реально класна,я замовила ,щоб зробити подарунок подрузі,а залишила собі.
- Переваги:
- Не займає багато місця в холодильнику.
- Недоліки:
- Жаннета С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже сподобалась.
- Переваги:
- Функціональна, гарно виглядає
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Погребіцький І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Tefal, зручно тримати, антипрегарне покриття. Для мене 3 в 1, жарить - парить і варить. Складна ручка кришки - поміщуєтся на полицю холодільніка.
- Переваги:
- Tefal, зручна ручка, антипрегарне покриття. Складна ручка кришки.
- Недоліки:
- Немає.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Ця красуня просто чудо
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Чудова каструля. Зручна ручка.
- Переваги:
- Якість. Об'єм. Зручна ручка
- Недоліки:
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже класна мультикаструля. Користуюся із задоволенням, для щоденного приготування підходить добре. Об’єм зручний, сама каструля виглядає якісно, кришка добре сідає, ручки комфортні. Єдине спостереження - вода в ній закипає трохи довше, ніж у звичайній каструлі, але для мене це не критично. Загалом покупкою задоволен, товар відповідає очікуванням. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісна та зручна мультикаструля. Гарний об’єм 2,5 л для щоденного використання. Кришка щільно прилягає, ручки зручні. Виглядає акуратно та надійно.
- Недоліки:
- Вода закипає трохи довше, ніж у звичайній каструлі.
Представник брендуДоброго дня, Сергій.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Мультикаструля Tefal Opti'Space 2.5л 5 в 1 (G7371795) має товсте дно, яке забезпечує рівномірний розподіл і тривале утримання тепла, що сприяє більш якісному приготуванню страв. Саме тому вода може закипати дещо довше порівняно зі звичайними каструлями.
Бажаємо приємного користування та приготування смачних страв.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Не погано. Навіть дуже не погано. Можна готувати без олії, страви виходять смачні.
- Переваги:
- Швидко нагрівається. Можна готувати без жирів.
- Недоліки:
- Непомітив.
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже задоволена придбанням, чудова мультикаструля, легко і смачно готувати!
- Переваги:
- Багато функцій, зручність, ергономічність, якість матеріалу
- Недоліки:
- Не виявила
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5
Дуже якісна, компактна та зручна. Пробувала варити, тушити і смажити, не пригорає. Особливо зручна ручка, бо економить місце в шафці
- Переваги:
- Компактність, якісне покриття