Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Подрібнювач TEFAL 5 SECONDS 500 мл (K1330404)

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Валентина П***

Зручно, коли немає світла

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Шикарная при всей своей простоте вещь для каждого дома. Замечательное устройство-помощник на кухне, когда в любую минуту могут отключить электроэнергию или не хочется резать ножом. Мне очень понравилось устройство. Надеюсь, что прослужит долго. Рекомендую к приобретению!

• Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Агрегат отримав, через півгодини змусив довести свою працездатність, отримав задоволення. Зручно, швидко, легко, дякуючи продавцю і виробнику.
    Рекомендую.

Переваги:
    Зручність, швидкість, легкість у використанні
    Недоліки:
    Не шукав
  • Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Я в захваті від цього пристрою. Тепер він мій маленький помічник. В мене є в м'ясорубці від bosh насадки для терки, тому я вже давно не користуюсь звичайною теркою, але коли вимикали світло, для мене була катастрофа. З цим гаджетом питання вирішене))

Переваги:
    Якість, не потребує електричества, легкість у використанні
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Дякую! Тепер швидко подрібнюю все що мені потрібно,якість супер.

• Ірина Є***

Корисна річ

Переваги:
    Гарна якість
  • Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Супер! Купила тільки завдяки відгукам і очікування виправдалися!

Переваги:
    Легко користуватись, не потребує електроенергії, дуже гострі ножі, гарна якість пластику, не ковзає
  • Лілія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Дуже подобається, вже давно в користуванні. Треба обережно мити ножі, гострі леза.

Переваги:
    Невеликий, при відключення світла виручав. І зараз добре подрібнює овочі. Облегчення для руки
    Недоліки:
    Не має
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Пользуюсь 2 месяца, упрощает жизнь)
    Блендер даже не достаю теперь.

• Павло Б***

Задоволення на всі 100%

Переваги:
    Зручно використовувати, легко мити
    Недоліки:
    Не має
  • Яніна

Супер, зручний.
    Супер перебиває овочі, фрукти, горіхи.

Переваги:
    Якісний
  • Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Гарно подрібнює. Прикольна штука.

• Світлана Б***

Зручний помічник

• Лариса к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Чудовий помічник на кухні. Теркою бувало пораниш руки,а з подрібнювачем безпечно.

Переваги:
    Безпечність,швидкість в користуванні,компактність.
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Зручний інструмент для подрібнення овочів,фруктів і горіхів

Переваги:
    Не ковзає по столі і гострі леза
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Класна штука для тих хто любить терти овочі і фрукти,єдине що багато за один раз не помелеш бо важко тягнути мотузку,але швидко шинкує

• Михайло В***

Простий у використанні

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Прекрасне доповнення на кухні, леза дуже гострі, ріже чудово

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Чесно кажучи я вражена, спочатку глянула коли отримала десь трохи засумнівалася як така кнопа на шнурку буде щось подрібнювать. Ви знаєте прийшла додому і одразу цибульку , часник , картоплю на деруни ну і звичайно для малечі блендерувати пюре особливо, коли не має світла- це супер річ!!! Це маленький-великий помічник на кухні. Дякую Tefal вкотре не підвели

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Гарно сплавляться з вареними овочами , цибулею та морквою

Переваги:
    Реально працює
    Недоліки:
    не помітила
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Купила, бо довелося залишити всю попередню кухонну техніку. З овочами справляється чудово — ріже швидко й рівномірно. А от із м’ясом не все так просто: хіба що куряче філе без жодних шкірок, та й те потрібно попередньо нарізати дуже дрібно. Для більш твердого або волокнистого м’яса не підходить.

Переваги:
    не дорогий, зручний
    Недоліки:
    треба пристосуватися
  • Едуард К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Якість чудова, треба звикнути. Переробляє небагато

Переваги:
    Чудова, якісна річ
    Недоліки:
    Трохи незвично
  • Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Дуже зручна річ, пришвидшує час готування

Переваги:
    Гарно подрібнює овочі/м'ясо/горіхи
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Вже пройшов рік з моменту купівлі. Подрібнювач якісний, леза дуже гострі( уважно коли миєте). Мити легко. Єдине щоб вдосконалила- це резинку на дні протиковзану. Вона зроблена з такого матеріалу, якій плісняє при попаданні вологи або, якщо не висушити цю прокладку і проріз, куди вкладається. Звичайно це не критично, бо контакту з подрібнюваними продуктами не має. Але для вдосконалення виробу поважаємої фірми-лідера Tefal думаю це варто знати і за бажання/можливості змінити склад матеріалу. Бо є додатки до пластиків і резини, які вирішують проблему появи плісняви.

Переваги:
    Якісний виріб, функції подрібнення досконало виконує перевірила протягом року.
    Недоліки:
    Пліснява на прокладці, яка зовні проти ковзання. Але не критично з точки харчової безпеки, бо немає контакту з продуктами.
      Представник бренду

Доброго дня, Людмило.
      Дякуємо покупку та зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. З технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      Можемо запевнити Вас, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять міжнародну сертифікацію та відповідають високим стандартам якості. Водночас ми завжди прислуховуємось до кожного користувача, адже це допомагає вдосконалювати нашу продукцію й робити користування нею ще зручнішим.
      Ми обов’язково врахуємо Ваші побажання при розробці наступних моделей.
      Щоб уникнути появи плісняви під час користування, рекомендуємо після миття ретельно висушувати гумову накладку та місце її встановлення, а також періодично протирати ці частини сухою тканиною. Це дозволить зберегти виріб у відмінному стані надовго.
      Ми щиро цінуємо Вашу довіру до бренду Tefal і бажаємо приємного користування.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Очень классный! Даже не верилось, что он будет справляться со своими функциями на 100%. Очень лёгок в использовании, измельчает за считанные секунды. Я измельчала лук и морковь на зажарку, быстро и качественно и не надо стоять и резать вручную или тереть на терке мучаться.

• Виктория Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Один з найкращих помічників на кухні! Дякую за ідею виробнику, дякую продавцю, дякую Розетка за швидку покупку! Дуже задоволена)

Переваги:
    Простий та ефективний у використанні
  • Музыка И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Прикольна штучка, яка виконує свої функції на всі сто

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Я купила этот измельчитель с одной целью - для лука. Иногда надо добавить в фарш или натёртый картофель для дерунов. Пока натрешь его на тёрке будешь весь в слезах и соплях. Мои ожидания оправдались, очень удобная вещь для этой функции, что-то другое измельчать я пока не пробовала.

Переваги:
    Удобно использовать, легко мыть.
    Недоліки:
    Пока не обнаружила.
  • Аліна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Гарний подрібнювач, взяла для подрібнення горіхів, бо подрібнюють горіхи не так дрібно як електричний.

• Назимова И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Другие измельчители стопорились из-за твердых овощей, этот работает без проблем! Очень рекомендую!

Переваги:
    Отлично перемалывает и без усилий благодаря поворотным ножам! Продуманная конструкция!
    Недоліки:
    Цена
  • Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Добротний ручний подрібнювач. Добре виконує свої функції.

Переваги:
    Кришка фіксується. Нековзке дно. Товстий пластик. Ергономічна форма.
    Недоліки:
    Покищо немає
  • Галина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Для мене перевагою є те,що можна маленьку кількість наприклад (цибулину на зажарку подрібнити) без сліз,без шнурів,швидко.Дуже задоволена.

Переваги:
    Компактна,гострі ножі,без шнурів.
  • Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Очень удобный ,хорошо для лука,моркови,удобно делать салаты,или овощи для за жарки.

Переваги:
    Як1сть
    Недоліки:
    Немае
  • Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Мені подарували, а я подарувала подрузі)

Переваги:
    Легко, швидко зручно
  • Валентина

сомневалась, но удобная вещь

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Не побачила, щоб хтось написав про цю проблему і ось думаю, може це тільки у мене? Ніж ніяк не фіксується і коли перевертаєш, щоб висипати, він тупо випадає. Зараз я про це знаю, але пару раз чуть не порізалася. Зазвичай в бледерах він фіксується і треба прекласти силу, щоб його зняти, а тут сам випадає, це дуже небеспечно

Переваги:
    добре подрібнює
    Недоліки:
    випадає ніж
      Представник бренду

Доброго дня, Ольго.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
      Дійсно ніж у чаші ніяк не фіксується, просто встановлюється, перед тим як висипати подрібнені продукти його потрібно вийняти, дотримуючись правил техніки безпеки.
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі можливості цього подрібнювача, а результат подрібнення завжди буде відмінним.

• Олена К***

Не фіксується - а навіщо ? Відкрили кришку, витягли ножі, висипали вміст.