Топи продажів

Відгуки покупців про Сковорода гриль Tefal Unlimited 26 см (E2294074)

Оцінка користувачів 4.41/5
на основі 44 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  Позитивних ~70%, нейтральних ~15%, негативних ~15%.
    За результатами аналізу 34 відгуків, більшість покупців позитивно відзначають функціональність і смакові якості страв, які можна приготувати на сковорідці-гриль Tefal E2294074. Відзначаються такі переваги як зручність у використанні, гарний вигляд готових страв, легкість очищення та рівномірний нагрів. Багато хто задоволений дизайном і універсальністю у застосуванні для різних видів їжі. Основною проблемою, що часто згадується, є нестійкість антипригарного покриття, яке у частини користувачів швидко сходить навіть при дбайливому користуванні — це викликає розчарування і ставить під сумнів довговічність виробу. Декілька покупців незадоволені запахом, виробництвом у Китаї чи невідповідністю для індукції, але таких відгуків значно менше, ніж позитивних.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наташа К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Одне з головних переваг сковороди-гриль Тефаль - її надійність і довговічність. Я користуюся нею протягом тривалого часу, і вона все ще виглядає і працює, як нова. Застосування дуже якісного антипригарного покриття дозволяє легко очищувати сковороду після використання, що робить процес приготування ще більш комфортним.

• Аріна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Використовую цю сковорідку для приготування овочів на грилі та стейків,виходить смачно і без зайвої олії.Поверхня добре тримає тепло тож стейки вдаються з гарною рум’яною скоринкою,а всередині залишаються соковитими.Очищається без проблем,навіть після приготування м’яса.

Переваги:
    Смак та користь
    Недоліки:
    Не помітила
  • Наташа З***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Очень рада, что приобрела именно эту сковороду. Нагревается быстро и равномерно. Моется легко несмотря на ребристую поверхность. Не пригорает и очень качественная. Стейки получаются на ней просто бомбические.

• Данило Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Доволі важка, як і має бути сковорідка, відчувається що зроблено якісно, гарно прогрівається і готує все рівномірно.

• Білоус В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Гарна сковорідка, готуємо доволі часто, майже без олії, сік та жир з продуктів стікає під продукти, тому вони добре прожарюються, а не тушкуються.

Переваги:
    Смачно готуємо
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Захотілось готувати на грилю, і ця сковорідка добре з цим допомогла, нічого не підгорає, виходить смачно і з полосочками.

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Сковорідка гриль шикарна. Покриття якісне.Стейки виходять на УРА.

Переваги:
    Якість покриття
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Сковорода гриль - це просто неймовірна знахідка для всіх любителів смачного і соковитого м'яса. Я завжди мріяв про ідеальний гриль у своїй кухні, і ця сковорода виконала всі мої очікування. Її спеціальне ребристе дно допомагає створити чудові грильовані смужки на м'ясі й додає той самий неперевершений аромат і смак, як у ресторані. Антипригарне покриття працює настільки добре, що м'ясо не пригорає і не прилипає до сковороди, а рівномірне розподілення тепла дозволяє досягти ідеального ступеня прожарювання. Тепер я можу насолоджуватися смаком літнього барбекю прямо у затишку своєї домівки.

• Юлия Д***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Давно дивилася на цю сковорідку і купила. Не пожаліла жодного разу. Нагрівається швидко та рівномірно. Миється легко не дивлячись на ребристу поверхню. Не пригорає і дуже якісна. Дуже смачно виходить рибка та овочі. Всім рекомендую!

Переваги:
    Естетика
    Недоліки:
    Не виявила
  • Діма Ж***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Ідеальна сковорідка з міцним покриттям, можна користуватися металевими предметами та смажити без масла, легко миється та нічого не пристає. Стейки, риба, овочі на ній виходять як в ресторані.
    Дуже подобається!

Переваги:
    Покриття, якість, підходить для індукції
  • Кирил П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Гаран пательня, але трошки б більші ребра на дні.

Переваги:
    зручна
    Недоліки:
    трошки б більші ребра на дні
  • Таня Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Спочатку думали придбати електричний гриль та чоловік запевнив що на сковороді-гриль м'ясо готуватиметься не гірше. Як же смачно все виходить, щоб ти туди не поклав, навіть сосиски посмажити можна до хрусткої скоринки.

• Женя Ш***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

В активной эксплуатации уже третий месяц, отзыв положительный. Хорошо прожаривается рыба, стейки, овощи… Детвора обожает форель на гриле, а мы с женой отдаем предпочтение стейкам. Антипригарное покрытие как новенькое, моем под краном.

• Катя Л***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Долго решалась покупать или нет. Но ни капельки не жалею. Стейки действительно получаются отменные. Особенно вкусная рыба. Рекомендую к покупке. Моется легко. По весу достаточно тяжелая

• Яна Д***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Купила сковороду гриль на подарок,друзьям. Приняли с восторгом и большой благодарностью. Очень приятно было прийти в гости спустя неделю и кушать пожаренный стейк на подаренной мною сковороде.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Покупкою задоволений. Хочу поділитися враженнями. Почну з того, що дизайн сковороди чудовий. Рівномірно нагрівається, вона швидко та ефективно смажить продукти з утворенням апетитного запаху та гарного зовнішнього вигляду. Риба отримує ніжно-рум'яний шар, м'ясо стає соковитим і ніжним, а овочі зберігають свою свіжість і хрусткість.

Переваги:
    задоволений
    Недоліки:
    ні
  • Людмила П***

все супер. дуже дякую

• Віталій К***

Відмінна якість

• Марук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Дуже задоволена сковорідкою-гриль! Використовую її для приготування курячих грудок, стейків, риби, овочів, гарячих бутербродів — усі страви виходять неймовірно смачними. Ребриста поверхня допомагає витопити зайвий жир, і на шматочках залишається гарний малюнок, ніби з мангала. До того ж, м’ясо не прилипає, а в процесі готування з’являється легкий димний смак. Після приготування мити сковорідку нескладно, що теж великий плюс.

Переваги:
    Чудово доповнила наш арсенал посуду
    Недоліки:
    Не вистачає щипців у комплекті
      Представник бренду

Доброго дня, Влада.
      Дякуємо за покупку та високу оцінку сковороди-гриль Tefal.
      Рекомендуємо розглянути наступні моделі щипців, які доповнять Вашу кулінарну колекцію та стануть ідеальними помічниками при приготуванні страв на сковороді-гриль:
      посилання
      посилання
      Бажаємо приємного користування.

• Євгенія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Користуюсь дуже давно сковородами від Тефаль, і для мене це якість, перевірена часом.
    Продукти виходять соковитими і апетитними, з красивими смужками. Ніхто не лишається байдужим, бо страва виглядає, як з ресторану. Ніколи нічого не підгорає, індикатор темнішає по мірі нагрівання поверхні.
    Мити теж легко. В мене є і млинцева сковорідка, і вок, і стандартного розміру. Інколи також купую їх на подарунок. Нарікань ніяких немає.

Переваги:
    Якість і все інше.
    Недоліки:
    Інколи хочеться накрити кришкою)
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Наша родина полюбляє овочі на грилі. Раніше потрібно було топити мангал, не зовсім зручно та довго. Вирішили придбати сковороду-гриль. Спробували. Овочі виходять смачними, апетитно виглядають. Це економить кучу часу. Відтепер на нашому столі частіше присутні такі смаколики. Вся родина в захваті.

Переваги:
    Швидко, зручно і корисно.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Гриль був моєю мрією. Я надзвичайно задоволена покупкою, вона виправдала всі мої надії. Стейки виходять суперові, масло зовсім не потрібне, все дуже легко миється, їжа не прилипає.

Переваги:
    Все готується дуже швидко
    Недоліки:
    Сподіваюсь що не буде
  • Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Саме такий має бути ідеальний гриль. Побачила в магазині, довго крутила в руці та наважилась купили. Коли приготувала перший раз зрозуміла за що такі гроші. Смак м'яса просто супер. Раджу до користування.

Переваги:
    Легка при користуванні
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Сковорода просто неймовірна знахідка для всіх любителів смачного і соковитого м'яса. Я завжди мріяв про ідеальний гриль на своїй кухні, і ця сковорода виконала всі мої очікування. Смажу не тільки м'ясо, але і різні овочі.

Переваги:
    Смугасте м'ясо
  • Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Купувала на подарунок, сьогодні отримала. Зручна сковорода. На вигляд якісна, важкенька. Сподіваюся прослужить сестрі довго.

• Олена Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Цією сковородою користуюся кілька місяців, доки все влаштовує. Вже стала незамінною на моїй кухні. На ній можна готувати все. Люблю рибні стейки - трохи замаринувати та кілька хвилин на кожній стороні просмажити. Виходять соковитими, апетитними без зайвого жиру, а смак просто неймовірний! Ще сковорода легко миється - це також великий плюс.

Переваги:
    Смачні та корисні страви
  • Алла Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Дякую за швидку доставку. Сковорода виглядає надійно, товсте дно. Швидко нагрівається, є спеціальний індикатор. Страви виходять красивими і апетитними.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Дуже сподобалась Сковорода; вона легка, що зручно у використанні особливо для жінки. Мʼясо виходить смачне.
    Мили в посудомийці - все ок

• Ольга Т***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Купила цю сковорідку, так як гриль ще не придбала. Смажила мʼясо та овочі - отримала супер-результат. Хрустка скоринка та омріяні полосочки. Проста в догляді. Рекомендую

Переваги:
    Легко мити, чудовий результат
    Недоліки:
    Не виявила
  • Любов С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Ця сковорода-гриль є справжньою знахідкою для всіх, хто, як і я, насолоджується просмажуванням м'яса. Її інноваційний дизайн та технологія дозволяють швидко та рівномірно нагрівати поверхню, що допомагає досягти ідеального запікання та аромату. Якщо ви шукаєте золотисто-рум'яний зовнішній шар та соковите м'ясо всередині, то ця сковорода зробить чудову роботу.

• Ян П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Я недавно придбав цю сковороду і просто задоволений результатами приготування на ній. Я люблю готувати різноманітні страви, зокрема рибу, м'ясо та овочі, і вона добре справляється зі своїм завданням.

Переваги:
    Добре справляється зі своїм завданням
  • Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Купили вже давненько, чомусь не користувалися. Зараз зацінили, бургери готувати дуже зручно. Спочатку обсмажую котлети, потім булочки, смакота.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Я вважаю, що вагомою перевагою цієї сковороди є її легке очищення. Завдяки покриттю, її легко вимити, навіть якщо ви використовували маринади чи соуси. Це дуже зручно і економить час після готування.

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Сковородой довольны. Ребра высокие, но слегка узковатые. Сделано все добротно, хотя надпись на донышке: "Произведено в Китае", а не во Франции. Единственное, что смутило: в центре сковороды рёбер нет, там размещен логотип с функцией сигнализации о нагреве. Я понимаю, что это фишка Тефаль, но все-таки конкретно для гриля можно было дизайнерски выдумать что-то иное. А то если очень большой стейк, то полоски будут везде, кроме середины.

Переваги:
    Свои функции выполняет
    Недоліки:
    Отсутствие рёбер посередине сковороды
      Представник бренду

Доброго дня, Євген.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до користувачів.
      Деякі серії сковорід бренду Tefal для оптимізації цінової політики мають розгалужений процес виробництва. Потужності виробництва знаходяться в різних країнах. На якість це ніяк не впливає.
      Країна реєстрації бренду Tefal - Франція.
      Країна виробник сковороди гриль Tefal Unlimited (E2294074) - Китай.
      Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання при розробці наступних серій сковорід гриль.
      Бажаємо приємного користування.

• Аліса Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Купувала на подарунок. Знаю, що подруга мріяла про таку сковороду, але сама собі її не купить. Замовлення доставили дуже швидко, дякую. Сковорода виглядає чудово, важкенька.

Переваги:
    Грильовані овочі та м'ясо цілий рік
    Недоліки:
    Не знімається ручка, а так можна було б помістити в духовку
  • Володимир Л***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 26

Сковорода для приготовки телятини та свинини хорошо підходе. Не пригорпає. Легко вимикається.

Переваги:
    Качество метала
    Недоліки:
    Невиявлено