Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Сковорода для млинців Tefal Chefclub 19 см + лопатка + фартух (E5140172)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Наталія Я***

Товар дуже хороший,якістьРекомендую іншим покупцям товар і магазин. 5

Переваги:
    Хороша якість товару.
    Недоліки:
    О
  • Наталія Я***

Дякую за товар,якість прсто суперТовар і продавця рекомендую 5

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав набір ради лопатки, думав буде якісна, а лопатка виявилася, як в інструкції написано ложка-намазка. Дарма переплатив тільки кошти за набір

Переваги:
    Якісна сковорідка
    Недоліки:
    Не точний опис, в комплекті не лопатка , а маленька ложка - намазка
      Представник бренду

Доброго дня, Сергій.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Розмір лопатки цілком відповідає розміру сковороди, і разом вони створюють ідеальний тандем.
      Бажаємо приємного користування.

• Марія
    Продавець: Rozetka

Класний набір, готую з задоволенням. Тепер маю фартух який гарний і приємний на дотик. Лопатка зручна і не дряпає сковороду. Сковорода в свою чергу дуже класна, має якісне покриття, її легко мити і вона швидко нагрівається, млинці смачні)

Переваги:
    Гарний набір, якість
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Виктория
    Продавець: Rozetka

Отличная блинница, как и все всковороды тефоль. Блины не прилипает, по цвету получаются очень красивыми.

Переваги:
    Качественное покрытие
  • Наташа З***
    Продавець: Rozetka

Купила набор для доченьки. Очень любим с ней готовить вместе. Сковорода отличная, размер удобный и покрытие хорошее, блинчики соскальзывают в тарелку. Довольны обе

Переваги:
    Сковорода отличная
  • Андрій М***
    Продавець: Rozetka

Якісна сковорідка.Млинці гарно просмажуються. Як подарунковий набір цікава ідея.

• Ілона К***
    Продавець: Rozetka

Млинці готую часто, це улюблений сніданок моєї дитини. Тому хороша сковорода для млинців - важливий атрибут.покупкою задоволена. Цікаво, яскраво, практично водночас

• Даша Д***
    Продавець: Rozetka

Хорошая сковородка, блинчики не большие и не маленькие. И главное не пристают. На своей старенькой сковородке сложно было жарить, постоянно смазывала маслом, что бы не прилипали

• Малаханова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Неймовірний набір:))В магазинах такого не бачила)))

• Тамара
    Продавець: Rozetka

Очень интересный набор на подарок ребенку. Мой сынок в восторге. Блинчики очень любим. Красивая подарочная упаковка, фартух, лопатка. Сковородка видно достаточно добротная. Очень рекомендую на подарок деткам. Блинчики небольшого размера и легко переворачивать на сковородке. Ребенок не огорчается, как на старой, что прилипает и рвется. Даже первый блин не комом.

• Наталья
    Продавець: Rozetka

Решила побаловать детей блинчиками, купила специальную сковородку. Дочка тут же принялась помогать, одела фартук и начала выливать тесто на сковороду. Процесс был веселым. Блинчики были съедены быстрее чем приготовлены

• Вика С***
    Продавець: Rozetka

Дочка фанат блинчиков, купила ей такой наборчик, но еще не показывала, радости будет. Спасибо за классную идею для детей!

• Настя Н***
    Продавець: Rozetka

Давно хотіла такий набір, не бачила ніде, щоб купити. Дуже дякую, моя дітвора часто млинці просить, а тепер ще й беруть участь у процесі, бо ж цікаво. Дуже доречі і фартушок, і лопатка. Правда два набори одразу брати довелося, щоб боротьби не було