Відгуки покупців про Сковорода Tefal Duetto 28 см (G7480645)
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дякую Розетці за гарний сервіс. Замовлення було доставлене швидше, ніж я очікувала. Пательня сподобалася, першою приготованою стравою були відбивні, просмажилися рівномірно, легко перевертати. По догляду взагалі респект.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Зручна під час готування, легко миється. Можна готувати навіть без олії, за рахунок покриття страва не підгорає.
- Оля Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Неймовірно якісна сковорідка. Покриття дуже стійке, гарно тримає тепло. Страви дуже ароматні виходять. Швидко нагрівається і дуже зручна ручка.
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Якість нормальна, смажити зручно. Олію додаю, бо мені без жиру взагалі не смачно.
- Недоліки:
- Нема кришки
- Ліза М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Треба ще більшого розміру взяти, цієї не завжди достатньо. Смажить добре, гріється швидко.
- Вікторія У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Придбала дану сковорідку. Випробувала, першим використанням задоволена. Їжа не пристає, не пригорає. М'ясо гарно зарум'янюється.
Можна смажити і без олії. До сковорідки підійшла кришка від попередньої пательні.
Залишається сподіватися, що буде служити довго(хотілося б)- Переваги:
- Ціна, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дуже не гарна зовні, прийшла ціла без пошкоджень. Досить важка, не люблю легкі сковорідки. Поки не використовували, думаю все буде ок.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Ок Ок Чудова
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Прослужила рік і покриттю прийшов кінець , при чому почала дуже сильно хитатись ручка
- Переваги:
- Відносно не дорого, глибока
- Недоліки:
- Ненадійне покриття та ручка
- Анастасия С***Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Не вернули деньги за заказ, который был возвращен им
- Переваги:
- Посылка была возвращена, деньги нет
- Іванна
посиланнядо чату напишіть
Представник брендуДоброго дня, Анастасія.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку. З технічних причин, не було можливості швидко відповісти Вам.
Дійсно шкода, що склалася така неприємна ситуація з Вашим замовленням.
Для розв'язання питання, щодо повернення коштів за товар, зверніться, будь ласка, до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".