Відгуки покупців про Ніж сантоку Tefal Ultimate 18 см (K1700674)
Є в наявності
- Никита О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж дуже гострий, ріже все що нам потрібно: овочі, мʼясо, сало, хліб.
Ручка зручна, спочатку думав, що металева буде не зручна, але все добре.
Читав, що ці ямки будуть допомагати тому, щоб до ножу нічого не прилітало, але на практиці коли ріжу, то все липне. Але не принципово.
За 2 місяці не затупився. - Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже три года пользуюсь
- Переваги:
- За свои деньги отличный нож
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж просто моя любов, може і дошку розрізати) При першому використанні порізалася, але не відчула того, лише коли побачила то зрозуміла. Поки користуємося як основним ножем 2 тижні, тупіше не став.
- Переваги:
- Повністю з нержавійки, дуже гострий
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний ніж. Шкодую що раніше не купив. Користуюсь рік. Довго залишався гострим. Трохи шліфувальними каменями точив, кілька місяців тому. Поки що цього достатньо.
- Антон І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал для работы (работаю поваром). Очень хороший, удобный. Впервые пользуюсь сантоку (хоть и не настоящим), но форма лезвия позволяет легко и без проблем поднимать нарезки с доски. А небольшая выпуклость по центру вдоль режущего конца - компенсирует пустое пространство между доской и ножом при резке.
И да, заточка очень хорошая, роллы разрезает как масло. Хотя я так и не понял, какой угол заточки. Производитель пишет, что 40°, но у меня есть сомнения на счёт этого.
Нож, очевидно, надёжен, так как представляет из себя кусок металла. Центр тяжести идеально на стыке лезвия и рукояти. Рукоять тоже бомба, кстати, хотя сильно скользит, если руки жирные.
По скидке - мечта, а не нож. Берите без раздумий. - Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож просто суперовый; непревзойденный дизайн, удобен в руке, отличная заточен.
- Аурэлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо режет. Не выскальзывает из рук. Не первый раз беру
- Аурэлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный нож
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж виготовлений з якісної нержавіючої сталі. Гострий і гарно ріже. Давно хотів , такий ніж. Відчуваю себе на кухні справжнім шеф-кухарем.
- Переваги:
- Зручна ручка
- Павел Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный нож.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ріже, а не рубає. Якісний ніж
- Переваги:
- Гострий, ріже, зручний
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Разломался на две части
- Переваги:
- Недоліки:
- Есть
Представник брендуДоброго дня, Юлія.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що сталася подібна неприємність та склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
На тривалість використання кухонного приладдя впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації.
Причиною перелому леза ножа (що на фото) могло бути механічне ушкодження, падіння тощо.
Якщо при експлуатації не було порушень, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж супер!
- Переваги:
- Гарний, зручний, гострий.
- Недоліки:
- Жодних.
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хочу оставити відгук про даний ніж чесно кажучи він вартує своїх коштів лезо дуже гарно ріже коли стукаєш по ньому звук, аж дзвенить порівнював з іншим ножом зовсім не то..!! лезо виготовлено з хорошого металу руко'ядка металева також і ніж дуже приємно тримати в руках і ріже він дуже класно тому хто хоче купити особисто,я рекомендую від себе не пожалкуєте,що купите Ніж... Канешно кожному своє,особисто висловив свою думку звичайно є кращі ножі,але на свою цінову категорію цей ніж топ додам фото як виглядає Ніж..
- Переваги:
- Дуже гострий ,лезо гарно заточене ,ріже дуже добре
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний ніж.
- Переваги:
- Легкий і гострий,для дому піде.
- Недоліки:
- Немає.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гострий, зручний у використанні
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний ніж
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ніж. Гострий та гарно "сидить" в руці.
- Валентина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж бомбезний! Дуже гострий, майже як професійний. Взявши його в руки, хочеться ним різати ще і ще. Дуже зручний. Рекомендую!
- Переваги:
- Гострий, зручний.
- Височанська Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товаром задоволена
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный нож
- Переваги:
- Осрота и удобная ручка
- Ніна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
СУПЕР!!! МОЯ МРІЯ!!! гострий, те що потрібно на кухні
- Переваги:
- Надійний, гострий, сам все робить!!!!!
- Недоліки:
- Ось цього немає.
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный нож. Режет как по маслу. Легкий, очень удобно сидит в руке. Советую всем
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всем доволен
- НаталіПродавець: Rozetka
Купила цей ніж просто гуляючи торговим центром. Принесла додому і була шокована його якістю
Тепер користуюсь лише ним: гострий, зручний, стильно виглядає.
Тепер планую докупити собі і всі інші з цієї лінійки.- Переваги:
- Гострий, зручна ручка і легко миється
- Недоліки:
- Не помітила