Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Ніж шеф-кухаря з чохлом Tefal Comfort 15 см (K2213144)

Оцінка користувачів 4.63/5
на основі 102 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    88 відгуків:  78% позитивних, 11% нейтральних, 11% негативних
    Ножі Tefal Comfort отримали переважно позитивні відгуки: покупці цінують гостроту, зручність у використанні, ергономіку ручки та загальний баланс ціни й якості. Серед сильних сторін відзначають легкість, акуратне нарізання різних продуктів і тривале збереження гостроти леза. Основним недоліком вказується помітна схильність до іржі після контакту з водою або після миття у посудомийній машині, а також для частини користувачів — необхідність частої заточки. Дизайн та комплектація (наприклад, наявність футляра) переважно отримують схвальні відгуки. Деякі покупці не задоволені різницею між товаром на фотографіях та отриманим ножем.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марк Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сьогодні забрав на розетці, хотів дружині подарунок маленький зробити. Зробив, вже порізаний палець, в перший день )) Що до самого ножа, то дуже добре лежить у руці, швидко звикаєш, але слід бути уважним, та не поспішати у нарізці. Лезо дуже гостре, звісно це не Самура, але за своі гроші дуже добротна річ. Дякую розетці, усіх з наступаючим Великоднем та Пасхою.
    Все буде Україна!

Переваги:
    Гострий, зручний, ціна
  • Александр В***

Хороший. Все пальцы порезаны

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зайшла якось на сайт за посиланням акційних пропозицій і натрапила на ножі, якраз на очі мені попався цей. А ну думаю спробую, ціна була дуже спокуслива та й пора було замінити старого, в якого через Бог зна скілька років служби почала кришитися плавтикова ручка. Замовлення отримала наступного ж дня, прийшов гарно запакованим. Вдома помила і на вечерю спробувала ним нарізати салат. Моїм радощам не було меж, помідори так легко я давно не нарізала, тільки торкнулася до оболонки лезом і процес пішов)))

Переваги:
    Ціна по акції, гострий
    Недоліки:
    Ще не помітила, то певно від щастя))
  • Ігнат Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав ніж СУТО під м'ясо. Вже перерубав з два десятки кілограм м'яса, інколи з кістками (очищення м'яся від бедра, наприклад). Нарікань нема, рубаємо далі.

Переваги:
    Чудовий ніж, є чохол-захист
    Недоліки:
    Поки нізнайшоу (я трохи шурупаю в китайську мову, не зважайте)
  • Кирило К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

ніж крутий, але є нюанс. у вас у картці цього товару на першій фотографії зображено ніж з вузьким лезом. я побачив фото, скоренько почитав відгуки і замовив. але мені прийшов ніж з широким лезом. повертати не хочу, бо упаковка вже розірвана, але це не той товар, який я хотів. цей ніж за широкий. на фото показую що маю на увазі. у мене до вас прохання - поставте на перше місце актуальне фото ножа, щоб більше ніхто не плютався)

Переваги:
    гарно рідк
    Недоліки:
    не те, що побачив на першому фото карточки товару
      Представник бренду

Доброго дня, Кирило.
      Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Ніж шеф-кухаря з чохлом Tefal Comfort 15 см (K2213144) повністю відповідає зображенню 7. Єдина відмінність полягає в тому, що на фото ніж показаний під іншим кутом, що створює враження різної товщини леза.
      Бажаємо приємного користування.

• Den
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний, гострий і зручний ножик. Навіть за наявності всіляких комбайнів і блендерів, тупий ніж на кухні здатний зробити процес готування просто нестерпним і звісно ж мова не про нього. Пластиковий футляр доречний для подорожей та всіляких пікніків на природі. Дизайн і розміри дуже вдалі.

• Мое М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь 8 місяців. Придбала зі знижкою. Якістю задоволена. Лезо дуже гостре, досі не точила.

Переваги:
    Не ковзка ручка. Індивідуальний чохол
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Лілія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже комфортний ніж, рада що обрала його. Він ідеально підходить для нарізки та шинковки будь яких продуктів. Має гостре широке лезо ідеального розміру і дуже зручний в руці. Усім рекомендую.

• Владислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ніж дуже добрий, кришити їм одне задоволення. Легкий, з вузьким лезом і при цьому міцний, не деформується. Добре тримається у руці.

• Николай В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нож достойный То что я искал Тонкий лёгкий с широким лезвием длиной 15см Но тут смотрите сами не для тяжёлой работы

Переваги:
    Острый хорошо сидит в руке чехол в комплекте
    Недоліки:
    По мне все Ок
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже подобається в користуванні, гарна ручка, гарна сталь. Рекомендую як якісний ніж не за всі гроші світу

• Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ніж гострий, в роботі зручний. Вибором задоволена. Рекомендую кожній господині.

• Антон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я думал, у меня острые ножи, я постоянно их подтачиваю точилкой fiskars. Но этот нож пока новый - просто бритва. Теперь мне его жалко и я его буду использовать в особых случаях)

Переваги:
    Очень удобный и острый пока новый
    Недоліки:
    Говорят, что ржавеет но я витираю его насухо
  • Дмитро Я***

Звичайний ніж

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний ніж. Гострий. Відчувається якість. Гарний баланс лезо/ручка. Для дому те шо треба. Тепер хочу такий же тільки поменше для дрібних кухонних робіт.

• Щепкіна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маю багато різних ножів на кухні, але цей на мій погляд найзручніший. Виготовлений з якісної сталі, служить мені вже майже пів року, дуже добре точиться і довго залишається гострим. В руці добре тримається і не вислизає якщо нарізаю вологими руками. Він справді полегшує мою щоденну роботу на кухні.

• Лілія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все ріжу тільки ним: сало (навіть заморожене), рибу, м'ясо, овочі, хлібобулочні вироби, сир, ковбасу і багато чого ще. Лезо гостре й по сьогодні. Покупкою задоволена як слон.

Переваги:
    Гострий
    Недоліки:
    Хотілося щоб трохи був дешевше
  • Назар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ніж дуже гострий. Повторюю ніж ДУУУЖЕ гострий!!! Будьте обережні.

• Вадим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відколи купив цього ножа він став моїм фаворитом. Свинину на шашлик порізав миттєво, навіть не довелося докладати силу, кожна жилка та хрящик йому під силу, не кажучи вже про овочі та фрукти. Однозначно раджу!

Переваги:
    Ріже все підряд
    Недоліки:
    Недоліків нема
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінний ніж! Чітко нарізає будь-який продукт. Працювати ним одне суцільне задоволення!

Переваги:
    Гострий та міцний
    Недоліки:
    Не помітила взагалі
  • Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший ніж ріже добротно .

• Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нож классный, очень удобная ручка. С чехлом оказывается очень удобно- и не затупится и не порежешься.

Переваги:
    Острый и удобная ручка
    Недоліки:
    Не нашла
  • Александр В***

Пальцы порезаны все

• Артём П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный нож, очень острый, удобно ложится в руку

Переваги:
    Острый, легкий
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нож острый как лезвие, отличная сталь и хорошее качество, рекомендую продавца!

Переваги:
    Качество
  • Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гострий, зручний, приємно різати.
    Потрібно бути особливо обережним щоб не порадитись.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорош нож! Сталь не гнется и похоже не бысро затупится. Но как для меня оказался излишне широкий. Дело привычки.

Переваги:
    Остр.
    Недоліки:
    Широк.
  • Світлана К***

Гострі,зручні

• Андрій К***

Супер ніж.
    Дуже гострий та зручний.

Переваги:
    гострий, зручна ергономіка, є чохол
    Недоліки:
    поки не знайшов
  • Сергій С***

Супер.

• Олег М***

Гострий, зручний

Переваги:
    Зручний
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший ніж за невисоку ціну

Переваги:
    Гострий
  • Паньчак В***

Гостренький рекомендую

• Наталія З***

Дуже задоволена.Легкий,зручний.
    Є ще один ніж Tefal -великий,з товстим лезом. В порівнянні-Comfort відповідає своїй назві.
    Користуюсь десь два тижні, ще не гострила.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Немає.
  • Яна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий ніж, користуюся майже рік
    Точити легко

Переваги:
    Якісний
  • Йосип С***

Гострий і зручний

Переваги:
    Зручний