- AI аналіз відгуків47 відгуків: 82% позитивних, 10% нейтральних, 8% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличной ножхорошего качества, заточка просто бомба, продавца рекомендую!
- Переваги:
- Качество, цена.
- Павло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гострий та зручний.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ніж. Два роки тому купила такий самий тільки з лезом 15см, і за цей час тільки добрі враження залишилися. Цей реально великий тесак.))
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстрая доставка, заказывала 10 штук, всё пришло в полном объёме, замечаний нет
- Переваги:
- Качественно, быстро
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож на вигляд гарний і в руці добре сидить, але головна функція нарізка та міць метала .
Тут все погано спроба перерізати рибний хребет чи курячий залишає вм'ятини на лезі...- Переваги:
- Файно виглядає
- Недоліки:
- Сталь погана
Представник брендуДоброго дня, Олександре.
Дякуємо за покупку і зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Лезо ножа Tefal Comfort виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі 4Cr15MoVN, що гарантує його гостроту протягом тривалого часу.
Ніж з нержавіючої сталі не призначений для різання кісток, заморожених продуктів або твердих предметів. Використання ножа не за призначенням може призвести до описаної ситуації. Неправильне заточування також може послабити край леза. Якщо знімається занадто багато матеріалу або кут заточування занадто крутий, край стає більш крихким і схильним до пошкоджень. Для довготривалого та якісного використання також дотримуйтеся, будь ласка, наступних рекомендацій:
1) уникайте використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
2) не мийте ножі гарячою водою;
3) не зберігайте ніж разом з іншим посудом.
У разі, якщо вищезазначені рекомендації були дотримані, пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка для проведення експертизи.
- Андрей Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить непоганий ніж поки не пожав іржавіти!
- Переваги:
- Дуже гострий
- Недоліки:
- Досить важкий, почав іржавіти на 3 день
Представник брендуДоброго дня, Андрію.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Ніж шеф-кухаря Tefal Comfort (K2213244) виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.
Описані Вами плями іржі можуть виникати при використанні води, яка містить певну кількість солей, різних домішок і дрібних частинок (частинки іржі), що і впливає на загальну картину нальоту.
Спробуйте, будь ласка, почистити ніж в домашніх умовах.
Закип'ятіть 0,5 л води, додайте 25 г лимонної кислоти та залиште ніж у цьому розчині на 15 хвилин, після чого ретельно обполосніть його під проточною водою та витріть насухо.
Якщо плями залишаться, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, у якому здійснювалася покупка.
- Колесник Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож отличный очень острый особенно пятка
- Переваги:
- Острота лёгкий
- Виктор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шеф обалденный!
В работе очень удобны вроде всю жизнь работал с ним. (это не первый шеф которым я работаю)
Спасибо всем кто имеет отношение к появлению Шефа у меня!- Переваги:
- Цена, Качество! Удобство!
- Недоліки:
- Не выявил.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж супер.
Зручний, гострий, якісний.
Вдала покупка.
Чохол теж буде в нагоді, тому що лезо доволі велике.- Недоліки:
- Не виявлено.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер гострий
Лезо гігантське, не очікував - ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маю вже три таких ножі різного розміру, не можу натішитися. Жодної ржавчини за місяці користування не було, мабуть тому що завжди витираю їх ідеально насухо.
Гострота первинна втрачається відносно швидко, але мені здається тримається вона достатньо, щоб сказати що заточка таки якісна. Хоча для більшості моєї кулінарної рутини і поточної гостроти вистачає, і вона все ще краща ніж у всіх інших ножів якими користувався.- Переваги:
- Дуже гострий, дуже зручний, має індивідуальний чохол.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж має зручну ручку і ідеальний розмір, ним зручно нарізати і шинкувати будь-які продукти. Сталь якісна і доволі довго залишається гострою, легко підточується. Дуже ним задоволені))
- Переваги:
- Зручно різати, є чохол для транспортування
- Недоліки:
- Треба підточувати
- Валя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж супер дуже гострий
- Переваги:
- Гострий
- Недоліки:
- Ще не знаю
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ніж за таку ціну. Сам маю і двом товаришам порадив вже, всі задоволені)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний, гостра заточка з заводу.
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вартість/гатунок
- Переваги:
- Вартість/гатунок
- Недоліки:
- Невиявив
- Ася Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую Розетці за гарну роботу і оперативність!
- Переваги:
- Крутий ніж! Тепер --мій улюблений! Гострий, великий і зручний!!!
- Недоліки:
- Користуємося декілька днів, пізніше напишу.
- Ярослава Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гострий ніж і зручний за рахунок чохла. З легкістю можна брати з собою у дорогу. Також хочу відмітити швидку доставку. Дякую за якісний товар та оперативність.
- Переваги:
- Зручний у руці
- Орест Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж досить гострий і гарно ріжить. Покриття гарної якості. Зручний у руці. Дуже люблю Tefal і завжди раджу його всім своїм друзям та рідним.
- Переваги:
- Легкий у догляді
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ножик супер!
- Переваги:
- Гострий, зручний, гарний.
- Недоліки:
- Жодних.
- Ms.whiteВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Техніка безпеки не передбачена у виробника, край леза біля рукоятки дуже гострий, порізали всі руки за перші 10 хвилин роботи з ножем.. вдома багато ножів відомих виробників і на кожному цей край безпечний, не заточений, а тут щось пішло не так
- Переваги:
- Дуже гострий
- Недоліки:
- Не зроблений безпечний край леза біля рукоятки, треба контролювати кожен рух бо пальці і руки порізані
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти на Ваше питання.
Ми пропонуємо Вам звернутися до магазину, де було придбано ніж, для проведення експертизи, оскільки описана Вами ситуація не характерна для ножів бренду Tefal.
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ніж дуже гострий
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Попользовался этим ножом несколько месяцев... Плохой нож. Нож из упаковки очень острый, реально как бритва. Но, этот нож быстро тупится даже при низкой интенсивности использования. На деревянной поверхности резка фруктов-овощей для готовки 1-2 раза в день и через месяц он уже тупой. Также, неудобная конфигурация ножа - он шире чем обычные ножи и острая пятка. Быстро резать им неубно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Есть
Представник брендуДоброго дня, Павло.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
У кожного користувача різні вимоги до якості нарізання ножем та різний підхід до зручності його експлуатації, проте, Ваша думка важлива для нас.
Можливо, деяка незручність використання пов'язана з моментом звички до попереднього ножа та надалі користування буде комфортним.
Як правило, для опанування технікою використання новим кухонним приладдям потрібен певний час.
Лезо ножа шеф-кухаря Tefal Comfort (K2213244) виготовлене з високоякісної німецької нержавіючої сталі, що гарантує його гостроту протягом тривалого часу.
Для довготривалого та якісного використання дотримуйтеся, будь ласка, наступних рекомендацій:
- варто уникати використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
- не мийте ножі гарячою водою;
- не зберігайте ніж разом з іншим посудом.
Сподіваємося, що надалі Ви гідно оціните всі переваги цього ножа, а користування буде максимально зручним.
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну это просто бритва, а не нож. Качество отличное, заводская заточка супер, ручка удобная. Ничего не болтается, все сделано качество.
- Переваги:
- Острый, большой, красивый, есть чехол, цена приятная.
- Недоліки:
- Их нет
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож супер!
- Переваги:
- Большой, острый как лезвие, в руке лежит отлично
- Недоліки:
- Их нет
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю о чём я думал когда покупал 20 сантиметровый нож, наверное берут верх инстинкы "А у меня больше". Картошку не почистишь им, конечно, но со всем остальным справляется на отлично. Рекомендую сразу же к нему покупать мусат. За 2 недели заточка немного села и с мясом не справляется как прежде, нужно править
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гострий
- Кущенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний ніж, дуже гострий, за 2 тижні не затупився, різати зручно
- Переваги:
- Якісна сталь
- Недоліки:
- Не відбалансований
- Крамной С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший нож. Но для покупателей напишу. Нож формой и размером как на третьей картинке. 1 и 2 не соответствует
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож хорошо режет ,но начали появляться пятна ржавчины,поэтому не советую этот нож
- Переваги:
- Острый
- Недоліки:
- Ржавеет
Представник брендуДоброго дня, Інна.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Спробуйте, будь ласка, почистити ніж в домашніх умовах.
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарний ніж
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
хороший ніж
- Переваги:
- гострий. зручний
- Игорь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь таким ножом больше месяца. Сказать доволен - это ничего не сказать! Нож отличный, только не забывать мусатить и он режет отлично. Ручка не замечается, настолько удобная!! Большое спасибо!!
- Переваги:
- отличный нож
- Недоліки:
- нет таких
- Иван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный нож. Большой. Мне не привычно работать с такими размерами. Нужно прятать от детей, т.к. очень легко можно порезаться.
- Переваги:
- Острый
- Недоліки:
- большой. Нужно привыкать.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже приємно здивований:
1. Ніж дужи гарно лягає у руку
2. Дуже гарно відчувається у руці, тобто він за вагою не важкий, але ти дуже гарно відчуваєш, що тримаеш ніж а не дітячу іграшку.
3. За балансом є невеличкий скіс у сторону леза, але це не заважає.
4. Гострий, але саме так, як і інші ножі навіть за 50 грн.
5. Про те як тримае заточування поки що сказати не можу, але здасться все буде добре
6. За таку ціну дуже сильно перевищує очікування. (брав зі знижкою за 369 грн.)
7. Ну і розетка як завжди - вчора ввечері заказ, а вже сьогодні у 15-00 забрав у пункті видачі. Дуже дякую!