- AI аналіз відгуків85 відгуків: позитивний (~81%), нейтральний (~6%), негативний (~13%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вважаю, що ножі в хаті мають бути максимально якісними, тому коли виникла потреба у покупці нового, одразу звернула увагу на Tefal, все ж таки фірма себе добре зарекомендувала, принаймні їхні сковорідки мені довподоби. Тепер у список фаворитів додався і ніж)
- Переваги:
- Tefal тримає марку роками
- Недоліки:
- Претензій не маю
- Христина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала його по акційній пропозиції заради інтересу, тепер шкодую що не купила кілька одиниць, можна було б зробити файний комплект за смішною ціною. Ножик класний, ріже чітко все підряд і без зайвих зусиль)
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Шкодую що не купила кілька штук
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарній ніж, дуже гострий добре лежить в руці, кому потрібен не поганий ніж на кухню , те що треба, головне після кожного використання промивати робочу частину та протирати на сухо, добре що є чохол для зберігання, рекомендую для дому саме то.
- Переваги:
- Ціна, якість, добре заточений, чохол в комплекті
- Недоліки:
- за час користування, поки Немає
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь декілька місяців, ніж гострий, зручний, все супер
- Переваги:
- Все чудово
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный, удобный. Месяцев 6 вообще не натачивали. Но уже прошло месяцев 8, то натачиваем, он всеравно уже не такой как в начале был ,аж пальцы решал.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подобається ніж.
Зручно лягає в руці, при нарізанні ніде нічого не натирає, ручка приємна на дотик. Такий за розмірами купила вперше, сподобався. На кухні став головним улюбленцем- Переваги:
- Гострий, великий
- Недоліки:
- Ще не помічено жодного недоліка
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобен в работе и бренд серьёзный.
- Переваги:
- Отличная вещь
- Недоліки:
- Пока не обнаружены.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий ніж
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож просто пушка вся семья в восторге.
- Переваги:
- Режет
- Кондратенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив,отримав на наступний день,навіть раніше вказаного строку. При першому випробуванні залишився задоволений. Висновки буду робити при подальшому використанні.
- Переваги:
- Гострий,зручно лягає в руку ,легкий
- Марат К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ножику 2 місяці, політ нормальний, можна брати! P.S.: Жодного разу при щоденному інтенсивному користуванні не доводилося заточувати, досі гострий як новий.
- Переваги:
- Міцна сталь, якість заточки
- Недоліки:
- Не знайшов
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала для батьків, бо потрібен був гострий ніж, та щоб довго не гострити та з якісної сталі. Дуже сподобався, користуємось вже багато часу ним, зручна ручка. Батьки задоволені.
- Переваги:
- Не потребує постійного загострення
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не перший ніж від Tefal, інші купувала в Польщі. Якість гарна, при активному користуванні не точили майже рік.
- Таміла Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Активно користуюсь понад місяць, по гостроті ніж як новий. Зручно лягає в руку. Завдяки поглибленим по боках леза відрізані кусочки не прилипають. Якість є кість. Можу радити до користування.
- Переваги:
- Все просто супер
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Активно користуюсь більше місяця, по гостроті ніж як новий. Зручно лягає в руку. Завдяки поглибленнм по бокам леза відрізані кусочки не прилипають.
- Переваги:
- Ціна, якість, захисний чохол.
- Александр Т***
Дякую що хоч Ви за прилипання написали
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний ніж типу сантоку. Ріже чудово, є пластикові піхви в комплекті. Перше враження - дуже зручне, ухватисте руків'я. Але в реальному приготуванні страви виявилось що прокручується в руці, коли рука мокра чі в жирові
- Переваги:
- Різучий, зручне руків'я, комплектні піхви
- Недоліки:
- Вислизає в мокрій руці
Представник брендуДоброго дня, Ігор.
Дякуємо, за високу оцінку якості ножа Tefal Comfort (K2213644).
Для зручного та безпечного використання, ми рекомендуємо користуватися ножем сухими руками.
Бажаємо приємного користування.- Єва М***
Ось як правильно тримати ніж сантоку в руці «кухарським хватом»
Покладіть вказівний і великий пальці на лезо: затисніть метал леза з двох сторін прямо біля основи. Великий палець лежить з одного боку, а зігнутий вказівний з протилежного. Інші три пальці охоплюють рукоятку: Ніж стає продовженням вашої руки, він не крутиться в долоні, а точність нарізки зростає в кілька разів.
"Клішня краба" для другої руки. Друга рука, яка тримає продукт (наприклад, цибулину чи моркву), має бути у безпеці. Стисніть пальці в «клешню»: підтисніть кінчики пальців усередину, ніби ви тримаєте невидимий тенісний м'ячик.
- Юрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Понравился,удобно лежит в руке,режит хорошо.
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даже доброй ніж
- Переваги:
- Гострий удобний
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
"My favorite"
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороший та гострий ніж для нарізок саме те.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив.
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарний.Для риби ,для нарізання.
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний ніж.Рекомендую.
- Переваги:
- Гострий,рівне лезо,міцний,якісний
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шалено гострий і зручний ніж.
Але до використання треба звикнути)- Переваги:
- Tefal
- Недоліки:
- раніше не користувався сантоку
- Родіон О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей ніж не просто так у чохлі знаходиться. тримайте його там постійно.
- Міша Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший нош
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Острый удобный в руке .
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож хороший острый
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобный
- Переваги:
- Металл крепкий
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер ніж серед тих, що купувалися
- Переваги:
- Гострий, треба бути обережним
- Недоліки:
- Не знайдено
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж дуже гарний. Гострий
- Переваги:
- Гострий
- Недоліки:
- Гострий
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені ножі цієї серії неймовірно сподобались, збираю колекцію))). Вони зручні, гострі, якісні. Продаються разом з чохлом для зберігання, що дуже актуально якщо брати їх на пікнік або в поїздки
- Переваги:
- Зручні, доступна ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж прекрасно справляється зі своїми обов'язками.Як я жила без нього раніше?
- Переваги:
- Гострий,зручний, багатофункціональний
- Недоліки:
- Поки нема
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гостре лезо чудово справляється з усіма подрібнюванням різних виробів та овочів. Користуюсь вже певний ас не жалкую за використані гроші.
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Ціна якість
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
ніж зручний, гострий, дуже дрібненько нарізає. дуже подобається, що він має чохол, тож його зручно зберігати
- Надія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гострий та зручний ніж, ріже свіжий хліб навіть без великого натиску. Не важкий сам по собі, дуже приємна та зручна ручка. Раджу для придбання.
- Переваги:
- Все перерахувала в відгуку
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Люблю ножі саме сантоку. Цей вид у мене замість кухарського. Ще не мала такого маленького. Ніж суперовий. В руці дуже комфортний, гострий як треба. Надіюсь на довгу службу.
- Переваги:
- Зручний, гострий