Відгуки покупців про Набір ножів Tefal Comfort з підставкою 6 предметів (K221SA04)
- AI аналіз відгуків53 відгуки: 82% позитивних, 8% нейтральних, 10% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Я майже повністю щасливий власник цих ножів протягом місяця. До цього вибирав набір ножів дуже довго, проте оглядів немає, а відгуки скупі та й без фото, тому планую це виправити, щоб наступні покоління покупців наборів страждали менше. Але напевно я популяризую ножі відгуком із фото. Тефаль, чекаю на відсотки з продажів.
ДО ДІЛА: загальне враження дуже хороше, ножі ергономічні, доволі легкі, не здаються громіздкими попри товсті леза, упакування якісне, ножі мають заглушки.
ЩОДО ЛЕЗА: В ножів товщина леза варіюється від 1,5 мм до 2,5 мм, в залежності від величини. Через це вони не гнуться, проте це не робить ножі незручними в нарізанні, адже я все своє життя різав із гнучкими лезами, проте в плані нарізки новими цілком задоволений. Також ножі часто перебувають у воді, бо мені лінь їх протирати і складати в ту стійку (чи як там), проте тепер ви знатимете, що попри це, леза не зіржавіли, що доволі непогано. Також за майже місяць користування не доводилось їх точити, такі гострі як і в день нашого знайомства.
ЩОДО РУЧКИ: Ергономічна, пластикова, тактильна ділиться на дві частини: в районі долонь-матовий пластик, в районі хвату пальцями- пластик з ефектом матової гуми, проте це все ж не гума, тому є надія, що нічого не злізе й бруд не буде прилипати.
Проте є один мінус, я ще не визначився який: або я сліпий, або закінчення ручок на фотографіях магазину виглядають металевими, я думав, що це один цілий метал із усією конструкцією, але це пластик, який подекуди навіть може не кріпитись ідеально (проте не критично). Через таке пластикове закінчення ножі трішки дешевляться.
Вроді все, всім щастя й терпіння у виборі набору ножів!)- Переваги:
- Мені лінь ще раз писати, читайте вище, любі друзі)
- Недоліки:
- Добре, напишу тут хоч: закінчення ручок, які на фотографіях здавались металевими, а на ділі виявились пластиковими.
- Евгений К***
А в чем разница между двумя ножами один что слева потолще и что по средине вытянутый? На подставке нарисован стейк я так понимаю один сырой другой готовы
Представник брендуДоброго дня, Євген.
Дякуємо за питання.
На фото зображені ножі: для овочів 9 см, універсальний 12 см та ніж шеф-кухаря 15 см.
Будь ласка, звертайтесь у разі виникнення додаткових запитань, неодмінно відповімо.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Знаю що ножі не можна дарувати, але коли приїхала в гості до батьків і побачила чим вони користуються, не втрималася і одразу оформила замовлення на сайті (доречі у мене ножі теж Tefal, але я їх купувала окремо). Наступного дня вже було доставлення до відділення, пішла, забрала і батькам за 10 грн продала (такі вже наші забобони). Мама й тато задоволені і я також.
- Антоненко Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Спочатку думала купити набір ножів з ножицями, але зрозуміла що вони мені по суті не потрібні, тому зупинилася на цьому комплекті. Все в ньому зроблено якісно, ручки міцні, леза гострющі, свинину на стейки нарізаю як по маслу, а старим ножем я його практично пиляла. Хліб при нарізанні майже не кришиться і зберігається цілісність відрізаного ломтика. Шкірку з овочів зрізати легко. Шкодую що не оновила свої ножі раніше.
- Переваги:
- Все супер!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Ножі подобаються. Кухарський ніж ідеально підходить для нарізання м'яса або подрібнення зелені, ніж для хліба — справжній порятунок для акуратних скибочок свіжого батона. Овочевий ніж прекрасно справляється з чищенням та нарізкою овочів і фруктів, а універсальний ніж — це мій помічник у будь-якій ситуації, тут і так все в назві. Єдине, чого бракує для повного щастя, — це кухонних ножиць у комплекті.
- Переваги:
- Очікування співпали з реальністю!
- Недоліки:
- Особисто мені не вистачило ножиць в наборі.
Представник брендуДоброго дня, Катерино.
Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
Можемо Вам запропонувати окремо універсальні ножиці Tefal Comfort 3 в 1 (K2214104).
Ознайомитись з ножицями можна за наступним посиланням:
посилання
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Ріжуть добре. Задоволений. Користуюся приблизно місяць, жодних недоліків не знайшов. Додатково не заточував
- Переваги:
- Гострі
- ЛінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Користуємось вже майже два роки. Сподобалися абсолютно всі ножі, якими користуються всі домочадці. Гострі, зручні.
- Переваги:
- Вдало скомпонований, дизайн
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Придбала цей набір, коли прийшов оглянула і зрозуміла що мені його вистачить на багато років.У ньому є ножі для кожного продукту окремо. Дерев'яна підставка зручна для зберігання.
- Переваги:
- Класний набір, ножі всі гострі та виготовлені якісно
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
"Не знала що подарувати мамі на день Народження, у неї вже все є, як я думала, але коли спитала, то виявилося що ножі вона хоче оновити. Домовилися що коли принесу, вона мені за них дасть принаймні 5 гривень (за повір’ям ножі дарувати не можна). Мені найбільше сподобався цей набір і не довго роздумуючи я його придбала.
Ножі просто дивовижні, мамі вони сподобалися одразу. Дуже гострі, зроблені з міцної сталі і напрочуд дуже зручні. Підібрані ледь не спеціально для кожного продукту і роблять все що від них вимагається. Такі ножі мають бути на кухні у кожної господині. Рекомендую!
"- Переваги:
- Супер ножі
- Недоліки:
- Хіба можуть бути?
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Ціна якість!
- Переваги:
- Відмінна сталь!
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Отличные ножи выбрал Тефаль и не ошибся, вся семья довольна, теперь готовка стала приятнее и менее рутинной
- Переваги:
- Острые, удобно лежат в руке, подставка удобная
- Недоліки:
- В подставке нет заточки :(
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Отличное качество, острые и удобные в использовании ножи. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество, цена
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Вони варті уваги!
- Єрьомов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Якісні, гострі, міцні, універсальні та незамінні у побуті ножі. Підставка стоїть стійко і не займає багато місця на робочій зоні. Свою ціну повністю виправдовують, тож можна брати без вагань.
- Ткаченко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Витратили з дружиною подаровані на весілля кошти з максимальною користю, придбали все необхідне для кухні начиння і набір ножів не був виключенням. За комплектацією та ціною він нам ідеально підійшов, нарізаємо, чистимо та подрібнюємо продукти з великим задоволенням!
- Переваги:
- Якість / ціна
- Недоліки:
- Не знайшли
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Отличные ножи за свою стоимость
- Козюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Ці ножі я точно порекомендую, бо не доводилося ще так вдало підібрати саме те що треба. Співвідношення ціна/якість абсолютно виправдане. Вони варті уваги!
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Чудові ножі, більше ніж пів року у використанні)
- Переваги:
- Зручні, стильні, гострі
- Недоліки:
- Не знайшов
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Користуємся 7 місяців, все супер.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Гарна підставка, не ковзає по поверхні, красивий зовнішній вид, дуже гострі.
- Переваги:
- Підставка, надійні
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Купив, після почитав на відгуки що мають властивість ржавіти, трохи розчаровало це.. час покаже чи це так. Але на перший погляд гострі.
- Переваги:
- Гострота
- Недоліки:
- Можуть ржавіти
Представник брендуДоброго дня, Валентин.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Подібний наліт може виникати якщо використовувати воду, яка містить певну кількість солей, різних домішок і дрібних частинок (частинки іржі). Для уникнення подібних неприємностей, спробуйте мити ніж одразу після використання, та щоразу насухо витирати.
Для довготривалого та якісного використання дотримуйтеся, будь ласка, наступних рекомендацій:
- варто уникати використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
- не мити ножі гарячою водою;
- не зберігати ножі разом з іншим посудом.
Бажаємо приємного користування.
- Віктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Гарний набір для домашнього користування.
- Переваги:
- Гострі, зручні, є підставка
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Ножі мають якісні леза, зручну річку. В комплекті є дерев'яна колода. Хороша ціна на набір.
- Переваги:
- Гарна колода у комплекті
- УлянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Функціональний набір, який підходить для нарізання всіх овочів, мяса, хліба. Леза йдуть дуже гострі.
- Переваги:
- якісні леза
- ЛіліанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Придбала набір ножів з підставкою. В наборі є різні розміри ножів для різних типів продукту, дуже гострі.
- Переваги:
- Довго не тупляться
- Сергій С***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Дуже гарний набір ножів.З першого використання відчуваєш якість .Легко ріжуть і гарно тримають свою гостроту навіть після багатьох використань.Своїм вибором задоволені!!!!!!
- Переваги:
- Зручні ручки забезпечують надійний захват.
- Артем П***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Класний набір, красива підставка, ножі гострі та легкі
- Переваги:
- Гострі, легкі
- Недоліки:
- Не виявив
- Занегин Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Якість супер. Будьте обережні, вони ну дуже гострі. Легкі і зручні в руці
- Переваги:
- Легкі. Дуже гострі
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Чудовий товар за свої гроші.Ножі супер гострі,з якісного матеріалу та чудового дизайну.Деревʼяна підставка підкреслює та доповнює цей комплект.
Покупкою залишився дуже задоволений!!!
В кого ще немає такого комплекту-рекомендую придбати обовʼязково:)- Переваги:
- Якість,зручність використання
- Богдана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Обирати довго не довелося, тільки цей набір попався мені в очі, відразу ж оформила замовлення. Наступного дня вже забрала. Все сподобалося, кожен ніж уже протестувала, ріжуть файно.
- Переваги:
- Файно нарізають
- Недоліки:
- Недоліків нема
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Ножі суперові! Великим плюсом є дерев'яна підставка, завжди все під рукою, у будь-який час користуватися ними зручно. Всі предмети враховані виробником і вдало підібрані.
- Переваги:
- Гарний набір
- Недоліки:
- Не знайшли
- Целуйко З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Користуюся ними майже місяць. Гострота збереглася досі, навіть не дивлячись на щоденне інтенсивне нарізання інгредієнтів (сім’я велика). Ручка зручна, з рук не вислизає під час роботи та й підставка тут доречна, всі ножі завжди під рукою.
- Переваги:
- Сподобались
- Недоліки:
- Не знайшла
- Елена Ч***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Ножами користуюсь більше року.Вони добре заточені,збалансовані,відмінна рукоятка,зручно тримати в руці ! Рекомендую !
- Ліза Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Збулася давня мрія, я маю на кухні якісні ножі та ще й у дерев'яній підставці. Користуватися зручно, бо завжди під рукою у будь-який момент.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Недоліків за 2 тижні інтенсивної експлуатації всією родиною не знайшли
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Отлично. Жена в восторге!!!
- Переваги:
- Достаточно острые.
- Недоліки:
- Появляется ёжик(((
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Хороший набір, з деревяною колодою для ножів. Ножі досить гострі, гарно ріжуть. Якісна сталь, не міняють колір. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Стильний дизайн
- Анатолій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний
Чудовий набір.
- Переваги:
- Дуже гострі,добре "сидять" у руці.