Топи продажів

Відгуки покупців про Набір ножів Tefal Comfort з підставкою 6 предметів (K221SA04)

Оцінка користувачів 4.58/5
  • AI аналіз відгуків
    53 відгуки:  82% позитивних, 8% нейтральних, 10% негативних
    Загалом, клієнти вважають набір ножів Tefal K221SA04 вдалим вибором для кухні, оскільки більшість позитивно відгукуються про гостроту, зручність у користуванні, якість матеріалів та продуману комплектацію. Покупці особливо цінують зручну ергономіку, тривалу гостроту лез та акуратну підставку для зберігання. Проте зустрічаються і скарги на появу іржі та незначні недоліки в якості сталі.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Я майже повністю щасливий власник цих ножів протягом місяця. До цього вибирав набір ножів дуже довго, проте оглядів немає, а відгуки скупі та й без фото, тому планую це виправити, щоб наступні покоління покупців наборів страждали менше. Але напевно я популяризую ножі відгуком із фото. Тефаль, чекаю на відсотки з продажів.
    ДО ДІЛА: загальне враження дуже хороше, ножі ергономічні, доволі легкі, не здаються громіздкими попри товсті леза, упакування якісне, ножі мають заглушки.
    ЩОДО ЛЕЗА: В ножів товщина леза варіюється від 1,5 мм до 2,5 мм, в залежності від величини. Через це вони не гнуться, проте це не робить ножі незручними в нарізанні, адже я все своє життя різав із гнучкими лезами, проте в плані нарізки новими цілком задоволений. Також ножі часто перебувають у воді, бо мені лінь їх протирати і складати в ту стійку (чи як там), проте тепер ви знатимете, що попри це, леза не зіржавіли, що доволі непогано. Також за майже місяць користування не доводилось їх точити, такі гострі як і в день нашого знайомства.
    ЩОДО РУЧКИ: Ергономічна, пластикова, тактильна ділиться на дві частини: в районі долонь-матовий пластик, в районі хвату пальцями- пластик з ефектом матової гуми, проте це все ж не гума, тому є надія, що нічого не злізе й бруд не буде прилипати.
    Проте є один мінус, я ще не визначився який: або я сліпий, або закінчення ручок на фотографіях магазину виглядають металевими, я думав, що це один цілий метал із усією конструкцією, але це пластик, який подекуди навіть може не кріпитись ідеально (проте не критично). Через таке пластикове закінчення ножі трішки дешевляться.
    Вроді все, всім щастя й терпіння у виборі набору ножів!)

Переваги:
    Мені лінь ще раз писати, читайте вище, любі друзі)
    Недоліки:
    Добре, напишу тут хоч: закінчення ручок, які на фотографіях здавались металевими, а на ділі виявились пластиковими.
    • Евгений К***

А в чем разница между двумя ножами один что слева потолще и что по средине вытянутый? На подставке нарисован стейк я так понимаю один сырой другой готовы

Доброго дня, Євген.
      Дякуємо за питання.
      На фото зображені ножі: для овочів 9 см, універсальний 12 см та ніж шеф-кухаря 15 см.
      Будь ласка, звертайтесь у разі виникнення додаткових запитань, неодмінно відповімо.

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Знаю що ножі не можна дарувати, але коли приїхала в гості до батьків і побачила чим вони користуються, не втрималася і одразу оформила замовлення на сайті (доречі у мене ножі теж Tefal, але я їх купувала окремо). Наступного дня вже було доставлення до відділення, пішла, забрала і батькам за 10 грн продала (такі вже наші забобони). Мама й тато задоволені і я також.

• Антоненко Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Спочатку думала купити набір ножів з ножицями, але зрозуміла що вони мені по суті не потрібні, тому зупинилася на цьому комплекті. Все в ньому зроблено якісно, ручки міцні, леза гострющі, свинину на стейки нарізаю як по маслу, а старим ножем я його практично пиляла. Хліб при нарізанні майже не кришиться і зберігається цілісність відрізаного ломтика. Шкірку з овочів зрізати легко. Шкодую що не оновила свої ножі раніше.

Переваги:
    Все супер!
  • Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Ножі подобаються. Кухарський ніж ідеально підходить для нарізання м'яса або подрібнення зелені, ніж для хліба — справжній порятунок для акуратних скибочок свіжого батона. Овочевий ніж прекрасно справляється з чищенням та нарізкою овочів і фруктів, а універсальний ніж — це мій помічник у будь-якій ситуації, тут і так все в назві. Єдине, чого бракує для повного щастя, — це кухонних ножиць у комплекті.

Переваги:
    Очікування співпали з реальністю!
    Недоліки:
    Особисто мені не вистачило ножиць в наборі.

Доброго дня, Катерино.
      Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
      Можемо Вам запропонувати окремо універсальні ножиці Tefal Comfort 3 в 1 (K2214104).
      Ознайомитись з ножицями можна за наступним посиланням:
      посилання

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Ріжуть добре. Задоволений. Користуюся приблизно місяць, жодних недоліків не знайшов. Додатково не заточував

Переваги:
    Гострі
  • Ліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Користуємось вже майже два роки. Сподобалися абсолютно всі ножі, якими користуються всі домочадці. Гострі, зручні.

Переваги:
    Вдало скомпонований, дизайн
  • Вікторія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Придбала цей набір, коли прийшов оглянула і зрозуміла що мені його вистачить на багато років.У ньому є ножі для кожного продукту окремо. Дерев'яна підставка зручна для зберігання.

Переваги:
    Класний набір, ножі всі гострі та виготовлені якісно
  • Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

"Не знала що подарувати мамі на день Народження, у неї вже все є, як я думала, але коли спитала, то виявилося що ножі вона хоче оновити. Домовилися що коли принесу, вона мені за них дасть принаймні 5 гривень (за повір’ям ножі дарувати не можна). Мені найбільше сподобався цей набір і не довго роздумуючи я його придбала.
    Ножі просто дивовижні, мамі вони сподобалися одразу. Дуже гострі, зроблені з міцної сталі і напрочуд дуже зручні. Підібрані ледь не спеціально для кожного продукту і роблять все що від них вимагається. Такі ножі мають бути на кухні у кожної господині. Рекомендую!
    "

Переваги:
    Супер ножі
    Недоліки:
    Хіба можуть бути?
  • Дмитро С***

Ціна якість!

Переваги:
    Відмінна сталь!
  • Виталий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Отличные ножи выбрал Тефаль и не ошибся, вся семья довольна, теперь готовка стала приятнее и менее рутинной

Переваги:
    Острые, удобно лежат в руке, подставка удобная
    Недоліки:
    В подставке нет заточки :(
  • Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Отличное качество, острые и удобные в использовании ножи. Рекомендую!

Переваги:
    Качество, цена
  • Олександр А***

Вони варті уваги!

• Єрьомов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Якісні, гострі, міцні, універсальні та незамінні у побуті ножі. Підставка стоїть стійко і не займає багато місця на робочій зоні. Свою ціну повністю виправдовують, тож можна брати без вагань.

• Ткаченко К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Витратили з дружиною подаровані на весілля кошти з максимальною користю, придбали все необхідне для кухні начиння і набір ножів не був виключенням. За комплектацією та ціною він нам ідеально підійшов, нарізаємо, чистимо та подрібнюємо продукти з великим задоволенням!

Переваги:
    Якість / ціна
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Николай М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Отличные ножи за свою стоимость

• Козюк В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Ці ножі я точно порекомендую, бо не доводилося ще так вдало підібрати саме те що треба. Співвідношення ціна/якість абсолютно виправдане. Вони варті уваги!

• Артем Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Чудові ножі, більше ніж пів року у використанні)

Переваги:
    Зручні, стильні, гострі
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Користуємся 7 місяців, все супер.

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Гарна підставка, не ковзає по поверхні, красивий зовнішній вид, дуже гострі.

Переваги:
    Підставка, надійні
  • Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Купив, після почитав на відгуки що мають властивість ржавіти, трохи розчаровало це.. час покаже чи це так. Але на перший погляд гострі.

Переваги:
    Гострота
    Недоліки:
    Можуть ржавіти

Доброго дня, Валентин.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Подібний наліт може виникати якщо використовувати воду, яка містить певну кількість солей, різних домішок і дрібних частинок (частинки іржі). Для уникнення подібних неприємностей, спробуйте мити ніж одразу після використання, та щоразу насухо витирати.
      Для довготривалого та якісного використання дотримуйтеся, будь ласка, наступних рекомендацій:
      - варто уникати використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
      - не мити ножі гарячою водою;
      - не зберігати ножі разом з іншим посудом.
      Бажаємо приємного користування.

• Віктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Гарний набір для домашнього користування.

Переваги:
    Гострі, зручні, є підставка
  • Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Ножі мають якісні леза, зручну річку. В комплекті є дерев'яна колода. Хороша ціна на набір.

Переваги:
    Гарна колода у комплекті
  • Уляна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Функціональний набір, який підходить для нарізання всіх овочів, мяса, хліба. Леза йдуть дуже гострі.

Переваги:
    якісні леза
  • Ліліана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Придбала набір ножів з підставкою. В наборі є різні розміри ножів для різних типів продукту, дуже гострі.

Переваги:
    Довго не тупляться
  • Сергій С***
    Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Дуже гарний набір ножів.З першого використання відчуваєш якість .Легко ріжуть і гарно тримають свою гостроту навіть після багатьох використань.Своїм вибором задоволені!!!!!!

Переваги:
    Зручні ручки забезпечують надійний захват.
  • Артем П***
    Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Класний набір, красива підставка, ножі гострі та легкі

Переваги:
    Гострі, легкі
    Недоліки:
    Не виявив
  • Занегин Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Якість супер. Будьте обережні, вони ну дуже гострі. Легкі і зручні в руці

Переваги:
    Легкі. Дуже гострі
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Владислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Чудовий товар за свої гроші.Ножі супер гострі,з якісного матеріалу та чудового дизайну.Деревʼяна підставка підкреслює та доповнює цей комплект.
    Покупкою залишився дуже задоволений!!!
    В кого ще немає такого комплекту-рекомендую придбати обовʼязково:)

Переваги:
    Якість,зручність використання
  • Богдана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Обирати довго не довелося, тільки цей набір попався мені в очі, відразу ж оформила замовлення. Наступного дня вже забрала. Все сподобалося, кожен ніж уже протестувала, ріжуть файно.

Переваги:
    Файно нарізають
    Недоліки:
    Недоліків нема
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Ножі суперові! Великим плюсом є дерев'яна підставка, завжди все під рукою, у будь-який час користуватися ними зручно. Всі предмети враховані виробником і вдало підібрані.

Переваги:
    Гарний набір
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Целуйко З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Користуюся ними майже місяць. Гострота збереглася досі, навіть не дивлячись на щоденне інтенсивне нарізання інгредієнтів (сім’я велика). Ручка зручна, з рук не вислизає під час роботи та й підставка тут доречна, всі ножі завжди під рукою.

Переваги:
    Сподобались
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Елена Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Ножами користуюсь більше року.Вони добре заточені,збалансовані,відмінна рукоятка,зручно тримати в руці ! Рекомендую !

• Ліза Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Збулася давня мрія, я маю на кухні якісні ножі та ще й у дерев'яній підставці. Користуватися зручно, бо завжди під рукою у будь-який момент.

Переваги:
    Всі
    Недоліки:
    Недоліків за 2 тижні інтенсивної експлуатації всією родиною не знайшли
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Отлично. Жена в восторге!!!

Переваги:
    Достаточно острые.
    Недоліки:
    Появляется ёжик(((
  • Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний

Хороший набір, з деревяною колодою для ножів. Ножі досить гострі, гарно ріжуть. Якісна сталь, не міняють колір. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Стильний дизайн
  • Анатолій У***

Чудовий набір.

Переваги:
    Дуже гострі,добре "сидять" у руці.