- Ярослав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вимірює доволі точно
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный прибор. Очень точный. Функции измерения площади и объема очень пригодились
- Переваги:
- Цена, набор функций
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник брендуДоброго дня,В'ячеслав!
Дякую Вам за відгук.
- Олексій К***Продавець: Rozetka
Брав в іншому місці. Покупкою був дуже задоволений, перевіряв на дальність, видало 107м, перевірити реальна відстань чи ні було нічим) та й результат такий можна отримати в темну пору доби. На дворі вдень витягував до 20м, але все залежить від освітлення і де сонце світить. Що до міцності то дуже розчарований, звісно ніхто не планує кидатися, але якщо ви на стрем'янці чи на лесах то треба ховати в кишені на замку. У мене був в поясі і випав, коли залазив на леса, екран (матриця) тріснула. Гадав все обійдеться заміною екрану, але ні, лазер теж перестав світитися (хоча після падіння ще світився, а вдома вже ні. Враховуючи що поломка не гарантійна, я розібрав його і помітив, що лазерний блок просто від плати майже відлетів, хоча був на ~8 ніжках "припаяний". Гадаю, якби най головніший елемент, а це лазер додатково закріпили якимись подушечками, то в мо'єму випадку ремонт обійшовся в заміну екрану, а так спочиває з миром...
- Переваги:
- Реально 100± 10м видавав
- Недоліки:
- Не ударостійкий, погано спрацьовує на вулиці в сонячну погоду
- Кирилл С***Продавець: Rozetka
Очень хороший измеритель. Точный и компактный. Большой дисплей. Различные функции с измерениями. работает до 100м. Вещь просто необходимая на объектах с множеством замеров. Корпус крепкий с резиновыми вставками. Очень доволен
- Переваги:
- Большой дисплей Многофункциональный Точность
- Роман Г***Продавець: Rozetka
прибор очень пригодился и не раз, позволяет быстро и легко измерять площадь и объем, что особенно помогло в ремонте. из всех моделей, что у меня были, этот оказался наиболее эффективным. советую именно ее
- Михаил В***Продавець: Rozetka
Заказ месяц назад. Качественный лазер. Простой в управлении, мощный, четкий и якрий лазер. Покупкой остался доволен. Всем рекомендую!
- Переваги:
- четкий и яркий, мощный
- Федор Д***Продавець: Rozetka
Для ремонта в доме лазерный измеритель вещь необходимая.Положить плитку или поклеить обои и повесить полки или картину и т. д.. Линию видно отлично. Простой в управлении и компактный. Имеется функция памяти.Корпус крепкий .Мне лично он очень помог в ремонте, так что не жалею что потратился на такую вещь. Давал в пользование другу , он остался очень доволен.
- Переваги:
- корпус крепкий, компактный, есть функция памяти
- Недоліки:
- пока не заметил