- ЗахарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стоит у соседа такой. Ловлю вайфай в своей квартире аж на кухне. У нас один провайдер, а интернет быстрее у него
- Переваги:
- Интернет лучше
- Недоліки:
- Не в моей квартире стоит
Представник постачальникаДоброго дня. Ми вдячні за Ваш відгук.
- Захар
Купил себе такой же)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
По своєму питанню написала до служби підтримки. Відразу ж було створено діалог а Вайбері. Співробітник компанії приділив мені купу часу. Все вирішили. Інтернет літає, як на крилах!!! Дуже вдячна за оперативність і витримку. 5зірок:)
- Переваги:
- Підтримка від компанії
Представник постачальникаДобрий день. Ми вдячні Вам за зворотний зв'язок. Приємного користування.
- Сергій К***Продавець: Rozetka
Користуюся вже більше місяця, жодних нарікань на роботу роутера.
Покриття квартири ще краще ніж у AC10U, який у мене був до цього(з ним також не виникало ніяких проблем).
Про нюанси оновлення прошивки, з якими я зіштовхнувся писав в розділі Питання, але вважаю що це нормально/дрібниця для нового продукту в сучасному світі.
Гадаю що по співвідношенню ціна/якість/функціональність - це один з найкращих варіантів на ринку станом на початок 2023 року.
Головне тверезо підходити до вибору, а не гнатися за теоретичною максимальною швидкістю й іншими маркетинговими характеристиками, які в більшості випадків ніколи не будуть використовуватися, якщо наприклад від провайдера на вході 100 Мбіт/с і цього цілком вистачає. Брати з запасом на майбутнє, також не найкраща ідея, бо технології/стандарти розвиваються набагато швидше (як приклад WPA3), краще через 5 років купити новий актуальний роутер.- Переваги:
- Стабільно працює, широкий функціонал, гарний дизайн, без глянцю, адекватна ціна.
- Недоліки:
- Для себе не знайшов
- Роман Г***
Не підкажете,як сильно падає швидкість вай-фаю на частоті 5 гц,на віддаленості?Ну тобто,потужність антени гарна в нього чи в інших кімнатах швидкість падає і на скільки?
Представник бренду TendaДоброго дня, Сергій.
Дякуємо Вам за вибір та відгук про товар.
- АполинарийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На гигабитку очень даже. По покрытию - далеко достает и wifi без лагов. Нравицо)
- Переваги:
- Недорогой, мощный, достойный внимания
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неделю пользуюсь, всё идеально, телефон samsung galaxy s22 ultra выдает 300 мбит/с, ноутбук выдаёт 400 Мбит в секунду в трёхкомнатной квартире в любой точке
- Переваги:
- Скорость, сигнал
Представник бренду TendaДоброго дня, Владислав.
Дякуємо Вам за вибір та відгук про товар. Сподіваємось маршрутизатор і на далі не розчарує.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Роутером доволен. Покупал в частный дом. Отличный прием во всех комнатах (5) и даже во дворе 3 антенки из 5. Отличный прием интернета даже в отдельностоящем гараже, что за 20м от самого дома. Советую.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігоре! Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію. Раді, що роутер забезпечує відмінний сигнал у вашому будинку та навіть у гаражі. Це чудовий результат!
- user_328-97Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество пластика посредственное, но сборка ничего.
По работе меня впечатлил.
Очень неплохой бюджетный роутер- Переваги:
- нормальный роутер без переплаты за супер бренд
- Недоліки:
- незачительные
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую этот роутер.
Как по мне - оказался лучше даже, чем в отзывах. Я очень им доволен.- Переваги:
- Мощный, стабилый сигнал
- Недоліки:
- Не увидел
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже легко налаштовується. Дає впевнений і потужний сигнал. Його вистачило на весь будинок. Звичайно
є невеликі недоліки, але на роботу не впливають.
Дуже достойний девайс за нормальні гроші.- Переваги:
- Краще співвідношення потужності сигналу та площі покриття. Дуже гарна ціна для маршрутизатора з WiFi 6
- Недоліки:
- Не побачив
Представник постачальникаВітаємо. Ми дуже вдячні, за Ваш відгук. Приємного користування.
- Вадим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зверь машина! Такое ощущение, что стены ни по чем.
- Переваги:
- Скорость, покрытие, дизайн, цена!
- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо, за Ваш відгук. Приємного користування.
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не очікував від недорогого АХ роутера такої високої і стабільної швидкості. Здивований і площею покриття.
Тенда дуже порадувала- Переваги:
- Чудова швидкість і покриття
- Недоліки:
- За таку ціну немає
Представник постачальникаВітаємо. Ми дуже вдячні за Ваш відгук. Приємного користування.
- Алёна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую, швидко доставили. Поки що все добре
Представник бренду TendaДоброго дня, Альона.
Дякуємо Вам за вибір та відгук про товар. Сподіваємось маршрутизатор не розчарує.- Алёна Я***
Не розчарував) працює гарно, дякую
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре підходить для ігор. Швидкість підтримує стабільно високу. Обривів немає
- Переваги:
- ідеальний для ігор
- Недоліки:
- не знайшов
Представник постачальникаВітаємо. Ми вдячні Вам за придбання нашого товару.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарна швидкість інтернету
- Переваги:
- гарно
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за короткий, але позитивний відгук. Приємно знати, що Ви задоволені швидкістю інтернету з маршрутизатором Tenda RX2 Pro.
- Ступа Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний роутер, все працює без нарікань.
- Переваги:
- Ціна, якість.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda RX2 Pro. Нам приємно чути, що Ви задоволені нашим маршрутизатором та його роботою.
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все парцює чудово!
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий роутер. Працює стабільно. Швидкість супер!Покриття просто ТОПчик) Після старого мого tp link просто ракета. Налаштовується інтуітивно і швидко. Встановив додаток на телефон і вперед) Рекомендую однозначно!
- Переваги:
- Якість, покриття, швидкість, налаштування
- Недоліки:
- Не побачив ще за тиждень
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda RX2 Pro. Приємно почути, що Ви задоволені нашим маршрутизатором, а швидкість мережі та покриття повністю задовольняє потреби.
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре.
Представник постачальникаВітаємо. Ми вдячні за ваш відгук.
- Ульяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший роутер, зручне налаштування, додаток з багатьма функціями, хороша швидкість, стіни перекриває бетонні, в дитини в дальній кімнаті через декілька стін гарний зв'язок. Під'єднана вся родина на телефонах, ноут, комп. Сподіваюсь, прослужить довго. Порівняно зі старим це космічний корабель
- Переваги:
- Гарне покриття, стабільний зв'язок
- Недоліки:
- Не бачу поки
Представник постачальникаДоброго дня, Уляно! Дякуємо за ваш чудовий відгук. Раді чути, що роутер забезпечує стабільний зв’язок та відмінне покриття у вашій оселі. Сподіваємось, він і надалі вас радуватиме!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
працює місяць без виключення. проблем ніяких. сигнал wi fi 5g слабенький. на 5 кімнат в притик.
- Переваги:
- гігабіт
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Ми вдячні Вам за відгук та за Ваш вибір. Приємного користування.
- Почтовий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий, без нарікань.
- Переваги:
- Видає те що заявлено.
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник бренду TendaДоброго дня, Андрій.
Дякуємо Вам за вибір та відгук про товар.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший роутер з функцією блокування сайтів і батьківського контролю. Те, що треба для школи і дому.
Продавця рекомендую.- Переваги:
- Стабільний
- Недоліки:
- Не виявив
Представник бренду TendaДоброго дня, Олег.
- Віталіна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний роутер. Інтернет працює дуже швидко, декілька онлайн трансляцій на різних пристроях працюють без перебоїв. А ще круто, що це віфі 6.
Зазвичай не пишу відгуки на покупки, але тут прям дуже сподобався девайс.
Рекомендую- Переваги:
- Легко підключається, швидко працює
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за придбання нашого товару. Приємного користування.
- Ступа Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь вже декілька місяців, ніяких проблем не виникало. Працює добре.
- Переваги:
- Ціна, виконує свої обов'язки.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня. Ми дуже вдячні за ваш відгук. Приємного користування.
- Карасу М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я дуже задоволений продуктом. Дякую всім, хто долучився.
Представник постачальникаДобрий день. Ми раді чути, що ви задоволені продуктом. Приємного користування.
- Дмитро Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий роутер , до Київстар домашній інтернет підключається без проблем . За свою ціну , кращого варіанту не знайти .
- Переваги:
- Легке підключення , швидкість влаштовує повністю , в GTA online літаю , як після п'янки по пиво .
- Недоліки:
- Взагалі немає .
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за яскравий і життєвий відгук! Раді чути, що Tenda RX2 Pro повністю виправдав ваші очікування та чудово працює з Київстар. Швидкість, стабільність і легке налаштування — це те, що робить цей роутер дійсно вдалим вибором у своїй ціновій категорії.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все гарно прийшло
І швидко відправили
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda RX2 Pro! Ми раді чути, що ви задоволені швидкістю доставки та якістю обслуговування.
- Максим Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна якість
Щиро дякуємо за відгук.
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Роутер відповідає опису. Все працює. Швидко без зайвих питань встановлено та підключено.
Представник постачальникаДоброго дня.
Щиро дякуємо за відгук. Раді чути, що Tenda RX2 Pro повністю відповідає очікуванням і працює бездоганно.
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Роутер працює швидко зі своєю функцією справляється на ура!)) Ми задоволені, працює від нього багато гаджетів.
- Переваги:
- Швидкий інтернет, ціна
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаДоброго дня.
Щиро дякуємо за позитивний відгук про Tenda RX2 Pro! Раді чути, що роутер швидко та стабільно справляється зі своїми завданнями навіть при великій кількості підключених пристроїв.
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую, була проблема в приватному будинку, щодо покриття зони WiFi. Після того як встановив проблема зникла, налаштування дуже просте, 15 пристроїв одночасно
тягне без проблем- Переваги:
- Просте налаштування і велика зона покриття WiFi
Представник постачальникаДоброго дня.
Щиро дякуємо за позитивний і змістовний відгук про Tenda RX2 Pro. Раді чути, що пристрій вирішив проблему з покриттям у приватному будинку, а також впевнено справляється з великою кількістю підключених пристроїв.
- Надія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що Tenda RX2 Pro вам сподобався.
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чекаємо завтра підключення ,поки лежить у коробці
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за відгук. Нехай Tenda RX2 Pro виправдає всі очікування після підключення. Якщо будуть питання щодо налаштування — завжди раді допомогти.
- Всеволод Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно працює. Легко налаштувати, хоча ніколи цього не робив
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук про Tenda RX2 Pro. Приємно чути, що навіть без попереднього досвіду налаштування пройшло легко, а роутер працює стабільно.
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До этого стоял тенда ас10 год работы без проблем за это время наросло количество устройств с 4х до 8 начали поочередно пропадать WiFi камеры ища этого заменил на этот пока довольный все работает 8 устройств в сети
- Переваги:
- Цена покрытие больше чем у ас 10
Объединение 2.4 и 5ггц
Приложение - Недоліки:
- Пока не обнаружил
Представник постачальникаДоброго дня.
Щиро дякуємо за ваш детальний відгук про Tenda RX2 Pro. Раді чути, що заміна з AC10 виправдала очікування — особливо з огляду на збільшення кількості пристроїв. Покращене покриття, зручне керування через застосунок та об’єднання частот дійсно роблять цю модель практичним рішенням.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив для будинку. Налаштування швидко за хвилини завдяки додатку Тенда.
Покриття гарне, за 20 м від будинку у альтанці смарт тв процює у hd якості.
Зручний додаток - також підтягнув стару Тенду в квартирі, оновив, можна об'єднати діапазони 2.4 і 5.- Переваги:
- Гарне покриття, зручне керування
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня. Щиро дякуємо за ваш розгорнутий відгук про Tenda RX2 Pro.