Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Ковдра ТЕП Alaska Біла 200х220 см (1-00154)

Немає в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Виктория Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Я прям в восторге от этого одеяла,советую покупать,без всякого сомнения,это TOP!10с 10

Вікторіє, дякуємо за Ваш чудовий відгук!

Нам неймовірно приємно, що ковдра справила на Вас таке враження. Ваша висока оцінка — найкраща подяка для нашої команди. Нехай вона дарує Вам тепло та комфорт щодня.

З найкращими побажаннями, команда ТЕП!

• Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x205

Крута ковдра. Нереально тепла. В той же час і не важка і не легка. Збалансована, тому затишна.

Переваги:
    Якість, вартість
    Недоліки:

Ірино, дякуємо за Ваш чудовий відгук!

Раді дізнатися, що вам сподобалася наша ковдра! Нам приємно чути, що вона забезпечує затишок і комфорт. Сподіваємось, вона буде дарувати вам багато теплих моментів!

З найкращими побажаннями, команда ТЕП!

• Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x205

Класна ковдра.
    Тепла. Дуже м'яка.

Переваги:
    Якість найкраща за таку ціну.
    Швидкість виконання замовлення.
    Недоліки:
    Немає.

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що наша ковдра вам сподобалася і вона викликала тільки позитивні відчуття. Наша команда завжди прагне забезпечити вас теплом, комфортом і м'якістю, і ми раді, що це вдалося. Якщо у вас з'являться будь-які питання або побажання, будь ласка, звертайтеся до нас.

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

В 2016 году покупала одеяло ТЕП Природа Aloe Vera Microfiber,до сих пор как новое. Решила купить потеплее и выбор пал на это чудесное одеяло. Оно пышное,мягкое,воздушное.ПРОСТО СУПЕР!!

ОГРОМНОЕ СПАСИБО ПРОИЗВОДИТЕЛЮ!!!!!

Переваги:
    Теплое
    Недоліки:
    Совершенно нет!

Добрий день, Вікторія! Дякуємо, що обираєте продукцію ТЕП! Ми щасливі, що наша ковдрочка відповіла вашим вимогам повною мірою! Бажаємо Вам приємного використання та нових текстильних оновлень разом з нами! Ми працюємо для Вас! Ваша команда ТЕП.

• Віктор Р***

Нормально

Добрий день, Віктор! Дякую що обираєте продукцію ТЕП! Бажаємо приємного користування та нових текстильних оновлень разом з нами. Ваша команда ТЕП.