Відгуки покупців про Комплект постільної білизни ТЕП Полуторний 215x150 295 Apus (2-00881_18849)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Брали мамі на подарунок. Дуже сподобалась. Гарна якість, малюнок теж цікавий. Добре упаковано
- Переваги:
- Якість, красиве забарвлення
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже приємно чути, що вашій мамі сподобалося покривало! Ми завжди стараємося забезпечити якісні продукти і задовольнити очікування наших клієнтів. Ідеальна якість та привабливий дизайн - це те, чого ми прагнемо досягти. Щиро дякуємо за ваш відгук і раді, що ви обрали нас для подарунка вашій мамі! Якщо вам буде потрібна будь-яка додаткова допомога або порада, не соромтеся звертатися до нас.
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Під ковдрою з цією білизною стало набагато тепліше,як з попередньою
- Переваги:
- Якість тканини і пошиву,гарний малюнок.
- Недоліки:
- Їх немає,та мабудь і не буде
Представник постачальникаДякуємо вам за ваш відгук та звернення до нашої компанії. Ми раді, що ви задоволені якістю постільної білизни. Це дійсно важливо для нас, щоб наші клієнти відчували комфорт та затишок під час сну.
Щодо прання постільної білизни, ми рекомендуємо дотримуватися таких кроків:
Використовуйте нейтральні мийні засоби: Обирайте м'які, безфосфатні мийні засоби, які підходять для дихаючих тканин.
Пральна температура: Рекомендована температура для прання постільної білизни - від 30 до 40 градусів Цельсія, щоб зберегти яскравість кольору та м'якість тканини.
Використовуйте ніжний режим: Для запобігання пошкодженням та збереження м'якості тканини обирайте режим прання "для делькатних тканин".
Уникайте перевантаження машини: Перевантаження може призвести до нерівномірного прання та пошкодження тканини. Оберіть оптимальний об'єм білизни для кожного прання.
Ми сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть забезпечити тривалість та комфорт використання нашої постільної білизни. Якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання або побажання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди тут, щоб допомогти вам.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
Ми працюємо для Вас!
Мирного неба! Ваша команда ТЕП!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Уже не первый комплект ТЕП, мега доволен. Классная расцветка и качество на высоте. Даже после многих стирок белье очень достойное)
- Переваги:
- Шикарно сделано, супер расцветка
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро!
Дякуємо що обираєте продукцію ТЕП! Ми працюємо для Вас!
Мирного неба! Ваша команда ТЕП!
- Таміла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Дуже задоволена цим комплектом, гарний візерунок, фото на сайті відповідають дійсності. Розмір , комплектація теж.
Якість гарна, тканина цупка і грубенька..- Переваги:
- Шикарний комплект
- Недоліки:
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
- Переваги:
- Качественная ткань, на белом фоне есть еще тканые белые дорожки, а поверх идет рисунок. Цветовая гамма немного другая - зеленый, как на фото, а вот цвет, который на фото казался серым, в реале коричневый. После стирки белье не полиняло и не уселось. Очень довольна покупкой, рекомендую.
- Недоліки:
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Очень довольна покупкой, рекомендую
- Переваги:
- Отличное качество ткани, приятная на ощупь, пошито все аккуратно
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Постільна білизна фабрики ТЕП гарної якості.Даний комплект купувала на подарунок. Сподіваюсь, що якість не змінилась. Дуже гарний малюнок.