- Зоя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Чорний
Приїхав все норм,майже пів року користуюмося,на ці гроші супер
Вітаємо.
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені продуктом. Гарного користування.
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Норм
Вітаємо.
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Все супер, дуже просте налаштування, користуємось с задоволенням
- Переваги:
- Все дуже просто в налаштуванні
- Недоліки:
- Дуже легкий, ніжка має бути всеж більш вагома
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Першим взяв 55", після місяця користування зацінив і добрав ще цей під забудову у меблі. Тому прийшлось взяти 43". Але вони з 55" ідентичні, крім розміру. Виглядає стильно, покриває всі вимоги, а їх було немало.
Непоганий телевізор за таку ціну.- Переваги:
- Все задовільняє, картинка, можливість передавати потоки з епл та андроїд без проблем. Непоганий телевізор за таку ціну
- Недоліки:
- не виявив
Вітаємо.
Щиро дякуємо за приємні слова! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені продуктом. Гарного користування.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Непоганий телевізор за таку ціну
- Переваги:
- Недоліки:
- не виявив
Добрий день.
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
Вітаю. Дуже сподобався. Все дуже просто і зрозуміло в настроюванні, не спішіть додатково замовляти ще смарт ТВ программу,sweet TV. Додаток можна поставити беспоредньо з екрану меню, там надаються безоплатні дні на тестування, ліцензійний ключ покупайте, коли скінчаться. По звуку додатково ставити бар звуку не треба. Назараз в телевізорі стоїть мінімальний, але і він дуже гучний. По вазі телевізора,у мене склалося враження, що 6-7кг не має, дуже легкий, попередній телевізор, якому 13 років, 32 дюйми екрану LG тільки чоловік підіймав, щоб зняти з того місця де стояв. Є деякі претензії до підставки телевізора. Здається не дуже практичною. Але по ітогу все зібрали, телевізор стоїть на ній наче добре
- Переваги:
- Звук, просте меню первинного настроювання, зручний пульт з дінаміком
Чомусь скасоване замовлення
- Переваги:
- Не встигла
- Недоліки:
- Не маю інформації
Доброго дня. Будь ласка, зверніться до продавця для вирішення цього питання.
- Микола І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Звук та зображення супер, працює швидко. Були певні проблеми з налаштуванням WiFi, вступав в конфлікт з роутером та іншими пристроями. Діти таки перемогли в боротьбі з налаштуваннями, як вони висловилися, ізолювали від інших пристроїв
Доброго дня.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Норм ТВ за такі гроші
Вітаємо.
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
У співвідношенні до ціни - досить не поганий телевізор (років вісім тому купував за ~15000₴ LG, так у нього технологія підсвічування екрана ще гірша). На фото - майже у повній темряві, підсвітка екрану на 20%. Видно світлі плями. ОС Android, працює задовільно. На кілька років вистачить, щоб не купувати додатково якусь приставку. Пульт великий і не дуже зручний. Замість кнопки "назад" часто випадково натискаю кнопку "live tv" (чи щось подібне) і запускається інша програма.
- Переваги:
- GoogleTV, відносно швидкий інтерфейс
- Недоліки:
- Нерівномірне підсвічування екрану
Доброго дня.
Дякуємо за ваш докладний відгук! Ваші зауваження ми обов'язково передамо виробнику.